AMD'den Ödüllü Anket - Athlon X2 7750 Black Edition İşlemci Kazanma Şansı

Neden Çift Çekirdekli Athlon X2 7750'yi tercih etmelisiniz?

• Black Edition serisinin üstün overclock kapasitesinden dolayı.

Kullanılan: 115 15.2%
  • Çift çekirdekli işlemcilerde yüksek performansa sahip olduğu için

Kullanılan: 87 11.5%
  • AMD Over Drive ve Fusion ile acemilerin bile performansı artırabilmesinden dolayı.

Kullanılan: 75 9.9%
  • Hepsi!

Kullanılan: 481 63.5%

• Kullanılan toplam oy
    758

crazy58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
özür dilerim millipiiyango çekilişi 9 mayıstaymış:icon_:

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar verdikleri işlemciyi ben şahsen güvenipte kullanmam bu işlemci AMD nin ürtettiği hatalı 4 ve 3 çekirdekli işlemcilerin hatalı çekirdeklerinin kapatılmış versiyonu geriye kalan 2 çekirdeğin sorun çıkarmayacağı ne malum

crazy58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar verdikleri işlemciyi ben şahsen güvenipte kullanmam bu işlemci AMD nin ürtettiği hatalı 4 ve 3 çekirdekli işlemcilerin hatalı çekirdeklerinin kapatılmış versiyonu geriye kalan 2 çekirdeğin sorun çıkarmayacağı ne malum

sana kullan demiyorlarki illa sat para kazan ;)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Aynen he bak sağol crazy benim tavsiyem alan birisi işlemcinin yanına 200 tl koysun gitsin bilgisayarcıya hem işlemciyi hem 200 tlyi versin phenom II x4 alsın.

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Selamlar,

Anket sonuçlandı. kazananı bu gün açıklayacağız.

Katılımızınız için teşekkür ederiz. :)

Hangman35

Asistan
Reaksiyon puanı
3
hey allahım ya bunu bile ticari kazanca cevirdiniz ya helal olsun walla :P

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar şimdi ben kazandım diyelim benim zaten bilgisayar iş görüyor bana işlemciyi değilde nakite olarak verseler bu aralar nakit sıkıntım varda :D

therapper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hele şükür sonuçlandı. Bir an önce açıklansa iyi olur, çünkü herkes sabırsızlanmaya başladı.

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Evet Açıklıyorum

Kazanan Aday 3 Gün Önce banlandığı için ödülümüzde ona çıktığı için
Ödülü veremiyoruz işlemci veremiyoruz ama teselli olarak onu foruma geri alıyoruz ban ını kaldırıyoruz .

Katılan herkese teşekkür ederiz...

İşin ucunda ödül varya 1000 e yakın kişi oy kullanmış :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla merak ettim 1 gün gecikti bu ya kim kazandı bu işlemciyi.

therapper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
NEden açıklamadılarki anlamadım. Hani anket sonuçlanmıştı?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Of ya ne zaman açıklayacaklar çok heyecanlandım(gta 4 verseler daha bir heyecanlanırdım ama:))İnşaallah çabuk açıklarlar 2 gün gecikti.

Xasiork

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yenilenmiş Athlon X2 serisi işlemcilerle hem teknoloji merklılarının hem de overclock tutkunlarının ilgisini tekrar çekmeyi başaran AMD, sitemize bir ödüllü anketle konuk oluyor.

İşlemci ve ekran kartlarıyla tanıdığımız AMD, yeni nesil Athlon işlemcileriyle, herkese hitap ediyor. Uygun fiyatla yüksek performansı başarılı bir şekilde bir araya getiren AMD, Phenom II işlemci serilerinde kullandığı çekirdeği kullanarak iki çekirdekli işlemcilerde sunuyor.

Ödüllü Anket

Anketin sonunda bir kişiye hediye edeceğimiz AMD Athlon X2 7750 Black Edition, üzerinde çarpan kilidi olmadığı için kullanıcıların istedikleri gibi hız aşırtmaya tabi tutabilecekleri bir işlemci. Tek yapmanız gereken soruyu cevaplamak ve AMD Athlon işlemcilerle ilgili fikirlerinizi herkesle paylaşmak.

Nasıl Katılacaksınız?

Bütün adımların gerçekleştirilmesi, katılım için zorunludur:

:: Üye değilseniz ShiftDelete.Net'e üye olun.
:: Ankette oyunuzu kullanın.
:: AMD ve ürünleri (Özellikle de yeni athlon) hakkında yorumlarınızı burada herkesle paylaşın.
:: Profil bilgilerinizi ve e-posta adresinizi güncel tutun ki, kazanırsanız size ulaşabilelim.

Katılım Şartları

:: İşlemcinin ne olduğundan haberdar olan her T.C. vatandaşı etkinliğe katılabilir.
:: Ankette her seçenek doğru olabileceği için katılan herkesin kazanma şansı var.
:: ShiftDelete.Net'te çalışıyorsanız, hem sizin hem de birinci dereceden akrabalarınızın ödül kazanma şansını yakmış bulunuyorsunuz.
:: Her kişi, bir hesapla bir kere oy kullanabilir. Mükerrer katılımlar sizi çekilişin dışında bırakacaktır.
:: Oy kullanma süresi 28 Nisan gece yarısında sona eriyor.
:: Eğer talihlilere üç gün içerisinde ulaşılamazsa, hediye yedek talihlilere gönderilecek.

Ödül Ne?

Bir kişi AMD Türkiye'den AMD Athlon X2 7750 Black Edition kazanacak.

Herkese bol şans. :)
SDN - ShiftDelete.Net - Ana Sayfa
Yönetici: Ödül değiştirildi. Phenom II X3, iki hafta sonraki yarışmada hediye edilecek.

Ödülün değişmesindeki ve yarışmanın ertelenmesindeki sebep nedir? Yeterince reklam yapılamamasımı? Bari bu yarışma sonucunu açıklayıp, ödülü verip ondan sonra yeni bir yarışma yapsaydınız.

Ferman31

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ötekinede katılacakmıyız bunun devamı mı olacak.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bence bu işlemciyi kazanan hem iyi hem kötü şansı olmuş oluyor.İyi olarak işlemci alıyor 150 180 tllik kötü olarak bu işlemciden kat kat iyi olan phenom II X3 işlemcisini almayacak.Yani belki alır ama önceki yarışmadan işlemci alan birine öbür yarışmada başka bir işlemci vereceklerini zannetmiyorum ama ne zaman açıklıcaklar acaba?

OnurAbi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
"Ödül değiştirildi. Phenom II X3, iki hafta sonraki yarışmada hediye edilecek." Şimdi bu yarışma iptal mi oldu?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Yoo hayır olmadı o ödül değiştirildi yazısı 2 hafta önce koyulmuştu.Yani 2 hafta önce phenom II x3 vereceklerdi değiştirip bu ödülü vermeye karar verdiler.Bu ödül verilince phenom II x3 başka bir yarışma yapıp verecekler phenom II x3ü.Bu yarışmanın ödülü verilirse bu hafta içinde haftaya kadar başlar phenom II x3 yarışması bu yarışma athlon x2 7750 BE yarışmasıydı unutmayın phenom II x3 bundan sonra.