- Reaksiyon puanı
- 630
babamın kulaklar keskin ama ben ince ayrıntıyı unuttum götürdüğü araba zırhlıymış![]()
Ozaman iş değişir..

babamın kulaklar keskin ama ben ince ayrıntıyı unuttum götürdüğü araba zırhlıymış![]()
Gezegen sizin hikaye de felaketmiş yani![]()
Gerçi Sen Uyumuyormuşunda
Nöbette Uyumak Arkadaşlarına Vatana İhanettir .
Bence Nöbette Uyuyan Askeri Hemen Askeri Mahkemeye Sevketmek Gerekir
Çünkü Bunun Telafisi olmaz!
Bir Tokat la Kurtulmuşunuz Gezegen Bence Çok iyi Yırtmışın!
Biz Dağda 12 Saat Hava Kararıp Aydınlanana Kadar Nöbet Tutuyoduk Ama Gözünü Kırpan Olmazdı . Birbirimizi Bildiğimizden Hepimiz Rahattık Kimse Uyumuyordu Biliyorduk
Gerçi Dağda Şöyle Bişey Vardır Mevzii ler 3 er Kişiliktir 2 Kişi Ayakta Olur 1 Kişi Uyur
abi muhteşem ya, fena güldüm :mrgreen::mrgreen:Valla O Kadar Çok Hikayem Varki Hangisini Anlatayım
Bizim Timde Batmanlı Bir Roketatarcı Vardı Ama Çok Saf Çok Temiz Yürekli Bir Çoçuk Herşeye İnanırdı
Operasyondayız Sokuna Tepe Diye Bir Yere Pusu Attık Neyse Timdeki Gündüzcü Rahatsız Dedik Hüseyine Sen Gündüzcü Ol Senin Mevzii yi 2 ye Düşürürüz Dedik Biz Pusudayız Tabi Gece Neyse Sabah Oldu Biz Gittik Yatmaya Gündüzcüler Kalktı Ayağa. Aynı Günün Gecesi Biz Kalktık Gündüzcüler Yatmaya Gitti
Aklıma Bir Cinlik Geldi Gece Gece . Gittim Batmanlının Yanına uyuyo Bir Güzel . Dedim Hüseyin Kalk (Aceleci bir Ses tonuyla) Tabur Komutanı Roketatarcı İstiyor Vadide Seni bekliyor Sıcak Temas Var 2 Tane Asker Aldı Yanına Diye
Bu Gözünü Bir Açtı Silahı Roketatarı Cephaneyi Aldı Ama O Kadar Hızlı Yaptıki Ben Bile Anlamadım . Gülmekten Dur Lan Şaka Bile Diyemedim Bu Paldür Güldür Tepeden Aşağı İniyor .
Hem Gidiyor Hemde Küfrediyor (Hangi ....... Oğlu Buraya S..tı ) Filan Bi Ses Duyduk Adam Düştü Paldür Küldür Yuvarlandı Aşağı Tabi Bütün Tim Ayaklandı Seslerden Sıcak Temas Var Sandı Herkes Mermiyi Sürdü Namluya Ama Ben Gülmekten Konuşamıyorum Nefesim Kesildi . Hüseyinin Küfürlerini Duyuyorum (Kendine Has Şivesi ile)
Bölük Komutanı Gece Görüşlü Bakıyor Tam Siper Bütün Tim . Bana Bağırıyor Murat Yatsana Olm yere Ne Sap Gibi Dikiliyon Filan Diye . Sonra Dürbünden Anladı Hüseyin Olduğunu
Bu Bizim Batmanlı Boku Mayın Sanmış Çıkamıyor Yukarı Gidin Alın Şunu Dedi
Bütün Tim Koptuk Ama Bir Kıkırdamalar Var Görcektiniz
Hüseyin 1 ay Konuşmadı Benle Hatta Çatışma Çıksın İlk Seni Vurucam Dedi. Aldım Sonra Gönlünü Gerçi
Pusuda Olanlara Bak ya . Gerçi Ceza Aldım Hüseyinin Cephanesini 22 Gün Boyunca ben Taşıdım . Anamdan Emdiğim Süt Burnumdan Geldi![]()
![]()
Kimi zevkle dinler ,kimi hiç sevmez dinlemeyi..
İşte size Askerlik anıları.siz gitmediyseniz Giden akrabalarınızınkini paylaşın
İlk anı da benden gelsin.
.Atandığımız birlikte ilk günümüz.iki tane heyecanlı ve şaşkın asteğmen.Bizi alelacele bölüklerimizin yanına yolladılar.Elimize de birer silah tutuşturdular tabur ictiması var dediler.Ule.. noluyoruz bismillah yeni geldik.
Yüzbaşı geçti tekmill!! dedi önde duran bütün komutanlar ileri atıldı arkadan uzman çavuş 'komutanım sen de git '' dedi.komutanım??Bana mı dedin..Bu ilk kez oluyordu..Ne diyorum ben ya..Nereye nasıl gideceğim neden gideceğim.Neyse gittim en sona geçtim.
Dikkaatt!! edi en baştaki..Hepsi silahla esas duruşa geçti.''Birinci takım 2 subay 2 astsubay 22 er ve erbaşla emir ve görüşlerinize hazırdır komutanıım!!''
Diğer komutanlar da takımlarına dair tekmil verdiler sıra bana geldi.Ul.n kaç kişiydik.Bunu düşünemezdim.Kaçıncı takımız biz..Off Allah ım ölmek istiyorum..
''Takımım 2 subay 2 astsubay.....'' aynen kopya çektim birinci komutandan.
Şoku atlattık sanırım.O da ne..Tabur komutanı ''aramıza yeni katılan iki asteğmen var buraya gelsinler dedi'' Allah ım daha ilk günden.Rezil olacağız.Koştuk ynaına esas duruuşş!! aa bizim ilyas da gelmiş.Canım arkadaşım.
Komutan hayırlı olsun dedi elini uzattı..Toka yaptım ve sağooll!! diye bağırdım.Aferin bana bu şoku da atlattım.Ama ama o da ne İlyas naptın sen..bütün taburdan gülümseme uğultusu yükseldi valla.İlyas elini uzatan tabur komutanına elini uzattı diğer eliyle omzuna sarılıp kafasını uzattı.Ulan ilyas şimdi yaktın bizi.Bütün tabur 1 haftta bizi konuştu
Şokları atlamıştım ama ilyasın yaptıgı yüzünden rezil oldukBütün tabura o ben değildim ilyastı demekten yorulmuştum valla
ayy yok ya gene de dinlemek isteyeceğimi sanmıyorum. ama eminim o başımı ağrıtacak