- Reaksiyon puanı
- 68
Herkes kombiyi sonuna kadar açsın. Kış gelmeden ülkeyi iyice ısıtalım sonra kesilse de bahara kadar anca soğuruz zaten.
Rusya Türkiye ile savaşa girmeyi göze alamaz sadece rusya değil başka devletlerde bizi rahatsız etmeye çalışır ama cevaplarını alır.Şuan Türkiyeyi vurabilcek cesarete sahip devlet yeryüzünde yok Türkiyeyi vurdun mu bütün dünya yanar
Ya arkadaş hangi Dünya'da yaşıyorsunuz bilmiyorum. Yok Türkiye'ye saldırsınlarda görsünler filan. Bi saldırsa darma duman oluruz. Putin için insan hayatı, demokrasi, insaniyet filan tırt şeyler. Adam bildiğin manyak. Bakınız Kırım'daki eski rehine olayı, Ukrayna vakaları.
Bize Nato Abd destek vermedikten sonra Türkiye'nin Rusya'ya karşı % 10 şansı bile olmaz. Bi kere silah gücümüz ve teknolojimiz denk değil.
Üstelik Putin faktörü ve Putin dengesiz bi lider olduğu kadar gözü kara bi lider. Şu ana kadar yaptıkları bile ileri de neler yapacağının teminatı gibi.
O kadar manyak ki zor zamanda nükleer silah kullanabilecek kafada biri. Öyle kolay mı filan demeyin. Adamlara her türlü biz bağımlıyız, onlar değil.
Fark ettim. Adam akilli ceviremedi bir türlü.
Hocam meseleyi anlayamamışsınız ki mesele Türkiye rus savaşı değil savaş açsa neler olacağı sadece Türkiye rusya mı birbirine düşecek sanıyorsunuz tüm dünya birbirine girer en çok kaybı rusya verir bu riski hiçbir türlü almaz zaten sürekli bizi savaşa çekmek isteyen hareketleri var bu onlara karşı düşmemiz için değil hata yapıp zarara uğrasın diye fakat Hiçbir devlet bunu göze alamaz
Mesele bizim taşeron gibi kullanılmamız. Suriye konusunda sözde herkes yanımızda. Millet ülkemizden silah mı göndermedi, bombalar mı patlamadı. Resmen yol geçen hanı olduk. Ama herkes kenara çekildi ve ortada kaldık. Uçak düştü natoya koştuk hemen. Şu bu olaydan zarar gören kim tabiki Türkiye.
Elbet bende savaş çıkacak demiyorum ama efelenmeye, sert konuşmaya gerek yok. Allah korusun en ufak hatayı bırakın, uluslararası hava sahasında ya da sularda bi uçağımızı ya da bi gemimizi batırsa bu adamlar ki o manyak kafaya sahipler. Diğer ülkeler ancak kınama yapar, gerilimi düşürün der. Savaş çıkmaz ama savaş kadar etkileri olur.
Bizim ortadoğuda gücümüz filan yok, birileri devlet kurup, devlet yıkıyor ve biz sadece aracı oluyoruz. Yani filler tepişiyor, bizler aşağıda sarsılıyoruz.
Güzel fikir. Hadi bi' el atın da taşıyalım ülkeyi oraya kadar.Ülkem bu ortadoğu denen bataklıktan alıyorum..... böyle iyi kafamız rahat.:clap:
Ben paylasmistim.Detayli olarak bi arkadas Hawaii ye tasimayi dusunmusGüzel fikir. Hadi bi' el atın da taşıyalım ülkeyi oraya kadar.
Ben paylasmistim.Detayli olarak bi arkadas Hawaii ye tasimayi dusunmus
İçimizdeki teröristleri, Türk düşmanlarını da bırakıp gideceksek iyi, yoksa hiç gerek yok.Yemisim akdenizi. Sınırları korumak icin milyarlarca dolar harcamak yok. Dusman komşular yok. Mülteci sorunu yok.
Rusya'nın bu olayı bilinçli bir şekilde düzenleme olasılığı, benimde aklımı kurcalamakta.Herkes kendine bir 11 Eylül olayı ayarlıyor. Paris saldırısı nasıl Fransa'ya birçok kapı açtıysa, Rus uçağının düşmesi de Rusya'ya birçok çıkar sağladı. Kim kaybetti; Türkiye elbette. Mengenenin içine girdik. Hadi hayırlısı bakalım.
Benim hatırladığım Rusya uçağı düşmeden aylar önce Türkiye'nin fazladan gaz alım isteğini geri çevirmişti zaten. Bunda bir iş var.
İçimizdeki teröristleri, Türk düşmanlarını da bırakıp gideceksek iyi, yoksa hiç gerek yok.
Yanlış yapıyoruz bence suriye bizim sınırda ordumuz Suriye'ye girmeli ele geçirdiğimiz heryeri topraklarımıza katmalıyız sürekli sıkıntı olacağına bir kez olsun.Ele geçirdikten sonra suriye özerk bölge olsun muhaliflere verilsin ama yine dış işlerinde bize bağlı olsun.
Vanaları kapatamaz. O kadar doğalgazı satacak başka müşterisi yok. Türk'lere gözdağı vericem diye ülkenin ekonomi dengesinden vazgeçerse o başka. Gerçi yapar bunlar o derece nefret bürümüş içlerini. Tarihte bu kadar nankör bu kadar arsız bu kadar suçlu ve güçlü başka bir ülke görmedim. Allah beter etsin
Yanlış yapıyoruz bence suriye bizim sınırda ordumuz Suriye'ye girmeli ele geçirdiğimiz heryeri topraklarımıza katmalıyız sürekli sıkıntı olacağına bir kez olsun.Ele geçirdikten sonra suriye özerk bölge olsun muhaliflere verilsin ama yine dış işlerinde bize bağlı olsun.
Rusya soğuklarda bize 1 ay doğal gaz vermesin onlara bişey olmaz. Ama biz ciddi zarara ve krize uğrarırız. Mesele sadece doğalgaz da değil. Doğal gaz gitti mi, elektrik de gider. Bunu yapacak manyaklıkta liderleri var.
Şu an Rusya ve İran, YPG (PKK) ya koridor açtılar. Fıratın batısına geçiyorlar. Bizim kırmızı çizgimiz. Temmuz MGK sında TSK ya emir bile almadan direk vur emri var. Bizi buraya gelin diye zorluyorlar. Direk bişey yapamazlar o yüzden kaoslu bölge içine çekmek istiyorlar. Rusya kimse kusura bakmasın ama kafa tutulacak ülke değil. Nato, ABd hiç güvenmemek lazım.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Stratejik deriniliğin karşısında hayran kaldım