AMD'den Ödüllü Anket - Athlon X2 7750 Black Edition İşlemci Kazanma Şansı

Neden Çift Çekirdekli Athlon X2 7750'yi tercih etmelisiniz?

• Black Edition serisinin üstün overclock kapasitesinden dolayı.

Kullanılan: 115 15.2%
  • Çift çekirdekli işlemcilerde yüksek performansa sahip olduğu için

Kullanılan: 87 11.5%
  • AMD Over Drive ve Fusion ile acemilerin bile performansı artırabilmesinden dolayı.

Kullanılan: 75 9.9%
  • Hepsi!

Kullanılan: 481 63.5%

• Kullanılan toplam oy
    758

VTS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
athlon 64 x2 kullanıyorum. Stock fanın gürültüsü dışında bir şikayetim yok.

ganayem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu aralar amd performansta geri kaldı umarım yeni işlemcileri açığı telafi eder

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
valla şu overclock yapabilme konusundaki esnekliklerinden ötürü seviyorum amd'yi =)

formanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende 2 haftadır 2.7 7750 işemci kullanıcısıyım kesinlikle performansı manyak hem ucuz hem performanslı .çok ağır oyunlarda dahi işlemci ısısı 30 dereceyi geçmiyor.herkese öneriririm.unutmayın profesyoneller her zaman AMD kullanır.

eddiebg

Asistan
Reaksiyon puanı
4
sanırım 6 yıldan beri AMD kullnıyorum. Isınma konusunda biraz sorun olsa da, fiyat ve performans ile bunu unutturmayı başarıyor :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
ExCeLLeNT ya ciddi ciddi cevap yazıyorsun anlamadım bi de yemin ediyorsun alt tarafı bi işlemci için her sayfada 1 ya da daha fazla yorum. Daha fazla yorum yapana vermiyorlar hediyeyi hatta yorum bile yapmana gerek yok sadece oy kullanman yeterli anladığım kadarıyla yaşında ufak bu davranışların forum içinde değerini düşürür birde kimin ne kadar kazandığı önemli değil ne seni ne beni ne de bir başkasını bağlar ;) umarım daha fazla saçmalamaya devam etmezsin :D

Ya ben aslında işlemci için yapmıyomda yani adam sormuş çok ciddi oluyum dedim yani genelde yemin edince çok ciddi sanarlar ki doğruları söyledim hem ne saçmalaması ne demişim ben dediklerim doğru.600 küsür kişi arasından bende eminim büyük ihtimalle kazanamaycağım ama yine de şansımı deniyorum biliyonmu toplam 300 tl den fazla masraf yapacam işlemci alamassam yani hem onun için hem de muhabbet için konuşuyorum sayılır.

captainfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen yıl ilk defa amd ile tanıştım açıkçası bundan sonrada bırakmya niyetim yok.X2 serisi yapılan testlerde çok başarılı sonuçlar almış.Katılımcı arkadaşlara başarılar dilerim.

Andrew

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de Amd kullanıyorum, ve çok memnunum uzun süredir takip ettiğim bir siteyi fakat üyeliğim yoktu. Hazır yarışmada başlamışken katılayım dedim.

Trainer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçmiş Zamanlarından bahsetmek isterim ki istanbulda dolaşan şehir efsanesi ile tanınan Ahmet mehmet Dursun diye birileri kurmuşmuş dan Şu anda AMD denildiğinde son kullanıcıların akıllarında intel kadar güven uyandıran bir teknoloji firmasından bahsediyor oluyoruz.

gerçekteden ilk aşamalarda fazla ısınır yaw nasıl ısıtacaz drken son zamanlarda bu sorun ortadan kalkmış, Overclook ve hız eğerki animasyon ve dizayn yapıyorsanızda tercih edilmesi gereken işlemcidir.

eğerki SDN'den alırsam testinide kendim yapabileceim bu yeni seri ile sabırsızlıkla karşılaşmayı bekliyorum.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
bende amd x2 kullanıyorum memnunum, eğer ki kazanırsam hayırlısı ne diyelim artık, güzel bir işlemciye benziyor, saygılarımla SDN

TiRaNTx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üsütn overclok potansiyeli olan bir işlemci bu 7750 amd burda kendisini biraz değiştirerek x2lerde mimariyi phenoma taşıdı phenomlarda ise phenom2 ye taşıdı yani seviye atlattı msjın ana başlığında phenom2 nin kırpılmış hali demişler ama benim bildiğim kadarıyla phenom 1 in kırpılmış hali yoksa benmi yanlış biliyorum yinede emin değilim :)
bu işlemci almayı planladığım fakat bir türlü alıpta bizim bilgisayarı ayağa kaldırmadağım işlemci internette çok araştırmasını inceledim phenom2 lere paranız yetmiyorsa alacağınız fiyat performans bakımınden en iyi işlemcidir overclock potansiyeli yüksek uygun bir anakar ve sogutmayla sınırları zorlayabilecek bir işlemcidir ben çok beğeniyorum birgün alacağım onu tabi param olunca :))

demirbey29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bakalım hayırlısı kime çıkacak ödül hadi hayırlısı...

