Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Arena bana 3 adet davetiye göndermiş.Sitemizdeki Davetiye isteme Şablonuna göre talep yapan arkadaşlara gönderebilirim. Sitemizde mesaj sayısı daha fazla olan arkadaşlara veya rasyosu daha yüksek olan arkadaşlara öncelik vereceğim.

Davetiye İsteme Şablonu :

http://forum.shiftdelete.net/site-da...e-sablonu.html

gfb_team

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.arena-tr

2.

3.referans verecek site yok.torrent-arena ve leechturk üyesiydim ilk açıldığında okul ve dersler nedeniyle kullanamadım o yüzden üyeliğim iptal oldu.şuan okulum bitti ve mezun olduğum için artık uğraşabilirim.

abdullah_tasdonderen@hotmail.com

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Site kurallarına göre istediğiniz davetiyenizi mail adresinize gönderdim.Lütfen bu sefer üyeliğinizi iyi değerlendirin.Uzaklaştırma yaşamayın.

Kolay gelsin

1.arena-tr

2.

3.referans verecek site yok.torrent-arena ve leechturk üyesiydim ilk açıldığında okul ve dersler nedeniyle kullanamadım o yüzden üyeliğim iptal oldu.şuan okulum bitti ve mezun olduğum için artık uğraşabilirim.

abdullah_tasdonderen@hotmail.com

flipmode5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.arnea-tr ve torrenttürk

2.

3.referansım yok bu zaman a kadar rapidshare kullanıyordum Demonoid.com da üyeliğim var ama paylaşımların bata itaf etmediği için kullanmadım aslına bakılırsa Türkiyede bu kadar sağlam bir site olduğunu bilmiyordum varsa davetiye çok mutlu olurum

turgutkaraagac@hotmail.com
turgutkaraagac@gmail.com

---------- saat 22:06 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:05 eklenmişti ----------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...