- Reaksiyon puanı
- 3,844
Boşver çok da fark yok zaten. ?Ben windows 10da kalacam. HaHahaH
Boşver çok da fark yok zaten. ?Ben windows 10da kalacam. HaHahaH
Aynen hatta windows 11 login ekranında cmd açıp explorer.exe yazarsan windows 10 explorerı açılıyor.Boşver çok da fark yok zaten. ?
Onu bırak kaç yıldır format atarken vista penceresi karşılıyor. Hala aynı o değişmiyor. Çok komik birşey. ??Aynen hatta windows 11 login ekranında cmd açıp explorer.exe yazarsan windows 10 explorerı açılıyor.
Şöyle göstereyim.Aynen hatta windows 11 login ekranında cmd açıp explorer.exe yazarsan windows 10 explorerı açılıyor.
Bende tam bunu izliyordum.Şöyle göstereyim.
onu hala değiştirmiyolar bir türlü ama en azından xpde ayırma yapmak için msdos açılıyordu. ?Onu bırak kaç yıldır format atarken vista penceresi karşılıyor. Hala aynı o değişmiyor. Çok komik birşey. ??
Çok sinir bozucu oluyor. Oyun oynatıyor diye hala windows kullanıyoruz. Umarım geliştiriciler bırakırlar şu windows u.onu hala değiştirmiyolar bir türlü ama en azından xpde ayırma yapmak için msdos açılıyordu. ?
Aynen aslında oyunların windowsta olmasının sebebi directx.Çok sinir bozucu oluyor. Oyun oynatıyor diye hala windows kullanıyoruz. Umarım geliştiriciler bırakırlar şu windows u.
Mac e veya linux dağıtımlarına gelse biliyorum eminim kimse windows kullanmaz.Aynen aslında oyunların windowsta olmasının sebebi directx.
Olabilir mesela bir örnek vereyim tf2 oyunu windowsta directx ile çalışıyor sorunsuz ama linuxta opengl ile çalışıyor bir sürü sorun ve çökme hataları var.Mac e veya linux dağıtımlarına gelse biliyorum eminim kimse windows kullanmaz.
Doğrudur. Yani aslında şöyle bir bakılıp değerlendirme yaparsak. Adamların yeni sistem çıkarırken aylarca yada yıllarca çalışma yapmaları gerek ya da yeni sistem diye iyice kafa yormaları lazım. Bunlar zamanı geldi diye öylece yatmışlar hiçbir şey yapmamışlar ortada değişen birşey yok yenilik sıfır. Aynı sistem üzerine dizmeye devam ediyorlar. Çünkü işlerine geliyor. Mac de sürekli yenilik oluyor bazen çok değişmese gibi gözükse de arka planda çok şey oynuyor. Mesela catalina ile sadece 64 bit ile çalışıyor 32 biti çıkardılar. Örnek vermek gerekirse.Olabilir mesela bir örnek vereyim tf2 oyunu windowsta directx ile çalışıyor sorunsuz ama linuxta opengl ile çalışıyor bir sürü sorun ve çökme hataları var.