Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dombili1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Mod.: Davetiye dağıtımı SDN tarafından yapılmamaktadır ancak elinde davetiye olan üyelerimiz isteklere bu başlık altından karşılık vermektedirler !

Mail adreslerinize spam gelmesini istemiyorsanız adreslerinizi mesajlarınızda paylaşmaktan kaçınınız, davetiyeler elinde olanlar tarafından ö.m olarak iletilecektir.
.
arena tr davetiyesi varsa lütfen bekliyorum bende leechturk davetiyesi var gönderebilirim gönderirseniz teşekkür:thumbup:

obsessive

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arena-TR'de low speed uploader'im. upload hızı kimin yüksekse ona göndereceğim davetiyeyi...

edit: bana p.m'de atabilirsiniz arkadaşlar tabi ki speed test sonuçlarınızla birlikte

edit:davetiye gönderildi

1.arnea-tr ve torrenttürk

2.

3.referansım yok bu zaman a kadar rapidshare kullanıyordum Demonoid.com da üyeliğim var ama paylaşımların bata itaf etmediği için kullanmadım aslına bakılırsa Türkiyede bu kadar sağlam bir site olduğunu bilmiyordum varsa davetiye çok mutlu olurum

turgutkaraagac@hotmail.com
turgutkaraagac@gmail.com

gönderdim davetiyeni. beni mahcup etme :)

flipmode5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arena-TR'de low speed uploader'im. upload hızı kimin yüksekse ona göndereceğim davetiyeyi...

edit: bana p.m'de atabilirsiniz arkadaşlar tabi ki speed test sonuçlarınızla birlikte

edit:davetiye gönderildi

gönderdim davetiyeni. beni mahcup etme :)
çok teşekkur ederimm mahcup olmıcaksın

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Daha önce 494. sayfada da belirttiğim gibi elimde 2 adet daha Arena davetiyesi var.Lütfen 494. sayfada yazdığım kurallara göre isteyin. Sadece internet hızınızı koymayınız.Mutlaka başka sitelere de üyesinizdir bunlarda da bir rasyo koyun.

Şuana kadar 26 davetiye dağıtmışım.Bunlardan 4 kişisi 1-2 hafta içersinde siteden atılmış.Bugün davet ettiklerimin listesine baktığımda da gördüğüm de şu oldu; bazı arkadaşlar davetiyeyi yedek ellerinde bulunsun diye istemişler neredeyse siteyi hiç kullanmamışlar.
Lütfen kullanacaksanız ve paylaşımcı olacaksanız isteyiniz.
Davetiye elimde bitse de zaman zaman gönderildiğinde yeniden dağıtımını yapacağım.

Davetiye isteme şablonumuz :http://forum.shiftdelete.net/site-davetiyeleri/142801-davetiye-isteme-sablonu.html

Kolay gelsin

TheMozard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@ring
artık 7/24 torrent çekiyorum şuanda leechturk ve zamunda ile çekiyorum zamunda müthiş hızlı ama Türk bi torrent sitesinden filmleri adam akıllı çekmek için arenaya ihtiyacım var.8mb kullanıyorum.
2-
3-
4-
themozard@hotmail.com davetiyeni bekliyorum yüzünü kara çıkarmayacağım teşekkürler.

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Bana Leechturk deki nickname nizi yazarmısınız lütfen. Zamunda daki rasyonuz
çok kötü. Sanırım LeechTurk deki rasyonuz daha iyidir.
Leechturk rasyonuz iyiyse size seve seve gönderirim.

Kolay gelsin

@ring
artık 7/24 torrent çekiyorum şuanda leechturk ve zamunda ile çekiyorum zamunda müthiş hızlı ama Türk bi torrent sitesinden filmleri adam akıllı çekmek için arenaya ihtiyacım var.8mb kullanıyorum.
2-
3-
4-
themozard@hotmail.com davetiyeni bekliyorum yüzünü kara çıkarmayacağım teşekkürler.

flipmode5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birşey öğrenmek istiyorum 5-6 gün kadar önce Arena-Tr ye uzun uğraşlar sonucu üye oldum bu zamana kadar günde 6-7 saat baz alınarak 2.41 GB upload yaptım en fazla 113 kb/s ile buna rağmen uyarı aldım 1 hafta icinde rationuz 0.8 yapın...Ratiom 0.30 da e arkadaş ben bunu nasıl yükselt ne kadar gaddar bi sistem.Canım sıkılmış bir şekilde banlanmayı bekliyorum varsa tavsiyerinin önerileriniz bekliyorum....

