Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

flipmode5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar onu bunu geçin ben 4 ay önceden söyledim haftada 1 kere de bütün koşulları sağladıgım halde davetiye verilmedi.gerçi gerek kalmadı arkadaşımın hesabını kullanıyorum artık ama burdaki davetiye dağıtıyorum diyen insanların bi cogu hadi bana yalvarın da ben size belki davetiye gönderirim kafasında.yok onu bunu doldur getir.sonra yok eksik göndermişin şunu da istiyorum falan filan.

boşuna burda davetiye falan istemeyin.benden size tavsiye.zaten bu siteye de davetiye alabilmek için kayıt olmuştum.artık onun da bi anlamı kalmadı.

hocam sadece buraya 1 mesaj yazdım davetiye icin 4 davetiye birden geldi...mail adresini bırak gitmek olmuo şablonu gore yaptım referans olmadan bile aldım davetiye....ağlamayana meme yok

goksel722

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

mucahid

Doçent
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar konu 14-04-2008 de açılmış. davetiye falan kalmamıştır. bence boşuna heveslenmeyin:)

sahenk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konunun eski olması güncelliğini yitirmiş anlamına gelmeyebilir. Sürekli davetiye yetkisi kazanan arkadaşlar oluyordur. umut37@hotmail.com davetiye bekliyorum. Haftanın altı günü pc açık 80 adet paylaşımım var.

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Davetiyenizi email adresine gönderdim.

Güle güle kullanın

Arkadaşlar elimde burda bir arkadaş için ayırdığım 1 adet davetiyem kaldı.Eğer o arkadaş istemezse onu uygun talepte bulunan bir arkadaşa vereceğim.
Şuan için bende başka davetiye kalmamıştır.
Davetiye verilince sitemizdeki davetiye isteme şablonuna göre isteyen arkadaşlara göndereceğim.

Kolay gelsin

1.Arena tr

2.http://www.speedtest.net/result/859078454.png

3.hiçbir torent sitesi üyeliğim yok öss yüzünden pc de fazla takılamıyordum haftda 3 gün ancak başındaydım şuan boş olduğum için arena-tr üyeliğini ihtiyacım var rapid vs. üyelik alacak durumum olmadığı için bu yolu seçtim iyi günler.

everesspa@hotmail.com

therapper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.Arena tr

2.http://www.speedtest.net/result/872956123.png

872956123.png

3.Demonoid ve torrentday üyeliğim var. seed kesinlikle problem olmaz, yani indirdiğim dosyayı hemen silmem. Teşekkürler.

gokcan_kahraman@hotmail.com

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
merhaba,

Davetiyenizi email adresine gönderdim.

Güle güle kullanın

Arkadaşlar elimde burda bir arkadaş için ayırdığım 1 adet davetiyem kaldı.Eğer o arkadaş istemezse onu uygun talepte bulunan bir arkadaşa vereceğim.
Şuan için bende başka davetiye kalmamıştır.
Davetiye verilince sitemizdeki davetiye isteme şablonuna göre isteyen arkadaşlara göndereceğim.

Kolay gelsin

ben rica edebilirmiyim?

leadeer14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1- Arena-tr

2- Speedtest

3- arkadaşlar bana da davetiye gönderebilirseniz sevinirim. Arzu eden olursa diğer turk torrentlerinde (truktorrent.biz, leechturk, bitturk) davetiyem var takas olabilir. Üç sitede ki download ve uplaod oranlarım:

Upload:180.53 GB
Download:109.21 GB

Upload: 105.26 GB
Download:53.80 GB

Bitturk açılmadığı için yazamadım ama orada da poweruser'ım

leadeer14@hotmail.com

cepci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar banada bir adet arena-tr davetiyesi gönderen olursa çok sevinirim. :)

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Elimde bir adet kalan davetiyeyi formda bir arkadaş için ayırmıştım.Fakat o arkdaştan dünden beri bir haber çıkmadı.
Site kurallarına göre istekte bulunmanız ve rasyonuzunda iyi olması nedeniyle (Leechturk ten de baktım rasyonuz 2.04 müş) o davetiyeyi size gönderiyorum. Lütfen emailinizden takip edin

İyi günlerde kullanın

1- Arena-tr

2- Speedtest

3- arkadaşlar bana da davetiye gönderebilirseniz sevinirim. Arzu eden olursa diğer turk torrentlerinde (truktorrent.biz, leechturk, bitturk) davetiyem var takas olabilir. Üç sitede ki download ve uplaod oranlarım:

Upload:180.53 GB
Download:109.21 GB

Upload: 105.26 GB
Download:53.80 GB

Bitturk açılmadığı için yazamadım ama orada da poweruser'ım

leadeer14@hotmail.com

mindful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar banada davetiye gönderirseniz sevinirim.
:hammer:

leadeer14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba,

Elimde bir adet kalan davetiyeyi formda bir arkadaş için ayırmıştım.Fakat o arkdaştan dünden beri bir haber çıkmadı.
Site kurallarına göre istekte bulunmanız ve rasyonuzunda iyi olması nedeniyle (Leechturk ten de baktım rasyonuz 2.04 müş) o davetiyeyi size gönderiyorum. Lütfen emailinizden takip edin

İyi günlerde kullanın

Çok sağolun yüzünüzü kara çıkartmamaya çalışacağım :)

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Arena için 1 adet daha davetiye geldi.SDN formumuza katılımınızın iyi olması nedeniyle (Yeni üye olduğunuz LeecTurk deki rasyonuz da şimdilik iyi gözüküyor) size gönderiyorum.
Lütfen ozel mesajdan attığım üye kodunu bakınız.

Güle güle kullanın

ben rica edebilirmiyim?

fatih33yucel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elinde varsa bende alabilirmiyim leechturk deki durumum bu
-http://img202.imageshack.us/img202/7505/ekranalntsqw.png

bitturkde ise şimdi caps alamadım ama bu leechturkteki durumuma yakın
-ve her iki sitede de nick im fatih33yucel umarım olur
-bağlantı hızım şu an çalışıyor olduğum için 1 mbit ama kış döneminde başka yerdeyim ve hızım artıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...