mheme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya valla onlarca bilgisayar toplatım eşe, dosta, komşuya Hepsi de AMD. Kendim Bile Athlon 6.00 işlemci aldım geçen yıl 282$ + kdv ye helal olsun paranın her kuruşuna banamısın demiyor. Adı üstünde Advanced Micro Devices

rovrerandoom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni AMD işlemcileri hiç kullanmadım kazanırsam incelememi eklerim siteye:D

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
inşallah işlemciyi kazanırsam kullanıcam bnde :P

snopy80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
DDR3 destekli işlemcileriyle %5 esktra performans sunması en çok ilgimi çeken yönü :) ve fiyat olarakda çok uygun forever amd :D

mrcerdm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk işlemcim amd athlon 1000 idi o zamanlar hatirlarim 1000 mhz sinirina cıkmak ile amd buyuk satıslar yapmıstı hatta önbellek fazlaliği ilede baya ilgi cekmisti bugunlerde bana gore zafer intel in elinde ama fiyat performans olarakta amd iyi işler çıkarıyor. Black edition seriside baya iyi dragon platformu ile de performanslari iyi oluyor.

ümit yaşar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk aldigim amd işlemci althlon 3000 idi bundan sonra tekrar bilgisayar toplayacak olsam yine amd başka işlemci almiycağıma eminim

sinanfor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk bilgisayarımı 10 sene önce aldım.(Celeron 333). Sonrasında hep AMD kullandım.Arkadaşlarıma topladığım 10 civarı bilgisayarda da onlara hep AMD tavsiye ettim ve kullandım.Çok memnunum.

Kerberoys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
forever Amd :) Hiç şaşmam Oyunlar da gösterdigi üstün performans özellikleri muhteşem .Amd Her zman destekliyorum.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Aslında AMD daha iyi de işte Türkiye'de reklamı yok reklam yapmıyorlar adamlar Türkiye için yoksa Türkiye'deki karının 2 katı kar yapar.

scorpion09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben şu an AMD'nin dört çekirdekli işlemcisi phenom quad core kullanıyorum ve gayet de memnunum. zaten bundan önceki bilgisayarımda da amd işlemci vardı. hem oyun meraklılarına hem de görsel program kullanıcak olanlara kesinlikle amd öneriyorum

ozgocer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 yıldır aynı işlemciyi kullanıyorum. artık eskidi ve bilgisayarımın performansı çok düştü. overclock özelliği ve çift çekirdekli olması ve over drive özelliği bu işlemciye neden ihtiyacım olduğunu gösteriyor.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Ya ben aslında işlemci için yapmıyomda yani adam sormuş çok ciddi oluyum dedim yani genelde yemin edince çok ciddi sanarlar ki doğruları söyledim hem ne saçmalaması ne demişim ben dediklerim doğru.600 küsür kişi arasından bende eminim büyük ihtimalle kazanamaycağım ama yine de şansımı deniyorum biliyonmu toplam 300 tl den fazla masraf yapacam işlemci alamassam yani hem onun için hem de muhabbet için konuşuyorum sayılır.

Büyük ihtimal sana vermicekler...
Sürekli öne çıkmak için mesaj atıyorsun.
-bu yetmediği gibi birde 5-6 mesajının sonuna (25 veya fazla mesajın var)
inşallah ben kazanırım ama başkasınında hakkını yemiyim şanları bol olsun
yazmışsın :whistling: bu yetmezmiş gibi TROY (Hakkı) bey'e sen katılma dünyanın parasını alıyorsun (biz fakiriz hesabına girilmiş) yada katıl başkasına verirsin diyerek (gizli bir bilinçaltı mesaj atmışsın - halk dilinde dilenme,acındırma)

mesajın devamını yazmıcam ama
nese uzun yazdım.. boş vaktim olduğundandır ...
yani demek istediğim bence umutlanma o kadar...
kazanma şansı en az olan kişi sensin çünkü :mrgreen:

serkanruzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amd iişlemciler hem intelden ucuz hemde performansı yüksek şuan pc yeni topladım 1 aylık felan amd athlon 5600 kullanıyom param ona yetti :D gayette memnunum.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Amd her zaman için ilk tercihim çok karizmatik ve kaliteli :)

myalone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD ilk kullandıgım ve son kullanacagım işlemci grafik olarak ve diger işlemciye göre gürültüsüz sogutma sistemi beni cezbediyor. Ödül sizin olsun ben sadece fikrimi paylasmak istedim :)