Ahh kızlar ahh

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JJaWaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Şu kızlar çok acayip cinsler ya bak cümle kurarken bile saçmaladım olay şöyle olayda değil aslında neyse anlatıyorum şimdi okuldan bir kız arkadaş var çok yakınız şimdi bende o kızdan hoşlanıyorum :wub: ama kızın benden hoşlandığındanda emin değilim çoğu zaman bana bir sevgiliden öte davranıyor kalp felan yapıyor bazende sadece normal bir arkadaş gibi davranıyor sizce kızın benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım gidip sor demeyin söylemez biliyorum...

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
+1 sen de git başka kıza kalp yap :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
ya da şöyle yap telde konuşurken falan uzun süre cevap verme bakalım merak edecek mi :) daha çok öneri gelir sana merak etme :) ama en iyisi geç olmadan konuşmak bende bu sıralar öyle durumlardayım biraz daha dikkatini çekip gidip konuşmaya çalışıcam :)

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hangi kızla kıskandırıcam :D okulda kızmı var zaten kıskandırıcağım kişilerlere inanmaz onun bütün kız arkadaşlarıda beni tanıyor off ne yapıcam

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
illa fiili bişey yapman gerekmez başka kızlardan bahset, şu çok güzel bu çok tatlı falan :D

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ya da şöyle yap telde konuşurken falan uzun süre cevap verme bakalım merak edecek mi :) daha çok öneri gelir sana merak etme :) ama en iyisi geç olmadan konuşmak bende bu sıralar öyle durumlardayım biraz daha dikkatini çekip gidip konuşmaya çalışıcam :)

Evet mesaj atmadığım zaman geceleri çaldırıyor öyle bir durumda var ama bir ara aşkım felan yazdım öküzlük yapıp uyku sersemindeydim ne diyorsun sen be dedi :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Evet mesaj atmadığım zaman geceleri çaldırıyor öyle bir durumda var ama bir ara aşkım felan yazdım öküzlük yapıp uyku sersemindeydim ne diyorsun sen be dedi :D

sende haketmişsin yani :D dur dur bişeyler olacak hadi hayırlısı :D inş seninde benimde işler olur :)

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bak kızım diyeceksin ben delikanlı adamım öyle bir takım numaralara girişmem sevdimmi tam severim ve pat diyede söylerim eğer sende aynı fikirdeysen ne mutlu bize yok değilim diyorsan hoşçakal bebeğim sana deli olmayan kanlılar dilerim .

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Kıskandırmak vs. boş işler yarın bigün kafana kakar : ) sende hoşlanıyorsan baş başa haftasonu sinemaya falan davet et. öncesinde yada sonrasında birşeyler yiyin konuşun zaten sinema davetini kabul ederse +1 yemek yerken biraz açıl kıza (çok açılma boğulursun) karşılık varsa +1 de burda : ) oldu bitti : )

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19

Hızlı davranmışsın ben senin gibi 1.buçuk yıl bekledim en sonunda oldu :)

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Evet bir ök*zlük yaptım kabul ediyorum :D ama hemen topladım ne diyelim bekleyip görücez

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
kız hoşlanıyordur senden yavaş yavaş tavlamaya başla :)

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Etraftaki kızlar hep okuldan nasıl bir hayat yaşıyorum ya yok ben açılıcam ama boşa açılıcam gibime geliyor ... Çok tatlı birisi ya

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
bence fazla uzatma git söyle:PAnlamanın yolu ona açılmaktır. ya sille yersin ya öpücük alırsın bu kadar basit:) Biz denedik sille yedik:D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Ne okulmus ne kizlarmis arkadas :D kızın gönlü var sende ama kendini naza çekiyor.

paradox666

Asistan
Reaksiyon puanı
0
engin bilgi ve tecrübeme dayanarak söylüyorum ki bu kız sana aşık... Kalp yapmanın başka bi mantığı ve açıklaması yok..

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ama kız şuan birisiyle çıkıyor sevmiyor bence ne saçma bir ilişki ya :D ama çok çok tatlı bu başlığı incisözlüğe açsaydım ne olurdu acaba :D

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
kızın çıktığı varsa neye dayanarak böyle düşündün?kalp mi:D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Başkasıyla ilişkisi varsa uzaklaş, etrafta bolcana tatlı kız var bulursun yine :))

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Üstümü değiştirirken aklıma bi fikir geldi şahane ama geç oldu biraz dün akşam açsaydın konuyu 1 nisan bitmeden süper olurdu birazdan yazıcam fikiri :D

bak şimdi şöyle olacaktı, 1 nisan ya bunu değerlendirecektik işte, kızla normal konuşacaktın, sonra sana bir şey demek istiyorum diyecektin sorucaktı ney falan sende dicektin ben sana karşı birşeyler hissediyorum diye şaşıracaktı, sonra tamam tamam 1 nisan şakası falan diyecektin, sonra kız cevap vericek sen de dicektinki aslında 1 nisan olmasa iyiydi tarzı bi cevap vericeksin kız anlayacaktı heralde hoşlandığını, sonra ordan bi kıvılcım çıkararak sevmediği sevgilisinden ayrılıp sana doğru yaklaşacaktı sonrası sana kalıcaktı.. ama geçti gibi istersen dene :yes:

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ama kız çocuğu sevmiyor biliyorum yani fikrini merak ettim :D