Akıllı Dokunmatik Bir Telefon Önerisi

kapueraci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben Sony Xperia Arc S kullanıcısıyım.Telefonumu değiştirmek istiyorum.Bunun içinde aşağıda belirtecek olduğum özelliklerde olan bir telefon tavsiye etmenizi istiyorum.İşte almak istediğim telefonda aradığım özellikler:
1.700 TL-1000 TL arası olan,(Ayrıca istediğim özeliklerin fiyat aralığından yüksek olupta diğer bütün şartları karşılayan telefon modelleri de önerebiirsiniz.Önerdiğiniz telefon modelinin benim belirttiğim fiyat aralığına düşmesini bekleyebilirim(1 Ay-1 Yıl arası bekleyebilirim).Yani telefon alma konusunda acelem yok.)
2.Ben cep telefonuna uygulama indirmeyi(oyun,müzik,video),Facebook ve Twitter gibi sitelere girmeyi seven biriyim.Onun içinde oyun,müzik,ve videoları rahatça indirip çalıştırabileceğim ve sitelere rahatça girebileceğim bunları rahatça yapabileceğim internet bağlantısı olan,
3. Üstteki maddede saydığım özellikleri rahatça yapabileceğim ve ayrıca bu özellikleri kullansamda kullanmasamda en az 2-3 gün gidebilecek bir şarja sahip batarya,ayrıca ısınma sorunu en az seviyede olacak,
4.3G'li kamerası 2MP ile 5MP arası olan çektiğim fotoğrafların görüntüsü iyi olacak olan,
5. Radyo özelliği olan,
6. Ağırlığı ince olmayan,
7.Ekran boyutu 4 veya 4 inçten büyük olacak olan,
8.Ekstra hafıza kartı takabileceğim(Tercihen 32 Gb hafıza kartı takabileceğim.),
9.Alacağım telefon telefon markasının güncelleme desteği verdiği modellerden olan,
10.Tercihen beyaz renk bulabileceğim,
11.Ayrıca ben en az 3 sene rahat kullanabileceğim bir telefon istiyorum. Birde telefon önerecek arkadaşlar Samsung markası dışında her markayı önerebilirler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4'ü, motorola x phone'u ya da nexus 5'i bekle ya da iphone al. Başka hiç bir telefonu 3 sene rahat rahat kullanamazsın. 1 seneden sonra kasmaya başlar 2. senesinde çekilmez bir hal almaya başlar.

kapueraci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Size birşey sormak istiyorum.Yaptığım araştırmalara göre istediğim özelliklere en yakın telefonların HTC ONE ve SONY XPERİA SP telefonlarının olduğunu düşünüyorum.Bu 2 telefondan hangisini tavsiye edersiniz.Bu telefonlarla ilgili cevaplarınızı bekliyorum.Ayrıca bu 2 telefondan hariçte telefon önerilerinizi bekliyorum.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kardeş 1700 çok iyi para s4ü ya biraz üstüne ekleyerek alırsın yada 2-3 a beklersin onun dışında şu an nexus 4 ve s3 alabilirsin bu aralıkta

kapueraci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir yanlış anlaşılma var.Benim param 1700 lira değildir.İstediğim telefonun para aralığı 700 lira ile 1000 lira arası olmalıdır.Ancak istediğim özelliklerde de belirttiğim gibi eğer istediğim diğer özellikleri karşılayan istediğim para aralığından yüksek bir telefon önerirseniz telefon istediğim para aralığına düşene kadar bekleyebilirim.Cevap yazacak olanlar burayı okumalarını rica ediyorum.

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim ben de yaza doğru almayı düşünüyorum.Maksimum bütçe 1100 tl.Sony nin yeni telefonu olan Xperia SP yi bekşiyorum.Bence Xperia SP al.Çift çekirdekli güzel bir telefon.4 çekirdekli olsa ne olmasa ne yazar.zaten normal kullanımda tek çekirdekli stabil olarak çalışıyor.Oyunlarda açıyor bu çekirdeklerini.Bir de Xperia SP 1,7 ghz S4 pro işelmcili.Adreno 320 gpu var.Diyeceğim şuki hiç kasmaz.Xperia Sp yi bekle bence

boxer39585

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Size birşey sormak istiyorum.Yaptığım araştırmalara göre istediğim özelliklere en yakın telefonların HTC ONE ve SONY XPERİA SP telefonlarının olduğunu düşünüyorum.Bu 2 telefondan hangisini tavsiye edersiniz.Bu telefonlarla ilgili cevaplarınızı bekliyorum.Ayrıca bu 2 telefondan hariçte telefon önerilerinizi bekliyorum.
Bence one al ama samsung da düşünebilirsin malum güncelleme desteği

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
HTC One özelliklerinin çoğunu kapsıyor batarya hariç.Şimdi alacaksan iPhone 5 olabilir.Hatta 3 sene değil 5 sene götürür.Radyo yok maalesef artık TuneIn tarzı internet radyosu kullanırsın.Birde hafıza kartı takamazsın ama 32GB alırsan gerek bile olmayacaktır ki 32GB lik iPod touch kullanıyorum yarısı boş.Grafikleri iyi 5-10 tane oyun yükleyince bile 7GB boş yer kalıyor.Kriterlerinden güncelleme desteğinde 1 numara tartışılmasız iPhone'dur.

kapueraci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar forumdaki cep telefonları bölümünün seçeneklerinden ''SONY'' bölümünde yazan arkadaşımıza göre ''SONY XPERİA SP'' ''Hepsiburada.com'' adlı sitede ''1250 TL'''den satışa çıkmış.Öncelikle bu fiyatı nasıl buldunuz(ucuz,normal,fazla)?Ayrıca Türkiye'de kendi mağazalarında veya SONY marka cep telefonu satan diğer yerlerde telefonun fiyatı tahmini kaç lira olabilir?