Artık Kullanıcı Adınızı Değiştirebileceksiniz !..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Vbulletin arada yapıyor böyle. Key gelince ilgilenecektir.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
isme falan takılmayın genşler koyun geçin :D

normalde consume obey die olcaktı ama 15 harf sınırına denk geldk :D simdi yemekteyiz :D

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kardeşim sen değiştir bence yaf :) T.C Kimliği koy direk sen daha kolay buluruz seni :P

Çok güzel bir gelişme, ellerinize sağlık.. :)
"oslun" nedir yaf :) "olsun"u yanlış mı yazdın acaba :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@friendly, bakıyorum hala değiştirmemişsin...
bu arada anladığım kadarıyla benim adımı da değiştirmemi istiyor gibisin geldi bana! :D
valla ben eski kafalı biriyim aga, değişiklik iyi olsa da bana uymuyor...
yoksa değiştireyim mi?
e var mı başka değiştirmemi isteyen?! :D
Herkes değiştirsin sen değiştirme :) Ben seni bu halinle seviyorum :P

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
"oslun" nedir yaf :) "olsun"u yanlış mı yazdın acaba :)

oslun benim soyadım :)

ilkokul öğretmenim her gün soyadımın anlamını sorardı, ben de bilmiyorum deyip geçiştirirdim. kulağımı çekip, eve gidince babana sor ve öğrenmeden gelme derdi. eve gidince, baba oslun'un anlamı ne diye sorunca babam da karizmatik ve yakışıklı demek dedi.. diğer gün öğretmene gidip oslun karizmatik ve yakışıklı anlamına geliyor demiştim :D

sonra dedemden olayın aslını öğrendim, bizim soyadımız uslu'dan geliyormuş.. dedemin zamanında okuma yazması pek iyi olmayan nüfus memurları varmış, uslu'yu oslu'ya çevirmişler sonra da sonuna bir n koymuşlar, olmuş sana oslun :D

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
oslun benim soyadım :)

ilkokul öğretmenim her gün soyadımın anlamını sorardı, ben de bilmiyorum deyip geçiştirirdim. kulağımı çekip, eve gidince babana sor ve öğrenmeden gelme derdi. eve gidince, baba oslun'un anlamı ne diye sorunca babam da karizmatik ve yakışıklı demek dedi.. diğer gün öğretmene gidip oslun karizmatik ve yakışıklı anlamına geliyor demiştim :D

sonra dedemden olayın aslını öğrendim, bizim soyadımız uslu'dan geliyormuş.. dedemin zamanında okuma yazması pek iyi olmayan nüfus memurları varmış, uslu'yu oslu'ya çevirmişler sonra da sonuna bir n koymuşlar, olmuş sana oslun :D
:D Allah Allah bu ne değişik bir olay yaf :) Tamam belki Uçarturnagurbetgezerdiyardiyarellerde diye soyad gördümde hiç oslun görmemiştim :) Ne diyelim hayırlı olsun :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] ne adamsın :D

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
750 çokmuş...
Neyse, artık buralardayız.
Nice 750 mesajlara artık.