AMD'den Ödüllü Anket - Athlon X2 7750 Black Edition İşlemci Kazanma Şansı

Neden Çift Çekirdekli Athlon X2 7750'yi tercih etmelisiniz?

• Black Edition serisinin üstün overclock kapasitesinden dolayı.

Kullanılan: 115 15.2%
  • Çift çekirdekli işlemcilerde yüksek performansa sahip olduğu için

Kullanılan: 87 11.5%
  • AMD Over Drive ve Fusion ile acemilerin bile performansı artırabilmesinden dolayı.

Kullanılan: 75 9.9%
  • Hepsi!

Kullanılan: 481 63.5%

• Kullanılan toplam oy
    758

Phaleros

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yaklaşık olarak hesaplayamıyorum bile :)

Pentium 100 işlemcili PCm den bu yana evime AMD den başka şlemcili pc ve notebook girmedi :)

Evdeki pc lerimin isimleri de çekirdek isimleriyle aynı :)

Clawhammer, sledgehammer vs vs...

jukrat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kendimi bildim bileli babamın eski intel işlemcili bilgisayarlarını kullanıyorum; seçme şansım hiç olmamıştı. kazanırsam babamı da alıştırırım:)

geceyürüyen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İsteklerin çoğaldığı bu dünyada tüm ihtiyaçlarımızı karşılayabiliyor. Ve ileriye dönük işlemciler üretiyor. Forever AMD.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Şöyle AMD birşey yapıp 5 ghzlik bir işlemci çıkarsa yanına x5 phetlon (athlon phenom birleşimi)30900 diye bir işlemci düşünsenize intele ne kadar fark atar merak ediyorum intel boş durmaz ama AMD bu teknolojiyle ohooooo kazanır.AMD çok iyi ya zaten intel kaç aydır sessiz kalıyor hep aynı işlemcinin güncellenmiş hali.Yok intel core 2 quad Q2800 sonra intel core 2 quad Q2880 gibi yapıyorlar ufak bir güncelleme için adamlar kaç para ödüyor AMD herşeyiyle uygun fiyat performans hız tasarım işe yaraması güçlü olması vs herşeyiyle en uygunu.

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bir AMD kullanıcısı (AMD Dual Core 3800 64 Bit) olarak çok memnunum, hem fiyat hem de performans olarak çok hesaplı işlemciler üretiyor AMD. :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
AMD kullanmadım hiç, niye başlangıç olmasın :)

laax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
5 yıla yakın zamandır amd kullanıyorum bence hepsi 1 kere bellek denetlemeyi köprülerden işlemciye alması büyük şans herzaman fiyat/performans ürünü ucuz kaliteli ismi bile bir karizma bence

dragon111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Amd nin ilk çıktıgı yıllarda yenilik iyidir die aldıgım işlemciyi 8 yıldır kullanıyorum yenılemek istesemde para yok..Kısmet anketle evime gelen phenomaymıs :D

kenanb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 yıldır AMD kullanıyorum gerçekten,çok memnunum.

dahaka77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence amd intelden hızlı vede kendi çatısı altındaki ati ile müthiş performans gösterio :) amd 1 numara

sinerji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sitenize üye degildim ama devamlı takip ediyordum madem böle bi şans var e ozmn üye olayım şansımı deneyeyim hem amd phenoma terfi edeyim dedim herkese başarılar ee bu arada böle bi site hazırladıgınız için teşşekürler burdan cok sey ögreniom saygılar

paranoiahasu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
x64 amd işlemcilerin hala eskimediğinin kanıtı olan bilgisayarımda sürekli olarak cad programları ,yazılım geliştirme araçları ve 3d uygulamalar (remote sensing) üzerinde çalışıyorum.Ancak yeni işlemci mimarilerinin de bu uygulama alanlarında nasıl performans vereceğini oldukça merak ediyorum.Şayet 1 adet hediye gönderirseniz sizin için hemen test edebilirim =)

CerkezEthem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
AMD' nin oyun performansının intel' e göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Oyun PC leri için en ideal işlemci olarak düşünüyorum.

nejdet54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 Çekirdekten Fazla 4 Çekirdekten Ucuza Olan İşlemci Serisi
Artıları Aşağıdaki gibi sıralayabiliriz.

• Black Edition olması: çarpan kilidi kırık ve kolay overclock oluyor
  • Overclock başarımı iyi. %25'i cepte kabul edebilir ve sıcaklığa pek kafanızı takmadan %30'lara doğru gidebilirsiniz.
  • AM3 desteği DDR3 geçişinizde yeni işlemci almanızı gereksiz kılıyor.
  • Fiyat/performans oranı başarılı (düşük yani). 150 dolara iki çekirdekten iyi, dört çekirdekten ucuz bir yerde
  • Piyango niyetine dördüncü çekirdeği açabilme olasılığınız var.(Pclabs)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ankete katılmak için bu satırları yazıyorum:D

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Böyle bir anket görünce gerçekten çok heyecanlandım nedense:) Şu an için bilgisayarımın ihtiyacı olan en önemli donanım..E madem ShiftDelete.NET bize böyle bir şans vermiş,oy kullanmamak olmaz dimi:)

river24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni bir işlemciye ihtiyacım var, karar aşamasındayım, amd ile gönül bağım olduğu için (amd athlon xp 2000+ işlemcili emektar pc'min yıllardır tek bir sorun çıkartmadan, 2002-2006 yılları arası evde, 2006-2009 arası işyerimde yoğun biçimde faaliyette ve bir ömür daha yük taşıyacak gibi.) phenom serisini yakından takip ediyorum. Canavar gibi bana hizmet etmesini, onu yormayı planlıyorum..

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Fiyat ve performans arasındaki denge bakımından gayet başarılı. Overclock yapmanın kolay olması da ayrı bir güzellik.

a_suheyl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD ilk kullandım zaten bir daha da vazgeçmedim 3200+ Athlon şu anda kullanıyorum anakartımda 2 gündür arıza var sanırım chip sette kullanamıyorum zaten işten anca yazıyoruz. keşke kazansam bide anakart of daha ne isteirm ki

turgay_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
2
amd kullanmasamda,pc alacak tanıdıklarıma genelde amd tavsiye ederim.

efe24

Asistan
Reaksiyon puanı
0
amd oyunlar da iyi performans veriyor ama çok ısınıyor bana göre tek eksiside bu

f14531982

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8 senedir amd işlemci kullanıyorum ve performansından şikayetçi değilim
overclock 'a yatkın olması ayrıca daha güzel :D

immortalcain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 amd işlemci kullandım ve işlemciyle ilgili hiçbir problem yaşamadım. oyun ve grafik uygulamalarında performansı gayet iyi. yakın zamanda 3. amd işlemcime terfi etmeyi düşünüyordum zaten aklımda phenom vardı çünkü fiyatları gayet makul, performansı tatmin edici ve benim gibi tasarım işiyle uğraşanlar için fazladan güce ihtiyaç duyduğumuz anlarda kolayca overclock yapılıyor. uzun süre kullanılıcak insanı yarı yolda bırakmıycak bir işlemci

ilker_erkil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uygun fiyatı ve iyi performansıyla gerçekten alınabilecek bir ürün

Bana çıkarsa hayır demem walla :D