AMD'den Ödüllü Anket - Athlon X2 7750 Black Edition İşlemci Kazanma Şansı

Neden Çift Çekirdekli Athlon X2 7750'yi tercih etmelisiniz?

• Black Edition serisinin üstün overclock kapasitesinden dolayı.

Kullanılan: 115 15.2%
  • Çift çekirdekli işlemcilerde yüksek performansa sahip olduğu için

Kullanılan: 87 11.5%
  • AMD Over Drive ve Fusion ile acemilerin bile performansı artırabilmesinden dolayı.

Kullanılan: 75 9.9%
  • Hepsi!

Kullanılan: 481 63.5%

• Kullanılan toplam oy
    758

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Yenilenmiş Athlon X2 serisi işlemcilerle hem teknoloji merklılarının hem de overclock tutkunlarının ilgisini tekrar çekmeyi başaran AMD, sitemize bir ödüllü anketle konuk oluyor.

İşlemci ve ekran kartlarıyla tanıdığımız AMD, yeni nesil Athlon işlemcileriyle, herkese hitap ediyor. Uygun fiyatla yüksek performansı başarılı bir şekilde bir araya getiren AMD, Phenom II işlemci serilerinde kullandığı çekirdeği kullanarak iki çekirdekli işlemcilerde sunuyor.

Ödüllü Anket

Anketin sonunda bir kişiye hediye edeceğimiz AMD Athlon X2 7750 Black Edition, üzerinde çarpan kilidi olmadığı için kullanıcıların istedikleri gibi hız aşırtmaya tabi tutabilecekleri bir işlemci. Tek yapmanız gereken soruyu cevaplamak ve AMD Athlon işlemcilerle ilgili fikirlerinizi herkesle paylaşmak.

Nasıl Katılacaksınız?

Bütün adımların gerçekleştirilmesi, katılım için zorunludur:

:: Üye değilseniz ShiftDelete.Net'e üye olun.
:: Ankette oyunuzu kullanın.
:: AMD ve ürünleri (Özellikle de yeni athlon) hakkında yorumlarınızı burada herkesle paylaşın.
:: Profil bilgilerinizi ve e-posta adresinizi güncel tutun ki, kazanırsanız size ulaşabilelim.

Katılım Şartları

:: İşlemcinin ne olduğundan haberdar olan her T.C. vatandaşı etkinliğe katılabilir.
:: Ankette her seçenek doğru olabileceği için katılan herkesin kazanma şansı var.
:: ShiftDelete.Net'te çalışıyorsanız, hem sizin hem de birinci dereceden akrabalarınızın ödül kazanma şansını yakmış bulunuyorsunuz.
:: Her kişi, bir hesapla bir kere oy kullanabilir. Mükerrer katılımlar sizi çekilişin dışında bırakacaktır.
:: Oy kullanma süresi 28 Nisan gece yarısında sona eriyor.
:: Eğer talihlilere üç gün içerisinde ulaşılamazsa, hediye yedek talihlilere gönderilecek.

Ödül Ne?

Bir kişi AMD Türkiye'den AMD Athlon X2 7750 Black Edition kazanacak.

Herkese bol şans. :)

SDN - http://shiftdelete.net

Yönetici: Ödül değiştirildi. Phenom II X3, iki hafta sonraki yarışmada hediye edilecek.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
benim kazanma şansım yok ama yinede oy verdim :) demokratik hakkkımı kullandım :)
3 yıl boyunca AMD işlemcisi kullanan biri olarak severim kendilerini

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Şu anda kullandığım 5. işlemcim.. AMD 'yi denediğimden beri son 3 işlemcim hep AMD olmuştur.. Bu aralar gerçekleştirdikleri overclock performansları da göz dolduruyor.. 3 Çekirdek işlemcide gerçekten pazarda değişiklik yarattı ve başarılı buluyorum..

Not: Ödül X3 işlemcisi olduğu zaman yazmıştım.. X2 7750 Black Edition için ise; fiyat politikası sayesinde en yakın rakibine çok ter döktüreceği düşüncesindeyim..

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Her ne kadar bilgisayar kullanıcılık tarihim süresince(+10 yıl) sadece intel kullansam da, amd nin de pazarda olması oldukça güzel...
Black edition serisi, özellikle phenom II x3 serisi overclock ta oldukça başarılı...

Sdn in ödüllü anketleri de gerçekten çok güzel oluyor.İnşallah bana çıkar, çünkü oldukça güzel bir ödül. Belki de bu vesile ile amd ye geçiş yaparım =).
Kazanacak arkadaş güle güle kullansın.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
yaklaşık 7 aydır phenom x4 9550 kullanıyorum ve en kısa zamanda phenom II ye geçmyi planlıyorum. Forever Amd & Ati

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Kendimi bildim bileli amd kullanıyorum çevremdekilerede bunu tavsiye ediyorum ve sattıgım pclerin neredeyse hepsi amd işlemciliydi bir kere intel kullandım oda Celeron 2.0 dı yaklasık 8-9 sene önce :)

bykhus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bnde amd kullanıyorum performansı ve fiyatı gerçekden güzel :)

Yunus ÖZCAN

Doçent
Reaksiyon puanı
9
hiç amd kullanmadım nasıl kullanayım ki zaten 40 yılda 1 bilgisayar

sharlk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5 yıldır amd işlemci kullanıyorum şu anda çift çekirdekli bu işlemciden memnunum ama oyunlarda etkili ise neden olmasın amd phenom II x3 720 :D amd istanbulun çıkmasıda belki piyasayı canlandırır

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Benimde yok büyük ihtimal ama inşaallah kazanırım çok ihtiyacım var da yeni bir işlemciye.Konu bile açtım işlemci alacaktım.Neye göre seçecekler ki kazananı?

