- Konuyu başlatan
MSefaB
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 49
teşekkürler ?Yoksa direkt apple watch diyeceğim ama android.
Bana fikrimi sorarsanız gt2 veya watch active 2 alırdım.
teşekkürler ?Yoksa direkt apple watch diyeceğim ama android.
Bana fikrimi sorarsanız gt2 veya watch active 2 alırdım.
Neye karar verdiniz?teşekkürler ?
versusa baktigimda active 2 daha iyi diyor.Neye karar verdiniz?
Kullanıcı deneyimine baktınız mı?versusa baktigimda active 2 daha iyi diyor.
şu karşılaşmada iti oppo watch vs active 2 vs huawei watch gt 2 oppo watch biraz pahali ama o da baya iyiNeye karar verdiniz?
Fiyatlar çok benzer.şu karşılaşmada iti oppo watch vs active 2 vs huawei watch gt 2 oppo watch biraz pahali ama o da baya iyi
siz ne alirdiniz.Fiyatlar çok benzer.
Ben 3 ünden biri arasında kalırdım kesin.siz ne alirdiniz.
Ben 3 ünden biri arasında kalırdım kesin.
Tam özellikleri bilmiyorum.
dedim alicam kesin ne alirdin kiBen 3 ünden biri arasında kalırdım kesin.
Ben 3 ünden biri arasında kalırdım kesin.
Özellikler çok benzer. Bir ayrım yapıp eleme yapmalıyız.Samsung Galaxy Watch Active 2 (44 mm / Alüminyum) - Huawei Watch GT 2 Classic (46mm) - Oppo Watch 41mm Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy Watch Active 2 (44 mm / Alüminyum) - Huawei Watch GT 2 Classic (46mm) - Oppo Watch 41mm özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.comMesaj otomatik birleştirildi:
dedim alicam kesin ne alirdin ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Huawei Watch GT 2 46mm vs Oppo Watch 46mm vs Samsung Galaxy Watch Active2 Aluminium 44mm | Akıllı saatler Karşılaştırma
Samsung Galaxy Watch Active2 Aluminium 44mm ile Huawei Watch GT 2 46mm, Oppo Watch 46mm arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve akıllı saatler sıralamasında hangisinin daha iyi olduğunu öğrenin.versus.com
çok zor bir karar gerçektenÖzellikler çok benzer. Bir ayrım yapıp eleme yapmalıyız.
bana huawei gt 2 yi elemek geliyo çünkü izledigim videoda nedense bir geciş yaparken kasma oluyo gibi ama emin değilimÖzellikler çok benzer. Bir ayrım yapıp eleme yapmalıyız.
Kare istiyorum demiştiniz başta. Size bağlı tamamen.çok zor bir karar gerçekten
bence hem kare olarak oppo watch ve arti ozellik olarak active 2 de sesli komut özelilği mevcut . pek icim sinmedi gt 2 ye nedenseKare istiyorum demiştiniz başta. Size bağlı tamamen.
İçiniz sinmediyse gt2 yi eleyin.bence hem kare olarak oppo watch ve arti ozellik olarak active 2 de sesli komut özelilği mevcut . pek icim sinmedi gt 2 ye nedense
WI-FI, NFC ve Android Wear gibi artıları olduğundan Oppo Watch öneririm.Samsung Galaxy Watch Active 2 (44 mm / Alüminyum) - Huawei Watch GT 2 Classic (46mm) - Oppo Watch 41mm Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy Watch Active 2 (44 mm / Alüminyum) - Huawei Watch GT 2 Classic (46mm) - Oppo Watch 41mm özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.comMesaj otomatik birleştirildi:
dedim alicam kesin ne alirdin ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Huawei Watch GT 2 46mm vs Oppo Watch 46mm vs Samsung Galaxy Watch Active2 Aluminium 44mm | Akıllı saatler Karşılaştırma
Samsung Galaxy Watch Active2 Aluminium 44mm ile Huawei Watch GT 2 46mm, Oppo Watch 46mm arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve akıllı saatler sıralamasında hangisinin daha iyi olduğunu öğrenin.versus.com
wifi ve nfc active 2 de de var fakat android wear ne bilmiyorumWI-FI, NFC ve Android Wear gibi artıları olduğundan Oppo Watch öneririm.
Saat android işletim sistemine sahip bildiğim kadarıyla. İnceleme videolarını incelemenizi öneririm.wifi ve nfc active 2 de de var fakat android wear ne bilmiyorum
hangisi beni 2 3 yıl rahat götürür cevaplarsaniz sevinirimSaat android işletim sistemine sahip bildiğim kadarıyla. İnceleme videolarını incelemenizi öneririm.
Bunu bilemem, sizin kullanımınıza bağlı.hangisi beni 2 3 yıl rahat götürür cevaplarsaniz sevinirim