Artık Kullanıcı Adınızı Değiştirebileceksiniz !..

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bu sitede insanlar neden hep mesaj sayısına göre değerlendiriliyor? 750 mesajı bir günde de yazarım ama buna ne gerek var. 750 sınırını da, bir kez değiştirme sınırını da kaldırın. Buraya üye olmadan bile mesaj yazılabiliyorken, neden isim değiştirmeye sınır koyuyorsunuz?

MolvadaGama

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Çok saçma bir düzenleme olmuş, bence doğrulama yapan üyeler yararlasaydı daha iyi olurdu, doğrulama yapmayıp mesaj sayısı 750'nin üzerinde olan yüzlerce insan vardır, şimdi böyle bir düzen olmuş, 750 mesajı tamamlamak için saçma sapan binlerce mesaj dolacak forum, yeterince gereksiz mesaj varken daha üstüne ekleyip çöplük yapacaksınız burasını, eskiden ne güzeldi burası. Bence yol yakınken bu uygulamayı doğrulama olarak değiştirin

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Fazla mesaj yazmıyorsanız kullanıcı adınızda çok önemli degildir.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Çok saçma bir düzenleme olmuş, bence doğrulama yapan üyeler yararlasaydı daha iyi olurdu, doğrulama yapmayıp mesaj sayısı 750'nin üzerinde olan yüzlerce insan vardır, şimdi böyle bir düzen olmuş, 750 mesajı tamamlamak için saçma sapan binlerce mesaj dolacak forum, yeterince gereksiz mesaj varken daha üstüne ekleyip çöplük yapacaksınız burasını, eskiden ne güzeldi burası. Bence yol yakınken bu uygulamayı doğrulama olarak değiştirin
şimdi merak ettim şunu, doğrulama yapınca mesaj kalitesi de değişecek mii? değişmeyecek bence...

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
di mi ? yazı dilinde yok :D

Evet :D ama takıntı olmuş işte :D

önerileri alıyım arkadaşlar :)

YEMEKTEYİZ HASAN 15 karaktere takıldı yahu :( birleşik mi yazsam :D

Türk adaletine güveniyorum :D hayırlı ossun. beni tanımak isteyen üyeler lütfen video izlesin :D

[video=youtube;L3RMMZ_iUqo]http://www.youtube.com/watch?v=L3RMMZ_iUqo[/video]

MolvadaGama

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Mesaj kalitesi şöyle değişir, doğrulama yapmayanlar isimlerini değiştiremesinler. Üyeler isim değiştirmek için 750 mesaj yazmak zorunda kalmamış olurlar, böylece anlamsız yere yazılmış mesajların bir nebze olsun önüne geçilmiş olur (boş yere mesaj yazılmamış olur) bir fikir sacede ulumlu veya olumsuz, ama bakınca bana anlamlı geliyor.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Mesaj kalitesi şöyle değişir, doğrulama yapmayanlar isimlerini değiştiremesinler. Üyeler isim değiştirmek için 750 mesaj yazmak zorunda kalmamış olurlar, böylece anlamsız yere yazılmış mesajların bir nebze olsun önüne geçilmiş olur (boş yere mesaj yazılmamış olur) bir fikir sacede ulumlu veya olumsuz, ama bakınca bana anlamlı geliyor.
doğrulmayı 1 mesaj yazan kişi de yapar. tek şey no girmek. bu mesaj kalitesini nasıl etkilesin ki ? adam doğrulama da yapıp saçmalayabilir, buna engel olamazsın. :)

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
şimdi kim kimdi nası bileceğiz. arkadaşlar yorumların sonuna eski nicklerini yazsınlarda alışana kadar bilelim.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Ben de değiştirdim :D Demeyi çok isterdim :( Kullanıcı adı aramaya devam :unsure:

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
2010dan önce değiştirmiştin yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden onlar çıkmıyor.
Veriler 2010 ve sonrası için geçerli.

Ben değiştirmiş miyim ya kullanıcı adımı :D Hiç hatırlamıyorum :D Asıl sorum şeydi; değiştirenlerin profilinde de göremiyorum ben.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kullanıcı adı geçmişi de istatistiklerin hemen sağında.

Çok ezik hissettim kendimi ya, bi işi beceremedim :huh:

Bu şekilde görünüyor profilin ?

1YkjEqb.jpg

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
iyi olmuş hoş olmuş lakin benim için bi değişiklik yok.. :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
[MENTION=79086]HıZLıGoNZaLeS[/MENTION] sende görünmüyor. Normalde çıkıyor olması gerek.
Üye adımı değiştirdim ben, ama geriye alınmıştı :)
Ömer'i davet edelim konuya, o bir sorun olup olmadığını kontrol eder [MENTION=25391]keyloger[/MENTION].

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
[MENTION=259893]Strake[/MENTION] senin çekicem kulağını ben :)