amd demek hız demek , amd demek performans demek , amd demek oyunu canavar gibi oynamak demek ... amd demek lamborginhi demek .. amd demek tutku demek .. amd demek isyan demek .. amd = a$k
amd demek hız demek , amd demek performans demek , amd demek oyunu canavar gibi oynamak demek ... amd demek lamborginhi demek .. amd demek tutku demek .. amd demek isyan demek .. amd = a$k
sonuçlar en yakın 1 hafta sonra![]()
ne zamana açıklancak ?
zorhak abi sen bi konu daha aç istersen o zaman açıklanıyoden den
bencede nasıl olsa bidaha gelmiyorlar forumaAçıklamasınlar artık.Geçen yarışmada kazananların mesaj sayısına baktım 2 veya 3 tü..daha önceleri de böyle oldu.Forumu forum yapan forumu sıcak tutan üyelere pozitif bir ayrımcılık yapılmalı ve mesaj sınırı konulmalı fazla da değil 100 veya 200 maksat sadece ödül için gelen asansör üyelere engel olmak..
Sitede görmeye aşina oldugumuz bir üye kazanırsa çok sevinceğim
kesinlikle katılıyorum. bu tip çekilişlerde bence üyelik tarih, mesaj sayısı gibi şeyler de önemsenmeli. yüz yılda bir gelen veya sadece yarışma için gelip ödülü alıp giden bir kullanıcının ödülü kazanmasına karşıyım...Açıklamasınlar artık.Geçen yarışmada kazananların mesaj sayısına baktım 2 veya 3 tü..daha önceleri de böyle oldu.Forumu forum yapan forumu sıcak tutan üyelere pozitif bir ayrımcılık yapılmalı ve mesaj sınırı konulmalı fazla da değil 100 veya 200 maksat sadece ödül için gelen asansör üyelere engel olmak..
Açıklamasınlar artık.Geçen yarışmada kazananların mesaj sayısına baktım 2 veya 3 tü..daha önceleri de böyle oldu.Forumu forum yapan forumu sıcak tutan üyelere pozitif bir ayrımcılık yapılmalı ve mesaj sınırı konulmalı fazla da değil 100 veya 200 maksat sadece ödül için gelen asansör üyelere engel olmak..