AMD'den Ödüllü Anket - Athlon X2 7750 Black Edition İşlemci Kazanma Şansı

Neden Çift Çekirdekli Athlon X2 7750'yi tercih etmelisiniz?

• Black Edition serisinin üstün overclock kapasitesinden dolayı.

Kullanılan: 115 15.2%
  • Çift çekirdekli işlemcilerde yüksek performansa sahip olduğu için

Kullanılan: 87 11.5%
  • AMD Over Drive ve Fusion ile acemilerin bile performansı artırabilmesinden dolayı.

Kullanılan: 75 9.9%
  • Hepsi!

Kullanılan: 481 63.5%

• Kullanılan toplam oy
    758

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
AMD her nekadar ülkemizde yaygın olmasada asıl olarak sunuduğu performans, fiyat ve kalitesiyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Ne olursa olsun yaptığıu her yeniliğin kendine has bir tarzı vardır. İntel tekelini her nekadar henüz sallayamasada bu savaşda oldukça dişli bir rakptir. İlerleyen zamanlarda VIA işlemcilerinde çıkmaya başlamasıyla birlikde Intel alternatifleri daha bir ön plana çıkacağına inanıyorum. O gün geldiğinde AMD kendini daha emin bir şekilde gösterecektir.

arda460

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyumu kullandım.Bilgisayar kullandığımdan beri Intel işlemci kullanırım :)
İnşallah bu anket sonucu AMD işlemciyi deneme olanağı bulurum :D
Böyle bir anket düzenlediği için de SDN'ye teşekkürler!

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Büyük ihtimal sana vermicekler...
Sürekli öne çıkmak için mesaj atıyorsun.
-bu yetmediği gibi birde 5-6 mesajının sonuna (25 veya fazla mesajın var)
inşallah ben kazanırım ama başkasınında hakkını yemiyim şanları bol olsun
yazmışsın :whistling: bu yetmezmiş gibi TROY (Hakkı) bey'e sen katılma dünyanın parasını alıyorsun (biz fakiriz hesabına girilmiş) yada katıl başkasına verirsin diyerek (gizli bir bilinçaltı mesaj atmışsın - halk dilinde dilenme,acındırma)

mesajın devamını yazmıcam ama
nese uzun yazdım.. boş vaktim olduğundandır ...
yani demek istediğim bence umutlanma o kadar...
kazanma şansı en az olan kişi sensin çünkü :mrgreen:

Bir kere ne yapıcaksın kazanan kazansın.Ben tabi kazanmak istiyorum ama 10 sayfada 5 ya da 6 mesajım var ben bildiklerimi yazıyorum ilk sayfada Berkin abi ne yazmış bilgilerini yorumlarınızı falan yazın yazmış benim o yazılarımın çoğu kazanmak için değil.

Sonra inşaallah ben kazanırım diyorum çünkü en çok ihtiyacım olan şeylerden biri ama bencillik etmemek için şansınız bol olsun yazdım.

Mesela diyelim 25 kuruşa çiftli ekmek veriyorlar fakirler alıyor.Ama öbür taraftan
çok zengin birisi limuzinle geliyor ve belki 2 kasa ekmek alıyor.Sonra sen kızmazmısın adam zengin ama bizim ihtiyacımız olan şeyleri kendisi heryerden alabileceği halde bizim en uygun alabileceğimiz ucuz yerden alıyor gibi şeyler düşünürsün.Benim dediğim daha kibarcaydı ama buna benziyordu.Gerekirse Hakkı abiden özür dilerim senin ya da forumun önünde.Bu hediyeyi kim kazanırsa kazansın ben kazanırsam hediyeyi Hakkı abiye devretmessem işte adım Atilla değil tamam mı?Phenom x3ü bilemem valla ama bu hediyeyi kazanırsam Hakkı abiye devredecem.

Birde istiyorsan forumu kirletmeyelim özel mesajdan devam edelim.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Seninde dediğin gibi Hakkı abinin parası bol nede olsa başkasının hediyesini almıyacağını biliyorsun...

etikom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amd serisinin en iyi overclock olabilen işlemcilerinden biridir kendileri (tabiiki iyibir fan ile) :)

sevenblue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Eski işlemci( Sempron 2500) ve anakartımı değiştirip bu Athlon 7750 B.Ed. almayı düşünüyordum.Ama Phenom II ler çıkınca fikrimi değiştirdim gibi.Performans benim için önemlidir.Daima AMD

erdemkuzu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD Athlon X2 7750 Black Edition AMD ÇİFT ÇEKİRDEKLİLER İÇİNDE FİYAT PERFORMANS ANLAMINDA EN AVANTAJLI ÜRÜNÜDÜR.

psnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD iyiki var. Tüm donanımın birbiri ile en uyumlu çalıştığı tek marka. Eğer AMD çipsetiniz varsa ATI ekran kartı kullanıyorsanız bilgisayarınızdan memnun olmamanız için bir sebep yok.

