Aliens Vs Predator İnceleme

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Bir yanda tek amaçları çoğalmak ve önüne geleni tüketmek olan Alien'lar öteki yanda ise, ileri bir teknolojiye sahip gururlu avcılar olan Predator'lar. Bu iki ırkın ortasında ise aciz insanoğlu...

Kendinizi karanlık upuzun bir koridorda hayal edin. Etrafı görmek için tek sahip olduğunuz şey dandik bir el feneri. Her adım attığınızda izlendiğinizi hissediyordunuz.
Etraftan tıkırtılar geliyor ama o yöne baktığınızda hiçbir şey görmüyorsunuz. Bir anda elinizde bulunan radar hareket tespit ediyor ancak, cihazın gösterdiği yönden size doğru gelen hiç bir şey yok.
aliens_vs_predator1269784508.jpg

Filmlerle başlayan macerz çizgi roman ve oyunlarla devam etti
Kaçmaya çalışıyorsunuz ama görünmez bir duvara çarpıp yere düşüyorsunuz. Tam yüzünüzün ortasına doğru bir lazer geliyor. Arkanızı döndüğünüz anda ise saldırmak için hazırlanmış salyaları asitten bir figür size doğru geliyor. İşte Aliens VS Predator evreni, insanlığı böyle aciz hale getirmek için hazırlandı.
En büyük korkularımız bir arada
Bilimkurgu tarihinin en tehlikeli iki uzaylısını karşı karşıya getiren bu evren macerasına 80'li yıllardan çıkan çizgi romanlarla başlamıştı. Ancak yayıncının bile beklemediği bir başarıyla AVP adı, büyüdü ve yetenekli senaristlerin işi devralmasıyla giderek ilgi çekici hale geldi.
71264765444.jpg

Marine ırkı sayesinde en iyi korku oyunlarını bile beğenmeyeceksiniz
Sonuçta bu evren önce Arcade (Atariciler) için oyun haline getirildi. 1999 yılında ise gelişen teknolojinin yardımıyla bu tehlikeli yaratıklar PC'ler de savaşmaya başladı. 11 yıl sonra bu savaşın üçüncü perdesi yine ilk oyunun yapımcısı olan Rebellian'ın elinde devam ediyor. Peki, yeni nesil AVP ataları ve filmleri kadar ilgi çekebilecek mi?
İncelemenin devamını okumak için tıklayınız

:: Sizin favori ırkınız hangisi? AVP 2010'dan beklendiğinizi buldunuz mu?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Marine ırkı sayesinde en iyi korku oyunlarını bile beğenmeyeceksiniz
Metro 2033 oyununu oynayıp incelemenizi tavsiye ederim. Grafik ve senaryo bakımından oldukça iyi bir oyun.

:: Sizin favori ırkınız hangisi? AVP 2010'dan beklendiğinizi buldunuz mu?
Tüm ırklar aynı bölgelerde oynadığını için bazen sıkıldığım anlar oldu ama Finalleri güzeldi.. Beklediğimi buldum.. Favori ırk : Predator.

*Rorschach*

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Eline sağlık Cem:) Güzel bir inceleme olmuş, zevkle okudum.

Yapım maalesef beklentilerimi karşılayamadı. En azından gelen haberler ve yazılar nedeniyle daha iyi bir oyun bekliyordum

Oyun atmosferi yeteri kadar doyurucu değil, özellikle senaryo kısmının daha doyurucu olmasını bekliyordum ki tam tersine multi olarak sağlam bir oyun çıktı. Bu yüzden diğer AvP oyunları gibi yeni oyunda benim için bir adım geride kaldı.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
oyunda grafik problemi olduğundan oynayamadım

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
burdaki yorumlar iyi güzel fakat oyunun sistem gereksinimleri hakkında bilgi alabilir miyiz ?

*Rorschach*

Asistan
Reaksiyon puanı
2
axilik;

Oyunun sistem gereksinimleri aşağıdaki gibi;

Windows XP / Windows 7 - Pentium 4 3.4 GHz işlemci - 1 GB RAM - 15 GB boş disk - 256 MB Nvidia 7900 veya Ati X1800 ekran kartı.

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
axilik;

Oyunun sistem gereksinimleri aşağıdaki gibi;

Windows XP / Windows 7 - Pentium 4 3.4 GHz işlemci - 1 GB RAM - 15 GB boş disk - 256 MB Nvidia 7900 veya Ati X1800 ekran kartı.

benim sistem Win7 İntel Core2Duo CPU P7350 2.00 GHz 2 GB ram Nvidia GeForce 9600M GS kasar mı oyun?

Jordan

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Makalenin son resmi çok komik :D öyle olsa ya .. :P

meksus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyunu oynadım hem predator hem alien olarak oynadım hangisinde zevk aldın derseniz alien'da daha çok zevk aldım özellikle tırmanma saklanma ve düşmanı gafil avlama olayı çok çekici, predator ile oynadığımda özellikle zıplama ve görünmezlik eskisinden çok daha iyi marinelere karşı + avantaj sağlasa da alienlara karşı görünmezlik pek işe yaramıyor : ) marine ile biraz oynadım ve gerçekten tırstım hile kodunuz yoksa mermilerinizi boşa harcamayın derim : ))