Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
@HıZLıGoNZaLeS kullanıcı adı geçmişi diye bişey çıkıyor ve kişinin kendine görünüyor sanırsam..
@HıZLıGoNZaLeS kullanıcı adı geçmişi diye bişey çıkıyor ve kişinin kendine görünüyor sanırsam..
arkadaş ss almış gözükmüyor orda.Kullanıcı adı değişikliği yapan herkesin profilinde çıkıyor.
Hatta üye olmayanlar bile görebiliyor bu değişikliği.
arkadaş ss almış gözükmüyor orda.
o zaman doğrudur.Bir problem olduğu ortada.
Yine ne yaptım![]()
Abi bu kadar kızacağını bilsem söylemezdim yahu.Nay nayı göstereceğim sana.
Bak gülmüyorum.
Abi bu kadar kızacağını bilsem söylemezdim yahu.![]()
İyi de komik birşey söylemedim.Neyse iyi akşamlar benden büyük olan insanlarla tartışmaya girmek istemem.Hala gülmüyorum.
İyi de komik birşey söylemedim.Neyse iyi akşamlar benden büyük olan insanlarla tartışmaya girmek istemem.
Patron sensin abi.Dur en iyisi birkaç günlüğüne banlayayım ben seni.
Ben neden kızdığınızı hala anlamadım.Nay nay kötü birşey değil diye biliyorum.Neyse iyi akşamlar.Ya nay nay he![]()
Ben neden kızdığınızı hala anlamadım.Nay nay kötü birşey değil diye biliyorum.Neyse iyi akşamlar.
Ben pardon kuzenim yazmış esprisini bekliyordum.Hayır kızmıyorum takılıyorum sana![]()
Arkadaş ciddi ciddi korktu bi' an ama, ben bile okurken hissettim onu.Hayır kızmıyorum takılıyorum sana![]()
Kardeşim sen değiştir bence yafAynen ya![]()
"oslun" nedir yafÇok güzel bir gelişme, ellerinize sağlık..![]()
Herkes değiştirsin sen değiştirme@friendly, bakıyorum hala değiştirmemişsin...
bu arada anladığım kadarıyla benim adımı da değiştirmemi istiyor gibisin geldi bana!
valla ben eski kafalı biriyim aga, değişiklik iyi olsa da bana uymuyor...
yoksa değiştireyim mi?
e var mı başka değiştirmemi isteyen?!![]()
"oslun" nedir yaf"olsun"u yanlış mı yazdın acaba
![]()
oslun benim soyadım![]()
ilkokul öğretmenim her gün soyadımın anlamını sorardı, ben de bilmiyorum deyip geçiştirirdim. kulağımı çekip, eve gidince babana sor ve öğrenmeden gelme derdi. eve gidince, baba oslun'un anlamı ne diye sorunca babam da karizmatik ve yakışıklı demek dedi.. diğer gün öğretmene gidip oslun karizmatik ve yakışıklı anlamına geliyor demiştim
sonra dedemden olayın aslını öğrendim, bizim soyadımız uslu'dan geliyormuş.. dedemin zamanında okuma yazması pek iyi olmayan nüfus memurları varmış, uslu'yu oslu'ya çevirmişler sonra da sonuna bir n koymuşlar, olmuş sana oslun![]()
Herkes değiştirsin sen değiştirmeBen seni bu halinle seviyorum
![]()
RahatladımSevenlerin çok olsun ağam, eyvallah!
benim de böyle bir niyetim yok zaten.
Yemekteyiz hasan bey'e laf yok!![]()