EterSide

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elinde davetiye olan varsa yollayabilirmi acaba uzun zamandır arıyorum

eterstyle@gmail.com

---------- saat 20:48 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:45 eklenmişti ----------

birşey öğrenmek istiyorum 5-6 gün kadar önce Arena-Tr ye uzun uğraşlar sonucu üye oldum bu zamana kadar günde 6-7 saat baz alınarak 2.41 GB upload yaptım en fazla 113 kb/s ile buna rağmen uyarı aldım 1 hafta icinde rationuz 0.8 yapın...Ratiom 0.30 da e arkadaş ben bunu nasıl yükselt ne kadar gaddar bi sistem.Canım sıkılmış bir şekilde banlanmayı bekliyorum varsa tavsiyerinin önerileriniz bekliyorum....

indirdiğin dosyaları torrent programından kaldırmayıp seed e devam etmelisin. en azından dosyanın boyutu kadar seed de kalmalısın. Ratio indirdiğin dosya boyutuyla gönderdiğin dosya boyutu arasındaki orandır. örneğin 5 Gb lık Download yapıp 5gb lıkda upload yapmışsan ration 1 olur.

goksel722

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1.Arena tr

2.http://www.speedtest.net/result/859078454.png

859078454.th.jpg

3.hiçbir torent sitesi üyeliğim yok öss yüzünden pc de fazla takılamıyordum haftda 3 gün ancak başındaydım şuan boş olduğum için arena-tr üyeliğini ihtiyacım var rapid vs. üyelik alacak durumum olmadığı için bu yolu seçtim iyi günler.

everesspa@hotmail.com

byeark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Turktorrent ve bitturk üyeliklerim var bitturk e giremiyorum 1-2 haftadır nedense turktorrent bilgilerim

Lütfen arena-tr davetiyesi alabilir miyim byeark@hotmail.com msn-mail adresim

ve son olarak bi de torrent

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
merhaba,

Bana Leechturk deki nickname nizi yazarmısınız lütfen. Zamunda daki rasyonuz
çok kötü. Sanırım LeechTurk deki rasyonuz daha iyidir.
Leechturk rasyonuz iyiyse size seve seve gönderirim.

Kolay gelsin

bittürk ve türktorrent ratio ve upload oranlarımı gönderebilirim.davetiye atabilecek iseniz.

sahenk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar bende arena-tr davetiyesi istiyorum bittürk üyeliğim var açılmadığı için upload ve ratio veremiyorum. Ama en son ratio değerim 2.20 idi Nickname umut37 yardımlarınızı bekliyorum mail umut37@hotmail.com

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
bana da rica etsem biri PM den davetiye atabilirmi? mail adresini oradan vereyim

roadrunner07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar onu bunu geçin ben 4 ay önceden söyledim haftada 1 kere de bütün koşulları sağladıgım halde davetiye verilmedi.gerçi gerek kalmadı arkadaşımın hesabını kullanıyorum artık ama burdaki davetiye dağıtıyorum diyen insanların bi cogu hadi bana yalvarın da ben size belki davetiye gönderirim kafasında.yok onu bunu doldur getir.sonra yok eksik göndermişin şunu da istiyorum falan filan.

boşuna burda davetiye falan istemeyin.benden size tavsiye.zaten bu siteye de davetiye alabilmek için kayıt olmuştum.artık onun da bi anlamı kalmadı.

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Sitemiz kurallarına göre istemiş olduğunuz davetiyenizi email adresinize gönderdim.

İyi eğlenceler dilerim.

Not: Arkadaşlar lütfen özelden mesajla davetiye istemeyin.Elimde davetiye olunca bu arkadaşımızın yaptığı gibi site kurallarına göre davetiye isteyiniz. Rasyonuz da iyi ise gönderirim.