İşlemci almadan önce internette araştırma yaparım. Yıllardır manzara hep aynı. Fiyat / Performans ta AMD hep ilk sırada gelmektedir. Özellikle Athlon işlemcileri ile başlayan enerji tasarrufu gibi özellikleri ile mükemmel ve yenilmez. İşlemcinin kullanılmadığı sırada kendini 1000 mhz hızına düşürerek üzerindeki fanı durduruyor. Eğer fan kontrolü olan bir güç kaynağı da seçmişseniz, benim evimdeki bilgisayar gibi, bilgisayarınızdan hiç ses çıkmaz. Laptoplar daha sesli çalışıyorlar. İşlemcinizin yanma şansı da bulunmuyor.

AMD nin tüm donanımı gözeterek yaptığı teknolojik ilerlemeleri görmek için sabırsızlanıyorum. İşlemci üzerinden Ram kontrolü gibi özellikleri sayesinde rakip işlemcilerden daha hızlı çalışıyor. Gerçi rakipleri de artık bu özelliği entegre etmiş durumda. Ancak öncü bir firma olduğunu unutmayalım.

yassin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amd den şaşmam ahh şu işlemci bana bi çıksa overclockun alasını yapacam... amd'li sistemde 50$ cepte, o parayla da ekran kartına yatırım yapılır bence intelin artık fiyat politikasını değiştirmesi lazım..

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bunu kazanırsak yeni sistem toplamak zorunda kalırız. :)

Bugün ilk defa AMD'li bir bilgisayar kullandım, ilk izlenimlerim gayet olumlu oldu. Bazı uygulamalar müthiş hızlı açıldı ve şaşakaldım.

laax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
acaba sonuçlar belli oldu mu ne zaman?

kramp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabiki amd gerisi hikaye yok intel şöle böle bunlar efsane amd ye sorunsuzca devam

Ju1i@~

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu işlemci bir hız aşırtma işlemcisi. Yanında gelen std. soğutucusuyla ve voltajını değiştirmeden kolaylıkla 3.2 GHz'e çıkıyormuş. Çoğu mATX yapısındaki anakart en fazla 95 Watt TDP değerine sahip CPUları destekliyor. Yani bu işlemciyi kaldırır ama hızını artırdığınız zaman daha fazla güç çekecek. Örneğin, 3.2 GHz yaptığınızda 113 Watt güç gereksinimi doğuyor. (eXtreme Power Supply Calculator Lite v2.5'a göre) Bu durumda mATX anakartlarda bu işlemciye hız aşırtmak uygun değil gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?

hutti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kendilerini hic kullanma sansim olmadi ki, yorumunu yapayim:whistling:

thedeli

Asistan
Reaksiyon puanı
8
en son intel işlemcimi yaktıktan sonra hiç intel kullanmadım :) athlon xp 2000+ dan beri amd kullanmaktayım. performansından da acaip memnunum :)

blackman020

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben intelin milleti durmadan kazıklamasından dolayı bir amd fanıyım ve umarım daha iyi noktalara gelirler ayrıca phenom 2 ler gercekten muhteşem

aquenter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla bende oyumu kullandım hayırlı olsun.
Valla amd hakkında genel olarak konuşacak olursak. Onla doğdum onla yaşadım onla öleceğim. Hiç şikayet etmedim. Bu black edition ın performansınıda çok merak ediyorum açıkçası. Teknoloji nerelere geldi be... :D

Ju1i@~

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Koreliler AMD 790GX yongalı bir anakartta bu işlemciyi 2 çekirdeği daha açıp, 4 çekirdekli hale getirmişler. Çarpan kilidi açık böyle bir işlemci 70-75$'a. AMD'nin Celeron 300A'ya cevabı.

semihgoktas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
YIL 1998 İlk defa Bilgisayarla Tanıştım.
Yıl 2002 İlk Defa Bilgisayarım Oldu hala bir köşede durur bazen ona bakar güler geçerim.İlk aldığım bilgisarın bile işlemcisi AMD SEPRON idi.O günden sonra 3 kez daha pc Değiştirdim ve hiç Amd den vazgeçmeden.Neden bilmiyorum Belki Takıntıdır.Ama şikayetçi değilim.
Amd son zamanlarda bizi üzmüştü.Taki PHENOM II çıkarana kadar.Phenom II. gerçekten çok yüksek oc kapasitesine sahip.Zaten birçok donanım sitesinin yaptığı testlerde görmüşsünüzdür. 7 ghz kadar oc olduklarını gördük hep birlikte.Buda bizi çok sevindirmişti.
Lafı uzatmadan ne demek istediğime gelince. Phenom II gerçekten hem Ömür bakımından hem oc bakımından bizi istediklerimizi sunuyor.

Çok Konuştun Diyenleri duyar gibiyim.Ama şahsen Şu kriz ortamı geçer geçmez kendime Phenom II 4 çekirdekli bir sistem kurucağım.

Herkese İyi Forumlar...

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
yazının tamamını renkli ve kalın yazmak yasaktır.

süpersonik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana çıksa süper olurr yanii zatenn işlemci sempron pek yetmiyo anlıcanız.... ihtiyacı olan birine çıksa bari..

mnalilarry

Asistan
Reaksiyon puanı
0
6 yıldır sürekli bilgisayar kullanıyorum sürekli aynı bilgisayarı kullanıyorum sürekli aynı işlemci AMD : )) daha tık dediğini görmedim değiştirecez bu yaz ama