Android Telefona İos Kamera Yazılımı Kurmak Mümkün Mü?

Buğra!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Başlıkta da yazdığı gibi Android telefona İOS kamera yazılımı kurabilir miyiz?. S20+ almayı düşünüyorum. Youtube da iPhone'larla yapılan karşılaştırmalarda bazı fotoğraflarda Samsung'un renkleri aşırı derecede abarttığını gördüm.
Eğer bu olmazsa renkleri daha doğal çıkaran Android Kamera Programları önerir misiniz?

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Renk ayarını sen kamera uygulaması üzerinden yapabilirsin zaten kontrast ayarı vs. mevcut diye biliyorum

___Melissa

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Gcam kullanabilirsiniz. Stock kameradan daha iyi çekiyor. Root gerekli miydi hatırlamıyorum şu an kullanmadığım için programı.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
iPhone ile ilgili hiçbir şey maalesef kurulamıyor. Sadece tema yapıyorlar mevcut uygulamaya giydirme gibi düşünün. Eğer telefonunuz Gcam destekliyorsa onu kurun. Her cihaz tam olarak desteklemiyor fakat destekliyorsa normal kamera yerine onu kullanın. Desteği olup olmadığına şuradan bakabilirsiniz;

Hardware sekmesinde Level 3 veya Limited yeşil ise Gcam desteği var demek.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
iPhone ile ilgili hiçbir şey maalesef kurulamıyor. Sadece tema yapıyorlar mevcut uygulamaya giydirme gibi düşünün. Eğer telefonunuz Gcam destekliyorsa onu kurun. Her cihaz tam olarak desteklemiyor fakat destekliyorsa normal kamera yerine onu kullanın. Desteği olup olmadığına şuradan bakabilirsiniz;

Hardware sekmesinde Level 3 veya Limited yeşil ise Gcam desteği var demek.
S9 ve s10 exynos a gcam uymuyordu. Sanırım S9 ve sonraki exynos versiyonlu cihazlar g cam ile uyumsuz diye biliyorum.

Buğra!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Exynos 9810 lü s9 a ve Exynos 9820 li S10 a yüklemeye çalışmıstım fakat g cam ı indirip kuruduğumda ya uygulama durduruldu hatası veriyordu ya da fotoğraf çektiğinizde beyaz bir fotoğraf çekiyor.
Snapdragonlu versiyonları destekliyormuş.

Buğra!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
GCam'e alternatif uygulama var mı?

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,756
Lütfen konuları doğru kategoriye açınız. Bu seferlik taşıdım ama bir dahakine konunuz kilitlenir ve uyarı puanı alırsınız.