Arrow izleyenler gelebilirmi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bepob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Arkadaşlar arrow izleyenler bilir orda ras al gul mu ne var ismini tam yazamadım şeytanın başı diye tanımlatıyor kendisini bazı sahnelerinde la ilahe illallah diyerek ölen adam var ve bazı yerlerde azabından beni koru gibi cümleler sarf ediyor bu ne iştir anlayan varmı

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Ben izliyorum ama öyle birşeyle karşılaşmadım. Şöyle bi durum var ben dizilab'tan izliyorum fakat diziboxtan izlerken forever,the 100 gibi dizilerde çevirmen "Allah'tan Kahretsin" diye çeviriyordu yani çeviren hatası olabilir. :)

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Ben izliyorum ama öyle birşeyle karşılaşmadım. Şöyle bi durum var ben dizilab'tan izliyorum fakat diziboxtan izlerken forever,the 100 gibi dizilerde çevirmen "Allah'tan Kahretsin" diye çeviriyordu yani çeviren hatası olabilir. :)

Yok hocam bu çevirme değil dediğim yerde çevirme bile yoktu sadece ölürken söylediği sözü duyuyordunuz la ilahe ilalllah diyordu 2.sezon 13.bölümdü heralde

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Yok hocam bu çevirme değil dediğim yerde çevirme bile yoktu sadece ölürken söylediği sözü duyuyordunuz la ilahe ilalllah diyordu 2.sezon 13.bölümdü heralde
Ben izlemeye 3.sezondan başladım izlemeye o yüzden bilmiyorum ama bi bakayım

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398

Oyle bir seyi ben farkettim de adamın muriti ve ayni zamanda Müslüman olabilir olurken şehadet getirdi ne var bunda.

O gizemli adam neci tam bilmiyorum.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Arrow'un en iyi sezonu ikinci sezonudur onu izlemediyseniz diğerlerini izlemenin pek anlamı yok. 3. sezon ise bana göre vasat 2.sezondan sonra attan inip eşşeğe binmeye benzedi.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ra's al ghul aslında 650 yaşında mı ne oyle biseydi cizgi romanda öyle çünkü ve şeytanın başı olarak tanımlanıyor. Öldürdüğü kisilere sözler söylüyor onlarin gunahlarinin affedilmesi için.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Oyle bir seyi ben farkettim de adamın muriti ve ayni zamanda Müslüman olabilir olurken şehadet getirdi ne var bunda.

O gizemli adam neci tam bilmiyorum.

Hocam müslüman olabilirde dizide o adamları hain katliamcı pis olarak gösteriyor ne var bunda derken bir kez daha düşünün ne olarak gösterdiklerini

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arrow'un en iyi sezonu ikinci sezonudur onu izlemediyseniz diğerlerini izlemenin pek anlamı yok. 3. sezon ise bana göre vasat 2.sezondan sonra attan inip eşşeğe binmeye benzedi.

Bencede eskiler daha güzeldi şimdi iyice fantastik oldu gözlerinden ışın falan çıkıyor uçuyor vs iyi hoşta pek sarmadı beni 3. sezon