Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
davetiye isteyen özelden ulaşabilir elimde bikaçtane var sanırım.

shopar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de bir davetiye rica ediyorum:
yarabere[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com
Şimdiden teşekkürler.

maydin44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sizlerden istemenin dışında elimden birşey gelmiyor çünkü siz isterseniz yada referans olursanız ancak üye olabiliyorum bu bir çaresizlik değilmidir...

hedgrenq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sizlerden istemenin dışında elimden birşey gelmiyor çünkü siz isterseniz yada referans olursanız ancak üye olabiliyorum bu bir çaresizlik değilmidir...

iyi çaresiz kalma diye yolladım sana davetiye..yüzümü kara çıkarma çünkü siteye dahil olduktan sonra herşey senin elinde ve ben çaresizim ondan sonra...

maydin44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim hedgrenq çok saol yüzünü kara çıkartmayacağım teşekkürler

yzorlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir davateiyede ben isteyebilirmiyim ltfn bir dosya indirmem lazım rica etsem yardımcı olurmusunz?

yasinzorlu[MENTION=8779]MsN[/MENTION].com

muratgr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eger cok gec kalmadiysam bende davetiye alabilirmiyim simdiden tesekkurler

--- Mesaj Güncellendi ---

kolaylik olmasi acisindan mail adresim tursko[MENTION=8779]MsN[/MENTION].com

DeepLune

Asistan
Reaksiyon puanı
1
turktorrent verene arena -tr davetiysi vereem derinhilal[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

hedgrenq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir davateiyede ben isteyebilirmiyim ltfn bir dosya indirmem lazım rica etsem yardımcı olurmusunz?

yasinzorlu@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=8779"]MsN[/URL][/B].com

sevgili arkadaşım bu şekilde bir torrent sitesine davetiye istersen inan bana adamın göndereceği varsada göndermez..elinde davetiyesi olan sitede kalıcı olacak adamı arar ama sen ben bir dosya indireceğim dersen baştan kayberdersin...

türktorrent yok sana arenadanda mesaj attım sadece vip üyelik alyorlar.. ama arenadan arada bir hatırlat kendini açarlarsa yollarım devetiye...

DeepLune

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sevgili arkadaşım bu şekilde bir torrent sitesine davetiye istersen inan bana adamın göndereceği varsada göndermez..elinde davetiyesi olan sitede kalıcı olacak adamı arar ama sen ben bir dosya indireceğim dersen baştan kayberdersin...

--- Mesaj Güncellendi ---t

türktorrent yok sana arenadanda mesaj attım sadece vip üyelik alyorlar.. ama arenadan arada bir hatırlat kendini açarlarsa yollarım devetiye...

tamam kardeş sen ekle arkadaşlığa :)

aliii35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar; bir davetiye alabilir miyim, lütfen.
aliii35[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

yzorlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sevgili arkadaşım bu şekilde bir torrent sitesine davetiye istersen inan bana adamın göndereceği varsada göndermez..elinde davetiyesi olan sitede kalıcı olacak adamı arar ama sen ben bir dosya indireceğim dersen baştan kayberdersin..

elimde kpss ile ilgili dvdler var onları koyup dille ilgili dosya alacam hep bana hep bana olmaz tabi..

tesir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 yıldır ugraşiyorum fakat davetiye alamadım alırsam 1tb lık film arşivimi sizlerin hizmetine sunacam çok rica ediyorum 1 davetiye lütfen...

kas37@hotmail.com heyecandan email adresimi unuttum yazmayı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...