Akp neler olmayacak dendi ? Neler oldu ?

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Rahip serbest kalmayacak: Serbest kaldı
Deniz Yücel çıkmayacak: Çıktı
Dolar 3 lirayı geçmeyecek: Geçti
Bedelli çıkmayacak: Çıktı
Vergi affı olmayacak: Oldu
İşsizlik azalacak: Arttı
Enflasyon düşecek: Arttı
İsrail ile anlaşma olmaz: Oldu
Erken seçim olmayacak:
s8.gif

Boyga TV

Doçent
Reaksiyon puanı
275
Artık diyecek bir şey bulamıyorum maalesef. Gerçekten bu ve bunun gibi tabloları görünce çok üzülüyorum. Üzülmemin en büyük nedeni de; bu sorunları en derinden hisseden halkın sandıkta buna tepki vermemesi ve her şeyin güzel olduğuna kendilerini inandırıp, gerçeği görenlere büyük ve haksız tepkiler göstermeleri. Kısaca bir türlü anlayamadığımız şey: "Parti taraftarı olmamalıyız". Birileri bir işi yapamıyorsa bu kişiler halkın oylarıyla değişebilir. Diğer seçenekler bizim irademizle denenebilir. Şuraya veya buraya oy verin demiyorum, diyemem de zaten. Şuan ki durumdan memnun değilsek başka bir yol deneyebiliriz, olmadı onu da değiştirebiliriz. Olmadığı halde, yıllarca diretmenin zarardan başka getirisi olmuyor. Yıllardır bu diretmenin zorluğunu yaşıyoruz. Ve sadece biz yaşıyoruz, düşük gelirli aileler olarak.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Artık diyecek bir şey bulamıyorum maalesef. Gerçekten bu ve bunun gibi tabloları görünce çok üzülüyorum. Üzülmemin en büyük nedeni de; bu sorunları en derinden hisseden halkın sandıkta buna tepki vermemesi ve her şeyin güzel olduğuna kendilerini inandırıp, gerçeği görenlere büyük ve haksız tepkiler göstermeleri. Kısaca bir türlü anlayamadığımız şey: "Parti taraftarı olmamalıyız". Birileri bir işi yapamıyorsa bu kişiler halkın oylarıyla değişebilir. Diğer seçenekler bizim irademizle denenebilir. Şuraya veya buraya oy verin demiyorum, diyemem de zaten. Şuan ki durumdan memnun değilsek başka bir yol deneyebiliriz, olmadı onu da değiştirebiliriz. Olmadığı halde, yıllarca diretmenin zarardan başka getirisi olmuyor. Yıllardır bu diretmenin zorluğunu yaşıyoruz. Ve sadece biz yaşıyoruz, düşük gelirli aileler olarak.

Trakyalı adam anlıyor işte :)

Evet takım tutar gibi parti tutuyorlar ve eminim ki ülkeyi haritadan silseler bile hala yönetimi savunacak tutacak insanlar çok , çünkü beyinlerini din ile öyle bir yıkamışlar ki vazgeçemiyorlar , halkın çok fazlası cahil ve gerçekleri , dış dünyayı göremiyorlar.

Kurunun yanında yaşta yanıyor bu durumda.

Boyga TV

Doçent
Reaksiyon puanı
275
Trakyalı adam anlıyor işte :)

Evet takım tutar gibi parti tutuyorlar ve eminim ki ülkeyi haritadan silseler bile hala yönetimi savunacak tutacak insanlar çok , çünkü beyinlerini din ile öyle bir yıkamışlar ki vazgeçemiyorlar , halkın çok fazlası cahil ve gerçekleri , dış dünyayı göremiyorlar.

Kurunun yanında yaşta yanıyor bu durumda.

Kırklareli'den selamlar Hemşerim :)

Keşke herkes anlasa da özendiğimiz, elit ülkeler gibi olabilsek. Tamam :) fazla oldu. En azından yaklaşabilsek o seviyelere. Aslında istese herkes anlar, insanlar anlamak istemiyor bence. Umarım insanların hiç kimseye bağlı olmadan, özgürce ve objektif karar verdiği günleri görebilirim.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Rahip serbest kalmayacak: Serbest kaldı
Deniz Yücel çıkmayacak: Çıktı
Dolar 3 lirayı geçmeyecek: Geçti
Bedelli çıkmayacak: Çıktı
Vergi affı olmayacak: Oldu
İşsizlik azalacak: Arttı
Enflasyon düşecek: Arttı