AMD'den Ödüllü Anket - Phenom II X3 720 Black Edition Kazanma Şansı

İşlemci tercihiniz neden Phenom II X3 720 Black Edition olurdu?

• BlacK Edition demek, çok iyi overclock demektir.

Kullanılan: 71 16.0%
  • 3 her zaman 2'den büyüktür. :)

Kullanılan: 35 7.9%
  • Ben yapamasam bile AMD Over Drive benim yerime overclock yapar!

Kullanılan: 54 12.2%
  • Hepsi

Kullanılan: 284 64.0%

• Kullanılan toplam oy
    444

İSYAN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ilk bilgisayarım intel pentium'du, 2. ci bilgisayarda bir arkadaşımın önerisi ile AMD'ye geçtim çok iyi etmişim AMD farkını anlamış oldum 4 defa parça yeniledim hep AMD' ile devam ettim. buda şeş kaza bana çıkarsa süper olurdu...:)

zigor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce amd işlemci kullanmadım ama yakın zamanda amd ye geçiceğim Phenom II Quad Core X4 955 işlemciyi almayı düşünüyorum ama bu işlemci bana çıkarsa sadece bi anakart almak kalıcak.

kerbela34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8 senedir intel kullanıyordum fiyatları pahalı olduğundan amd ye geçtim.üç aydır 7750 kullanıyorum henüz sorunum olmadı.hızaşıtması da iyi.

kerbela34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
7750kullanıyorum oyun performansı güzel 3300mhzye de çıkabildim

capoch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amd demek hız demek , amd demek performans demek , amd demek oyunu canavar gibi oynamak demek ... amd demek lamborginhi demek .. amd demek tutku demek .. amd demek isyan demek .. amd = a$k

Shanex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amd Fiyat / Performans konusunda intel'in baya ilerisinde.
X3 alabildiğimiz paranın intel'in alt sınıf çift çekirdek işlemcilerini alabiliyoruz.ayrıca phenom serisinin O.C potansiyelide ortama ayrı bi hava katıyor

uyku21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD bayağı iyi çok kullandım tecrübelerimden yararlanıyorum :)

crazy09_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet beklenen zaman geldi bakalım kazanıcakmıyız......

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
En son çekilişin sonucları açıklansın diye ayrı bir konu açmıştım:)

Epey bir mesaj yoğunluğundan sonra yönetim açıklamıştı sonucu.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
1 hafta diyonuz ama şimdi 7 gün zor geçer.Ben 2 haftayı zor bitirdim.Birde üstüne 7 gün.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Açıklamasınlar artık.Geçen yarışmada kazananların mesaj sayısına baktım 2 veya 3 tü..daha önceleri de böyle oldu.Forumu forum yapan forumu sıcak tutan üyelere pozitif bir ayrımcılık yapılmalı ve mesaj sınırı konulmalı fazla da değil 100 veya 200 maksat sadece ödül için gelen asansör üyelere engel olmak..

Sitede görmeye aşina oldugumuz bir üye kazanırsa çok sevinceğim

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Açıklamasınlar artık.Geçen yarışmada kazananların mesaj sayısına baktım 2 veya 3 tü..daha önceleri de böyle oldu.Forumu forum yapan forumu sıcak tutan üyelere pozitif bir ayrımcılık yapılmalı ve mesaj sınırı konulmalı fazla da değil 100 veya 200 maksat sadece ödül için gelen asansör üyelere engel olmak..

bencede nasıl olsa bidaha gelmiyorlar foruma

OnurAbi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
byler sabırlı olun açıklancak büssürü kişi katıldı bende heyecanlıyım ama bekliyoruz

Reaksiyon puanı
189

kesinlikle katılıyorum. bu tip çekilişlerde bence üyelik tarih, mesaj sayısı gibi şeyler de önemsenmeli. yüz yılda bir gelen veya sadece yarışma için gelip ödülü alıp giden bir kullanıcının ödülü kazanmasına karşıyım...

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332

Haklısın. İlk mesajında ödül alıyor adam, sonra görebilene aşk olsun. :)