şimdi merak ettim şunu, doğrulama yapınca mesaj kalitesi de değişecek mii? değişmeyecek bence...Çok saçma bir düzenleme olmuş, bence doğrulama yapan üyeler yararlasaydı daha iyi olurdu, doğrulama yapmayıp mesaj sayısı 750'nin üzerinde olan yüzlerce insan vardır, şimdi böyle bir düzen olmuş, 750 mesajı tamamlamak için saçma sapan binlerce mesaj dolacak forum, yeterince gereksiz mesaj varken daha üstüne ekleyip çöplük yapacaksınız burasını, eskiden ne güzeldi burası. Bence yol yakınken bu uygulamayı doğrulama olarak değiştirin
di mi ? yazı dilinde yokgelmemek için zor tuttum ama geldim''değil mi'' olcak o
ya da ''di mi'' diye kullanıyoruz
![]()
di mi ? yazı dilinde yok![]()
Donanımhaber'de "O meşhur kel adamMis gibi kullanıcı adını bırakıp ne almışsın![]()
Donanımhaber'de "O meşhur kel adam" diye bi' kullanıcı adı gördüm ben bu bi' şey değil.
![]()
doğrulmayı 1 mesaj yazan kişi de yapar. tek şey no girmek. bu mesaj kalitesini nasıl etkilesin ki ? adam doğrulama da yapıp saçmalayabilir, buna engel olamazsın.Mesaj kalitesi şöyle değişir, doğrulama yapmayanlar isimlerini değiştiremesinler. Üyeler isim değiştirmek için 750 mesaj yazmak zorunda kalmamış olurlar, böylece anlamsız yere yazılmış mesajların bir nebze olsun önüne geçilmiş olur (boş yere mesaj yazılmamış olur) bir fikir sacede ulumlu veya olumsuz, ama bakınca bana anlamlı geliyor.
Kullanıcı adını değiştiren üyenin eski rumuzu profil sayfasında gözükecektir.
...Denmiş ama ben göremiyorum eski kullanıcı adını, sadece bende değildir herhalde bu sorun ?
2010dan önce değiştirmiştin yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden onlar çıkmıyor.
Veriler 2010 ve sonrası için geçerli.
Ben değiştirmiş miyim ya kullanıcı adımıHiç hatırlamıyorum
Asıl sorum şeydi; değiştirenlerin profilinde de göremiyorum ben.
Yanlış hatırlıyormuşum
Benim profile girince en sağdaki sekmede görmüyor musun?
Hangi sekmeyi kastettiğini bilemedim açıkça söylemek gerekirse![]()
Kullanıcı adı geçmişi de istatistiklerin hemen sağında.
Nay Nay abi adını değiştirmediğinden onda gözükmez değiştiren birine bakman gerek.Çok ezik hissettim kendimi ya, bi işi beceremedim :huh:
Bu şekilde görünüyor profilin ?
![]()
Nay Nay abi adını değiştirmediğinden onda gözükmez değiştiren birine bakman gerek.![]()