Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Amd'nin diğer modellerine göre farklı çalışıyor. İşlemciden tam verim almak için işlemciye yüklenmek doğrusu kendi sıcaklıgına ulaştığı zaman daha verimli çalışıyor. Hemde az para verip çok iş yapmak istiyorsanız bu işlemci bire bir. overclock için süper bi işlemci.
bende 10 yıllık intel işlemci kullanıyorum
amd yakında ıntelı solllar fiyat olarak intelin 2 de biri bi ffiyatda işlemcileri
ve artık pc mi yenilemek istiyorum phonem 9550 işlemcili bir pc toplucam ve oda artık bi 10yıl gider::
Ben Athlon X2 5200+ 2.7Ghz işlemci kullanıyorum. Bu işlemci 2.9Ghz e overclock ettiğim haliyle vistadan 5.3 puan alabildi. Fakat arkadaşımın aldığı Athlon X2 7750 Black Edition 2.7Ghz overclocksuz olmasına rağmen vistadan 5.5 puan aldı, overclocklu halini düşünemiyorum. Fiyatıyla da dikkat çeken bir işlemci.
Hayırlısı bende merak ediyom kim kazanmış diye yani işlemci gerçekten çok performanslı diyeceğimizden de fazla hemde çarpan kilidi açık eh artık kazanamassak phenom II x3 yarışmasında deneyeceğiz şansımızı.Herkese başarılar diyorum açıklanmasına az kaldı çünkü.
5 sene önce AMD Athlon 3200+ işlemciye sahip bir bilgisayar kullanıyordum 2 sene önce 64x2 4000+ işlemcili bir bilgisayar ile değiştirdim. 2 haftadır da yeni sistem toplamaya çalışıyorum. işlemciyi de 64x2 7750 BE olarak belirlemiştim. Çünkü bu işlemci mükemmel bir işlemci intelin E7***:icon_-1: serisine 200-300 lira verip kazıklanmak yerine ucuza en iyisini almak ve yüksek performanslara ulaşmak süper bir olay. AMD bu konuda çok iyi niyetli.
İlk işlemcim 4200+'dü sonra,4600+,4800+,5200+,5600+,Enson şimdi Phenom II X4 810 kullanıyorum.çoğu arkadaşlarada önerdim.ben AMD kullanıcısıyım arkadaş ne olursa olsun AMD.
sacmalamayın ya millipiyango da kazanan numaranın katılımcı sayısına göre modunun alınmasıyla bulunacak talihli heralde ayın 30 unda millipiyango diğer forumlarda öyle yapıyolar :icon_: