Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kemxran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu siteye sadece bu davetiyeyi almak için üye olanlara vermem demek istiyosun galiba 2010dan önce üye olmadım yada mesajım da 350 den fazla değil ama en azından davaetiye için üye olmadım bana gönderebilirmisin ?
ali_gun_77@hotmail.com

forumhacktir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2010 veya öncesinde SDN'ye üye olup da 350'den fazla mesajı olan birisi arena-tr davetiyesi isterse verebilirim.

Peki seed yapacağı garanti ama mesajları 350'den az ve 2010 öncesi olmayan birisine mi?
Yoksa seed yapıp yapmayacağı belli değil ama mesajları ve üyelik tarihi sizin istediğiniz gibi mi? Siz söyleyin...

Seed edeceğime garanti veririm. Mesajımdan TurkTorrent aboneliğime bakabilirsiniz. #10865

Lütfen davetiye... :)

yigizil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam arena-tr davetiyen varsa acil bi tanede ben alabilirmiyim ratioda sıkıntı yok hergün upluad ederim

yigitcan.kaya@hotmail.com

hocam arena-tr davetiyen varsa acil bi tanede ben alabilirmiyim ratioda sıkıntı yok hergün upluad ederim

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arena-tr ve torrentleech davetiyesi gönderebilir misinz? Türkdepo 2 tane davetiyem var takasta olur..

selim97

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyi bir torrent kullanı cısıyımdır gerekirse uploader bile olurum ratiom 3.00 dan aşagı inmez
davetiye kodu gönderin lütfennnn
selim_akdere_1997@hotmail.com

bu arada ocakta üye olmuştum ama eğer davetiye gönderirsen sana söz forumun en değerli üyelerinden olurum

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bu zamana kadar arena davetiyesi yolladığım 10 kişiden 3 kişi üye olup ortadan kaybolmuş. Laf olsun diye davetiye istemeyin arkadaşlar.

faruk55500

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...