Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

agumen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir tane de ben alablir miyim rica etsem daha once istedim ama gören olmadı galiba:)

selim.ankarali[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

stezcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın Hayati Bey,

Öncelikle aktivasyon kodu için teşekkür ederim. Ancak mailin junk maile düşmesi nedeniyle kod pasif hale gelmiş. Biliyorum zahmet verdim ama yeniden göndermenizi rica edebilirmiyim.

imhoteb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 1 adet davetiye rica edebilirmiyim lütfen,

kenant[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Cok tesekkurler.

curse.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yüzünüzü kara çıkartmam inanın haftalık olarak up oranım dl oranıma denktir, zaten dl leride up larıda telefonumdan yapıyorum 240kbps ile dosya alıp 240kbps la gönderebiliyorum.

hayatibebek nickli kardeşim mail junka gelmiş iptal olmuş sana zahmet bana şunu tekrar yollar mısın?
Dede_efendi01@mynet.com

ihsan1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarım günde 16 saat açık.2.5 tb hdd var.İndirdiğim dosyayı en az 1 ay boyunca upload ederim.Davetiye gönderen arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.
ihsan87[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com

riceman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Banada bir davetiye gönderirseniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim. tombrown4526yahoo.com

royemi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica etsem 1 davetiye gonderebilirseniz mutlu olurum.
Tessekkurler
royemi[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

silaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bende bir davetiye alabilirmiyim??? sercanyilmaz[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

fakirola

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzun zamandır davetiye bekliyorum daha önce de birkaç defa istedim ama kimse göndermedi,elinde olan gönderebilirse çok sevinirim...
fakirola[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

yzorlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bi cvp beklemekteyiz. elimde kpss hukuk-iktisat işletme-maliye ve kpss b grubu uzaktan eğitim dvdleri var özellikle kpss b uzaktan eğitim videolarını bulmak baya zordur. paylaşmak istiyorum piyasa değeri 1200-1500 arası benimde indirmem gereken KPDS dvdleri paylaşımcı olmak garantisi verioruz ama bi cvp hala gelmedi.. davetiye beklemekteyim..
yasinzorlu[MENTION=8779]MsN[/MENTION].com

fakirola

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum başka bir torrent sitesine üyemisin...

zamunda üyeliğim vardı askere gitmeden önce arkadaşıma vermiştim zamunda üyelikleri açınca tekrar alıcam,şimdilik thepiratebay la idare etmeye çalışıyorum herhangi bir üyelik veya davetiye alamadığım için

hedgrenq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zamunda üyeliğim vardı askere gitmeden önce arkadaşıma vermiştim zamunda üyelikleri açınca tekrar alıcam,şimdilik thepiratebay la idare etmeye çalışıyorum herhangi bir üyelik veya davetiye alamadığım için

yolladım sana güle güle kullan...

vesaire86

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arena tr davetiyesi alabilirmiyim. vesaire86@mynet.com (Gönderen gönderdiğini söylerse yazık olmasın davetiyeye ve çift gönderim olmasın) şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...