Androidli bir telefon, ama hangisi?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Benim aklım halen Neo'da :D

Bknz Neo :D

ol8jt.jpg

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
mr_rain önerdiğim telefon bana çok küçük geldi sanki :) galaxy w nasıl sence ?

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Sony Ericsson alacaksan şu aklında olsun. Neo, Neo V, Xperia, Xperia Active, Xperia Ray, Walkman, Xperia Play, Xperia mini pro, Xperia mini gibi modeller aynı çipseti (merkezi işlemci ve grafik işlemcisi) kullanıyor. Performansları hemen hemen aynı. Fark kamera, ekran kasa tasarımında. Hız konusunda kuşkuya düşme.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
optımus black ı tavsıye etmıyorum arkadasım.ekran parlaklıgı ve beyaz rengı cok cekıcı fakat ınternetten vıdeo ızlenmıyor yanı ızlenıyorda cok kasıyor.adreno 205 ıdı sanırım gpu su 200 un bı ust modelı en fusuk flash player destekleyen gpu tavsıye etmem sana.oysa atrıx te tegra 2 gpu var
ınternetten vıdeo senın ıcın onemlı degılse al tabı onun dısında ıyı
gercı ıslemcısı ve ram ı de atrıx ın yarısı kadar ya neyse :) tım lerde de satılıyor atrıx ve unutulmamalıkı motorolayı google satın aldı
ayrıca ıcs4 gelebılır kı costom rom ıle geldı zaten

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Furkan bence General Mobile'ın ürünlerine de bir bak. Sanırım Huawei üretiyor. Bu arada şaşırdım kimse Ideos X5 önermemiş.

Konuya dönecek olursam General Mobile'ın iki modelini biliyorum Ultimate Slim ve Fox. Fox klavyeli, ilginç bir deneyim yaşatabilir sana.

Bir de Planet var sanırım Bilboard'larda görüyorum.. Fiyatları uygun GM'ların.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Bende Kesinlikle Neo Derim.Kullanıyorum Ve Çok Güzel. Yalnız Kılıf Şart Yoksa Çok Çabuk Çizilir :)
Şimdiden Hayırlı Olsun.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ıcs gelmiyeck büyük ihtimal ama galaxy w var , 1.4 ghz işlemcili , 750 TL ye düşmüş fiyatı istersen düşünebilirsin.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bende Kesinlikle Neo Derim.Kullanıyorum Ve Çok Güzel. Yalnız Kılıf Şart Yoksa Çok Çabuk Çizilir :)
Şimdiden Hayırlı Olsun.

Teşekkür ederim. Bi ödemem var, cuma günü alabilirsem sipariş edeceğim. Umarım 4.0 da gelir.

Eğer alırsam başınızı çok ağrıtırım. :D

ümmet:D

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En fazla 1000tl olacak android telefon önerileriniz nelerdir ?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bana kalırsa optimus Black dene ben kullanıyorum memnunum, bu fiyata ek olarak xperia neo düşünebilirsin ,veya 1.4 ghz lı samsung wonder başka cihaz yok zaten en iyileri bunlar. Belki xperialar yazılım desteği olarak 1-0 öne geçiyorlar ama açıkcası lg bana daha kaliteli gelmekte.

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
evet şahsen ben güncelledim :D
ve cogu neo v kullanıcıları da öle :D