Turktorrent ve bitturk üyeliklerim var bitturk e giremiyorum 1-2 haftadır nedense turktorrent bilgilerim

Lütfen arena-tr davetiyesi alabilir miyim byeark@hotmail.com msn-mail adresim

ve son olarak bi de torrent

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Sitedeki katılımınızın yüksek olması nedeniyle davetiyenizi email adresinize gönderdim.

İyi eğlenceler.

Ya hemen hemen 2 yıldır bir arena tr davetiyesi bulamadım Biri bana iyilik yaparmı harunturkoglu71@gmail.com gönderene benden dondurmalı künefe

---------- saat 18:01 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:57 eklenmişti ----------

merhaba,

Siteye katılımınızın yüksek olması nedniyel davetiye kodunuzu özelden mesaj olarak gönderdim.

Güle güle kullanın

bittürk ve türktorrent ratio ve upload oranlarımı gönderebilirim.davetiye atabilecek iseniz.

byeark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ring kardeş çok teşekkür ederim seni mahçup etmeyiceğim ;)

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Arena da profilinize baktım: 13 GB indirme 4.28GB de yükleme yapmışsınız.Sistem 5 GB indirmeye kadar uyarı vermez ancak bunun üzerine çıktığınızda sizin yaptığınız gibi indirme yükleme oranı bu şekilde çok düşük tutulursa uyarı alırsınız.

Formumuzda üyeliğe açık siteler bölümünde gördüğüm yabancı bir iste olan ARENA BG ye üye oldum.Her siteye üye olduğumda yaptığım gibi yüksek katılımı olan dosyalara baktım.Yüksek katılımlı (indiren ve seed edenin yüksek olduğu dosyalar) 1.35 GB bir film indirdim. O dasyayı bir aydan fazladır seed deyim. Şuan yaptığım yükleme 26.8 GB. Rasyom çok iyi olduğu için de artık başka dosyaları indirmeye başlıyacağım.Bir de ÇOK İSTENEN dosyaları da çok uzun süre seed de tutarım.O dosyalara herzaman talep çok olur.Başlangıçta seed eden çok olduğu için sizden almayabilirler fakat daha sonra mutlaka çeken olur. Arena sitesinde Yılmaz Güney tüm filmleri 1 ve 2 diye 16.10.2008 de yüklenmiştir ve 36 GB tır.Ben hala seed ederim.Meraklısı gelir alır.Ben de rasyomu yükseltirim.

Aslında tüm arkadaşlar üye olduklarında kuralları ve SSS leri okusalar hiç olmazsa ne ile karşılaşakcaklarını bilirler.

Arkadaşların bu sitenin davetiyesini isterken kuralların da ne kadar katı olduğunu bilmeleri çok iyi olur.
Bugün davet ettiklerimi kontrol ettiğimde bir arkadaşın daha (rasyosu nedeniyle sanırım)
siteden uzaklaştırıldığını gördüm.Formda bir arkadaş serzenişde bulunmuş.Rasyo falan isteniyor, alttarafı bir üyelik verecekler diye, yazmış. İşte bu nedenle iyi paylaşımcılar seçmek gerekiyor.Yoksa 27 davetiye dağıtıp, 5 nin uzaklaştırıldığını görürüsünüz.
Korkarım dağıttığım bu davetiyeler nedeniyle de siteden ben uyarı alacağım.

roadrunner07, arkadaşım geriye kalan sürede rasyonuzu yükseltebilirmisiniz bilemiyorum,çünkü rasyonuz çok düşük kalmış.Eğer imkanınız varsa en düşük VIP üyelik alın.Yanlış anlamayın, ben de VIP uyelik aldımzamanında .Çünkü her sitenin masrafları var imkanlarım dahilinde üye olduğum bazı sitelerde bağış yaptım.
Yine de site kurallarına önce bakın derim.

Kolay gelsin

oho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrentleech de ratiom 1.34.. davetiye yollayacak arkadaşı mahçup etmem. Saygılarımla.

oho[at]wow-turk.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...