Bu arada bence hepsi doğru ankettekilerin birde amd fiyat olarakta uygun yani intel bir işlemci alacağınıza amd alın daha ucuza intelinki kadar performans yakalayın.AMD'yİ ben ucuz performanslı güzel hızlı vs birsürü özelliğini intelden daha fazla sevdiğim için alıyorum ve de amd kullanıyorum ve birde tabi:DAdımın baş harfleri olan ati radeon ekran kartını daha çok desteklediği için:D

Bu arada 5 yıldır amd kullanıyorum ve size dediğim gibi en az intel core 2 duo veya amd athlon x2 4600 ve yukarısı bir işlemci isteyen oyunu benim pcimde amd athlon 64 3200 işlemci kasmadan çalıştırdı.Videosunu çekebilsem verirdim ama işte ben resimlerini verdim size zaten kaybettin falan diyordu ama öyle değil AMD bana göre önde zaten.

madzombie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
uzun süredir sdn haberlerini okuyorum ama ilk defa bu konu için üye olup mesaj yazma gereği duydum. diz üstü bilgisayarımda bile amd turion x64 kullanıyorum. 2B-3B tasarımlar için solidworks ve autocad kullanıyorum photoshop, illustrator, gimp x64, programlama için c++ builder, visual studio 2008
Database olarak : MS SQL X64, MySQL x64
Vmware'ninde sınırlarını baya zorluyorum ama bilgisayar banamısın demiyor.
bu programları kullanıyorum dizüstü olmasına rağmen hiç bir sorun yaşamıyorum.

mephamd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni bir sistem için araştırma yapıyordum.seçeneklerim arasına bunu da aldım :)

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İntel kadar kaliteli değil ama intelin çift çekirdekli işlemcileri ile aynı fiyata satıldığı için tercih edilebilir

mehmet

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Merhaba arkadaşlar;

Usul yerini bulsun bari;

Benim hem şahsi bilgisayarımın hem de kardeşimin işlemcileri amd'dir.
Gerçekten. :)

Saygılar

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
4 senedir AMD kullanıyorum ofisimdeki intel ile fazlasıyla yarışıyorlar

visualize

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İntel kullanıcısıyım fakat Amd yeni Phenom'lar ile çok ilgimi çekiyor yakında geçiş yapmayı düşünüyorum. Özellikle bazı x3lerde 4. cekirdegin açılabilmesi konusu ilgimi çekiyor...

Cursed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ilk işlemcim amd 'ydi.yaklaşık 4-5 tane x3 makina topladım.sapphire 4830 ekran kartıyla birlikte harikalar yaratıyor bu işlemci. bu yeni phenom 2 x3 black edition ile nasıl bir performans artışı sağlandığıyla ilgili bu bilgiler içinde ayrıca teşekkürler.

intel kullanan amd fanı :)

coumadin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evde intel işte amd kullanıyorum ve amd nin 5 yıllık bir kullanıcısıyım oldukça memnunum.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
genelde uygun fiyat yeterli performans isteyen müşterilerime veriyorum kısaca alan memnun veren memnun :D

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
AMD her zaman fiyat/performans olarak kullanıcısının yüzünü güldüren bir firmadır. Bundan dolayı AMD'den asla vazgeçeceğimi düşünmüyorum.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
AMD bana göre her zaman kazanır da 28 nisana kadar bu anket yani ohoooo tam oturmuş ama he tüm shiftdelete.net katılmış olur ankete o zamana kadar.Bir de arkadaşlarımın çoğu intel kullanıyor bir arkadaş gta 4 aldı işlemci intel core 2 ydi duo mu quad mı bilmiyorum gta 4 ü kastı bilgisayarı nasıl oluyorsa internet cafede de var gta 4 amd işlemci kasmıyor.AMD'nin farkı yüksek bence AMD daha iyi sadece inteli daha fazla tanıyorlar biliyorlar onun için yoksa AMD kafadan birinci.

darkwinter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6 senedir AMD kullanıyorum. İlk işlemcim ATHLON 64 3000+ daha sonraki işlemcim ise Athlon 64 X2 4200+ her ikisi ile de güzel günlerimiz geçti :D Şu an her ikisi de çalışır halde hala elimin altında. Fakat bundan sonra pc toplasam (ki topluyorum, tanıdık eş dosta) Intel' i tercih ederim :sweatdrop: Malesef notebook' umda da Intel tercih ettim.. Geliştirdiği yeni teknolojiler ve fiyat/performans açısından bence Intel şuan daha uygun.. AMD' den şöyle; zamanında Athlon ile yaptığı gibi bir çıkış bekliyoruz.. Gene yepyeni ve farklı bir ürün ile piyasaya girip bizi bizden alsın.. :D

Genesis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"3 herzaman 2'den büyüktür" oda güzel :)
Katılan herkese bol şanslar.

muhosoft

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir amd kullanıcısı olarak şuana dek hiç bi sorunla ve kasıntı ile karşılaşmadım teşekkürler kendisine

mesajj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
AMD'nin piyasada olması rekabet ortamı yaşatıyor. Düşünsenize Intel mahkum bir hayat :( ... Hiç çekilmez. Intel 'in Pentium 4 serisini kullanırken, AMD 'nin üstün perfonmasını biliyordum. Yaşasın AMD ...

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
daha hiç amd kullanmadım belki yarısma sonunda kullanırım :)

tanju@

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 5 aydır AMD x4 9950 kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım ondan öncede AMD kullanıyordum. İş yerindekilere ve dostlarıma da AMD öneriyorum sıkıntı yaşamamaları için, hep güvendim daima güvenim sürücek AMD ye.