Ani fps düşmesi

ravenclaw54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce bilgisayarı temizlettim ve termal macun sürdürdüm,sonrasında eve geldim ve format atıp windows 10 home yükledim ve 2-3 gün önce ani kasmalar başladı ,sadece oyunlarda değil google chrome da bile oluyor ama en çok video izlerken ve oyun oynarken oluyor bunun gerçekten bir çok sebebi olabilir sanırım kafayı sıyırmak üzereyim önerebilceğiniz bir şey var mı ?

umitarabaci

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Evet çok sebebi olabilir video izlerken internette gezinirken yanda görev yöneticisi açık olsun cpu hdd kullanımlarını takip et ,hwmonitor ile sıcaklıkları takip özellikler kasma sırasındaki değişikliklere bak.

ravenclaw54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
format atarken x86 dosyalarını yüklemedim sadece x64 olarak yükledim acaba bundan dolayı olabilir mi

THan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görev yöneticisinin resmini atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Ama muhtemelen disk %100 hatasıdır. Arama kısmından Hizmetler uygulamasına girin. Aşağılarda "Windows Search" hizmetini durdurun ve özelliklerden başlangıç türünü devre dışı olarak işaretleyin. Daha sonra sistemin performansına tekrar bakın.

ravenclaw54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sanırım sorunu çözdüm,ekran kartımı güncelledim düzeldi gibi tekrardan bir sorun olursa dediğinizi yapıcam @tmrgvn teşekkürler ilginiz için