Aion oyunu çok yer kaplıyor

wenom11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Aion Adlı Oyunu İndiriyorum Şuan Sabahtan Beridir İniyor Yerel Disk D'De Nerdeyse 300 MB Yer Kaldı Ve Bu Mered Hala İndiriyor Ne Yapıcam.? :D

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Aion Adlı Oyunu İndiriyorum Şuan Sabahtan Beridir İniyor Yerel Disk D'De Nerdeyse 300 MB Yer Kaldı Ve Bu Mered Hala İndiriyor Ne Yapıcam.? :D

Gereksiz dosyaları sil. Alan dolarsa indirme kesilir o kadar indirdiğin boşa gider.

wenom11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Usta Birsürü Program Sildim Dile Kolay 50 Gb Yer Kapladı Bu.! Silsemmi Bilemedimki.
Neden Böyle Oldu Acaba Disk Alanını Gereksinimlerde 30 Gb Gösteriyor

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
İndirdiğim dosyanın veya setup un boyutu bellidir zaten. Ona göre yer aç diskte Birde indirdikten sonra kuracaksın gene yer kaplayacak bunu göz önünde bulundur. şimdilik indirdiğin dosya kadar boş yer bıraksan iyi olur. Yani şu an ne kadar inecek mb kaldıysa o kadar yer acman gerek.

wenom11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Usta Benim Disk Alanı Daha Fazla Yetmiyor Bunun İçin Ne Yapmam Gerek. C ye Atsam d ye yüklemeye devam edermi.? :D

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Usta Benim Disk Alanı Daha Fazla Yetmiyor Bunun İçin Ne Yapmam Gerek. C ye Atsam d ye yüklemeye devam edermi.? :D

Oyun şu an varsayılan olarak mesela C bölümüne iniyorsa C'de silebileceğin dosyaları sil silemeyeceğin dosyaları da D veya başka bir bölüme at.

wenom11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan Bi Cs Var Yerel Disk D'de Oda 400 Mb Silsemde Bir İşe Yarayacağını Sanmıyorum Paketler Yüklendi Şimdi Paket Güncellemesi Kaldı.Güncellemede Şuan %30 Bence Kuramıyacağım Oyunu.? :(

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Şuan Bi Cs Var Yerel Disk D'de Oda 400 Mb Silsemde Bir İşe Yarayacağını Sanmıyorum Paketler Yüklendi Şimdi Paket Güncellemesi Kaldı.Güncellemede Şuan %30 Bence Kuramıyacağım Oyunu.? :(

İnecek veri miktarını göstermiyor mu? İndirme yöneticisinden ekran görüntüsü alıp buraya atabilirseniz bakarız. durdurma imkanın varsa yer açana kadar indirmeyi durdur.

wenom11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şöyle Yapsak Resimleri Atmak Uzun Sürdü Yoksa Çekmiştim Resimleri Şimdiye Tek Tek Linklerini Düzenleyerek Atsam Bu Cevabımda Düzenleyerek Atacağım.?

file:///C:/Users/wwww7/Desktop/asdasdasd.png

file:///C:/Users/wwww7/Desktop/ffffff.png

file:///C:/Users/wwww7/Desktop/sdasdasa.png

file:///C:/Users/wwww7/Desktop/Ads%C4%B1z.png

Buyrun Linkler.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Şöyle Yapsak Resimleri Atmak Uzun Sürdü Yoksa Çekmiştim Resimleri Şimdiye Tek Tek Linklerini Düzenleyerek Atsam Bu Cevabımda Düzenleyerek Atacağım.?

file:///C:/Users/wwww7/Desktop/asdasdasd.png

file:///C:/Users/wwww7/Desktop/ffffff.png

file:///C:/Users/wwww7/Desktop/sdasdasa.png

file:///C:/Users/wwww7/Desktop/Ads%C4%B1z.png

Buyrun Linkler.

Biraz yanlış yaptın sanırım :) www.hizliresim.com bu siteden resimleri upload edip sana veren linki buraya yapıştır :)

İndirmeyi durdursan yeterdi duraklatma butonu olması lazım.

wenom11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Usta Doğrudan Erişim Lnkinimi Vereceğim.? :)
Kusura Bakma Upload Etmeyi Pek Bilmem :D :)

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Evet ordaki linklerden :)

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
D'den taşıyabileceğn hangi dosya varsa c'ye taşı. Oyun indirmesini duraklattın sanırım. Dediğim gibi yap Aion dışında D'de olan ları C ye taşı.

wenom11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Taşıdım Ama Şuan Nafile 400Mb Alan Var.
Sanırım Yapacak Bişey Yok.?

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Taşıdım Ama Şuan Nafile 400Mb Alan Var.
Sanırım Yapacak Bişey Yok.?
ccleaner ile temizlik yap yer açılır diye tahmin ediyorum.
Eğer indirme yöneticisi pc kapanıp açılıncada kaldığı yerden devam edebliyorsa bir disk bölüm düzenleme programı ile D'ye C'den 10-15 gb bir alan verebilirsin.

wenom11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunun Güncelleme Dosyalarının Geri Kalanını C'ye Farklı Bir Klasör İçine Aldım Geriye Kalan Dosyaları C'ye Atıp Kurulum Tamamlandıktan Sonra D'ye Atmayı Düşünüyorum Aion Forumda Az Önce Okudugum Kadarıyla Güncellemeden Sonra 16GB'ye Düşüyormuş.? Sizce Oyun Çalışırmı Bu Şekilde

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Oyunun Güncelleme Dosyalarının Geri Kalanını C'ye Farklı Bir Klasör İçine Aldım Geriye Kalan Dosyaları C'ye Atıp Kurulum Tamamlandıktan Sonra D'ye Atmayı Düşünüyorum Aion Forumda Az Önce Okudugum Kadarıyla Güncellemeden Sonra 16GB'ye Düşüyormuş.? Sizce Oyun Çalışırmı Bu Şekilde

Şu an indirme devam ediyor mu? yani bilgisayar açılıp kapanırsa kaldığı yerden devam ettirilebilir mi?

wenom11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
(Evet Ettirilebilir) D'de Kalan 400 Mblik Yeride Harcıyorum Şuan.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
(Evet Ettirilebilir) D'de Kalan 400 Mblik Yeride Harcıyorum Şuan.

Sen C'ye attığın dosyaları Tekrar D'ye atıp indirmeyi durdur. Çünkü İndirme tamamlandıktan sonra indirme yöneticisi indirdiği dosyaları sanırsam kuracak o nedenle D'de eksik kalırsa kurulumu yapamaz. Özelden sana ulaşıyorum yer sorununu halledicez sonucu da buraya yazarız.

Spacebear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İndirme. Bu kadar basit. Piyasada daha güzel mmorpg oyunlar var. :P

wenom11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mustafa deiral disk bölünme sırasında elektirik gitti bigisayar acılmıyor ne yapmam gerek yardım lutfen acilllll....!!!!

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
aion 25 gb felan yer kaplıyor.

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Oyun 50gb ve ustudur yuklendiginde yanlislik olmasin.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
ya bu aion güzel midir birde çok oynayan var mıdır ? Uzun zamandır online oyun arıyorum ara sıra crossfire oynuyorum o kadar.Metin2 ve knight artık bitti LOL desen pek içime sinmedi sevemedim şu oyunu.Aion internette bi kaç kez görmüştüm indirmeye değer mi ?Tatmin eder mi yoksa 2 hafta sonra siler miyim ? :D