Arkadaşlar Aion Adlı Oyunu İndiriyorum Şuan Sabahtan Beridir İniyor Yerel Disk D'De Nerdeyse 300 MB Yer Kaldı Ve Bu Mered Hala İndiriyor Ne Yapıcam.?
Kurulum asistanını (20 MB) indir. Asistan senin için oyunu indirir ve kurar.
Oynunun kendisi 19 GB boyutundadır.
Usta Benim Disk Alanı Daha Fazla Yetmiyor Bunun İçin Ne Yapmam Gerek. C ye Atsam d ye yüklemeye devam edermi.?
Şuan Bi Cs Var Yerel Disk D'de Oda 400 Mb Silsemde Bir İşe Yarayacağını Sanmıyorum Paketler Yüklendi Şimdi Paket Güncellemesi Kaldı.Güncellemede Şuan %30 Bence Kuramıyacağım Oyunu.?
Şöyle Yapsak Resimleri Atmak Uzun Sürdü Yoksa Çekmiştim Resimleri Şimdiye Tek Tek Linklerini Düzenleyerek Atsam Bu Cevabımda Düzenleyerek Atacağım.?
file:///C:/Users/wwww7/Desktop/asdasdasd.png
file:///C:/Users/wwww7/Desktop/ffffff.png
file:///C:/Users/wwww7/Desktop/sdasdasa.png
file:///C:/Users/wwww7/Desktop/Ads%C4%B1z.png
Buyrun Linkler.
ccleaner ile temizlik yap yer açılır diye tahmin ediyorum.Taşıdım Ama Şuan Nafile 400Mb Alan Var.
Sanırım Yapacak Bişey Yok.?
Oyunun Güncelleme Dosyalarının Geri Kalanını C'ye Farklı Bir Klasör İçine Aldım Geriye Kalan Dosyaları C'ye Atıp Kurulum Tamamlandıktan Sonra D'ye Atmayı Düşünüyorum Aion Forumda Az Önce Okudugum Kadarıyla Güncellemeden Sonra 16GB'ye Düşüyormuş.? Sizce Oyun Çalışırmı Bu Şekilde
(Evet Ettirilebilir) D'de Kalan 400 Mblik Yeride Harcıyorum Şuan.
Yanlış 47 gb. Şuan bizim pc de var ufaklık oynuyor.aion 25 gb felan yer kaplıyor.
Yanlış 47 gb. Şuan bizim pc de var ufaklık oynuyor.