- Reaksiyon puanı
- 816
XklaburValla demi hocam nick düşünüyorum sabahtan beri![]()

XklaburValla demi hocam nick düşünüyorum sabahtan beri![]()
GonyaYolundaNick bulmak heralde en son yapanilceğim şey...
isyankar47 olabilir. Kullanilmiyor su an yetisen alir![]()
Benim attığım güzel haha![]()
Hocam sizin adı 5 dk de uçurmuşlar. Başka fikriniz varsa pm den atma şansımız var mı? [emoji4]
760 bildirim?O ismi aratinca üye listesinde cikmiyor nedense.
Tapatalk kullanınca öyle oluyor760 bildirim?![]()
Oldu sanırımO ismi aratinca üye listesinde cikmiyor nedense.
Hocam siz ad değiştirmiycekmisiniz760 bildirim?![]()
Yok ya. 1 hakkım var saçma bir şey koyup ömür boyu vicdan azabı çekmek istemiyorumHocam siz ad değiştirmiycekmisiniz)
O zmn uberde benim olur@eSa ne güzel nick keşke benim olsaaa![]()
Ben her gün yeni bir rumuz kullanmayı düşünüyorumAgaya serbest
![]()
Gene alabilirsin. Ama hile lazım.2. üyelik açılabilse aklımdaki Nick'i ben alacağım ama hala 2. üyelik yasak sanırım![]()
Sen kimsinBende nick değişimi yaptım nasıl olmuş?
Ben şuan kullandığım nick'i değiştirmem, sadece diğerini de almak istiyorum o kadarGene alabilirsin. Ama hile lazım.
Aman hocam zaten yolumuzu kaybetmis gibi o kimdi bu kimdi sorup duruyoruzBen şuan kullandığım nick'i değiştirmem, sadece diğerini de almak istiyorum o kadar![]()
Hocam avatar bölümüne nasıl gif ekleniyorO avatarı bir yerden çıkartacağım ama nerden![]()
Ben bunu 2. mi 3. defamı ne yaşıyoruz şuanAman hocam zaten yolumuzu kaybetmis gibi o kimdi bu kimdi sorup duruyoruz![]()
Belli çözünürlük ve boyut kıstasları var, o boyut ve çözünürlük ayarlarını ayarladığın zaman avatar ekleye bas eklemek istediğin .gif'ini seç.Hocam avatar bölümüne nasıl gif ekleniyor![]()
Hocam kendisi gif i boyutlandırmıyor mu?Belli çözünürlük ve boyut kıstasları var, o boyut ve çözünürlük ayarlarını ayarladığın zaman avatar ekleye bas eklemek istediğin .gif'ini seç.