Umut Çelik
Dekan
Aralarında fiyat farkı fazla ama.watch active 2 vs huawei gt 2 kapışmasini kim alir
Öncelikler neler?
Aralarında fiyat farkı fazla ama.watch active 2 vs huawei gt 2 kapışmasini kim alir
spor aktivitesi , batarya birde 2 3 yıl rahat gotursunAralarında fiyat farkı fazla ama.
Öncelikler neler?
Aa ama androiddi. Ama fiyat iyi.
izlediğim videolara bakar soylerim ki active 2 aşşırı akıcı geldi bana baya iyiHuawei Watch GT 2 alırdım ben.
Köşeli istiyorsanız Apple Watch Seri 3 GPS veya Huawei Watch Fit düşünebilirsiniz.
sen ne diyorsun ? hangisi
Ben bilmiyorum kullanmadığım için ama o parayı saate verecekse en iyisi apple watch olur bence.izlediğim videolara bakar soylerim ki active 2 aşşırı akıcı geldi bana baya iyi
işte android çok mu sikinti olur kiBen bilmiyorum kullanmadığım için ama o parayı saate verecekse en iyisi apple watch olur bence.
Bağlanmaz apple watch androide.işte android çok mu sikinti olur ki
teşekkürlerYoksa direkt apple watch diyeceğim ama android.
Bana fikrimi sorarsanız gt2 veya watch active 2 alırdım.
Neye karar verdiniz?teşekkürler![]()
versusa baktigimda active 2 daha iyi diyor.Neye karar verdiniz?
Kullanıcı deneyimine baktınız mı?versusa baktigimda active 2 daha iyi diyor.
şu karşılaşmada iti oppo watch vs active 2 vs huawei watch gt 2 oppo watch biraz pahali ama o da baya iyiNeye karar verdiniz?
Fiyatlar çok benzer.şu karşılaşmada iti oppo watch vs active 2 vs huawei watch gt 2 oppo watch biraz pahali ama o da baya iyi
siz ne alirdiniz.Fiyatlar çok benzer.
Ben 3 ünden biri arasında kalırdım kesin.siz ne alirdiniz.
Ben 3 ünden biri arasında kalırdım kesin.
Tam özellikleri bilmiyorum.
dedim alicam kesin ne alirdin kiBen 3 ünden biri arasında kalırdım kesin.
Ben 3 ünden biri arasında kalırdım kesin.
Özellikler çok benzer. Bir ayrım yapıp eleme yapmalıyız.Samsung Galaxy Watch Active 2 (44 mm / Alüminyum) - Huawei Watch GT 2 Classic (46mm) - Oppo Watch 41mm Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy Watch Active 2 (44 mm / Alüminyum) - Huawei Watch GT 2 Classic (46mm) - Oppo Watch 41mm özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
dedim alicam kesin ne alirdin ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Huawei Watch GT 2 46mm vs Oppo Watch 46mm vs Samsung Galaxy Watch Active2 Aluminium 44mm | Akıllı saatler Karşılaştırma
Samsung Galaxy Watch Active2 Aluminium 44mm ile Huawei Watch GT 2 46mm, Oppo Watch 46mm arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve akıllı saatler sıralamasında hangisinin daha iyi olduğunu öğrenin.versus.com