• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
davetiyesi olan varsa bende rica edebilir miyim.

hulyayilmaz92[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Siteye yeni üyeyim ve ilk olarak davetiye istememi faydacı zihniyet olarak algılamazsanız ben de bir davetiye istiyorum :) Ek olarak da istatistiklerimi paylaşırsam faydam olacağını göreceksiniz:

wowc.jpg

LÜTFEN bir davetiye alablir miyim selim.ankarali[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

daimafener halen üye olmamışsın işallah süresini geçirmezsin. Arena-tr için bekliyorum.

Arena gönderene bittürk gönderebilirim arkadaşlar.

Arkadaslarım yaa ALLAH rızası ıcınn bana bi arena tr davetiyesii gönderin 1 aydır arıyorumm bulamadım yaaa gerekirsee takasda olurr turktorrent davetiyesiyleeee.... poyraz_275@hotmail.com

bana torrentleech ve arena tr davetiyesi lazım.
bende de
utorrent
türktorrent
ve bittürk davetiyeleri vardır . takas yapabiliriz.
ilgilenen arkadaşlar bana buradan mesajla ulaşsın . :yes::yes::rolleyes:

değerli arkadaşlarım arena-tr davetiyesi mumkunse gonderebilirmisiniz biçok siteye ye oldum kimse mesajları okumuyor bile gönderirseniz çok mutlu olurum

poyraz_275@hotmail.com arena tr davetiyee lütfen ciddiye alınn caresizimm...:rolleyes:

--- Mesaj Güncellendi ---

kardeşim varsa bitane arena tr davetiyesi istiyorumm gönderirsen çok sevinirimm...poyraz_275@hotmail.com

Bir davetiye de ben alabilir miyim ?

baro1907[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Tesekkürler.

merhaba slm ben de arena tr davetiyesi istiyorum alabilir miyim? acaba buket.yalin[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

Mümkünse bende bir davetiye alabilirmiyim ? tuncbilen[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com Teşekkürler.

lobiya999[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com
zahmet olmazsa arkadaşlar birtanede ben alabilirmiyim

Bana bir davetiye gönderenin işleri hep yolunda gitsin,sevdiğine kavuşsun inşallah. tombrown4526[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

Arkadaslarım yaa ALLAH rızası ıcınn bana bi arena tr davetiyesii gönderin 1 aydır arıyorumm bulamadım yaaa gerekirsee takasda olurr turktorrent davetiyesiyleeee.... poyraz_275@hotmail.com

arkadaslarr nolurr ciddiyee alalım davetiyee istiyenleriii 1 aydırr arıyorumm lütfenn arena tr davetiyesii lazımm poyraz_275@hotmail.com

Bir adet üyelikte ben rica edebilirmiyim.Genel Upload (üye oldugum diger sitelerde) ratiom 1.5 civarı olmakla birlikte yaklaşık olarak bir kaç aydır üyelik aramaktayım.Şimdiden teşekkürlerimi sunar iyi günler dilerim.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Mail adresim:tsukiyoha@Gmail.com

Bir adet üyelikte ben rica edebilirmiyim.Genel Upload (üye oldugum diger sitelerde) ratiom 1.5 civarı olmakla birlikte yaklaşık olarak bir kaç aydır üyelik aramaktayım.Şimdiden teşekkürlerimi sunar iyi günler dilerim.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Mail adresim:tsukiyoha@Gmail.com

Yolladım, güle güle kullan. upload yapmayı unutma :)

1 aydır bekliyorum arkadaşlar davetiye varsa bende bir tane alabilirim vesaire86@mynet.com

zncm.png

zndj.png

Sana da yolladım. Sen de güle güle kullan ve sen de upload yapmayı unutma :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...