red-bird
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
iğrenç bunlar arkadaşlar yaa ööööğğğğğ geldi 

:STartarus dedi ki:Yahu kadın vücüdu gibi bir şahaser varken, erkeğe niye bakılır ki yaa, gereksiz buluyorum.
Kadın deyince ne biliyim işte... Kadın, bi başka.
red-bird dedi ki:iğrenç bunlar arkadaşlar yaa ööööğğğğğ geldi![]()
şu siteye üye olduğumdan beri kadın görmekten kusucam artık ııyyy biz görmek zornda mıyız ki ya istemiyoruz >X<Tartarus dedi ki:Yahu kadın vücüdu gibi bir şahaser varken, erkeğe niye bakılır ki yaa, gereksiz buluyorum.
Kadın deyince ne biliyim işte... Kadın, bi başka.
wayyymavinok.ta dedi ki:ayy ben bunu bizim kapının önünde görmüştüüümmmm (S) (K) (K) (K) o günü bi daha unutamam zaten :$ (L)
Kenan İmirzalioğlu (L)
ah nerdeeeeeHakan A. (beyaz_golge) dedi ki:mavinokta ya çiçek getirmiş herhalde![]()
Hakan A. (beyaz_golge) dedi ki:Arkadaşlar benim resimler ceza yedi
Napayım elin yabancı ve poz estetiği açısından biçimsiz erkeklerini görünce millet bir Türk Erkek i görsün demiştim
Neyse bende patrick i Banlarım olur biter![]()
doğal olarak senin orda oturduğunu bilmiyoduda ondan boş geçmiştir..mavinok.ta dedi ki:ah nerdeeeeeHakan A. (beyaz_golge) dedi ki:mavinokta ya çiçek getirmiş herhalde![]()
![]()
mavinok.ta dedi ki:ah nerdeeeeeHakan A. (beyaz_golge) dedi ki:mavinokta ya çiçek getirmiş herhalde![]()
![]()
RadoN dedi ki:doğal olarak senin orda oturduğunu bilmiyoduda ondan boş geçmiştir..mavinok.ta dedi ki:ah nerdeeeeeHakan A. (beyaz_golge) dedi ki:mavinokta ya çiçek getirmiş herhalde![]()
![]()
![]()
mavinok.ta dedi ki:mila12 sussana sen ya >X< ben nefes almadan baktığımı hatırlıyorum zaten başka bişi hatırlamıyorum he bi de öksürdü böyle göğsü doluydu belli grip ayyy helal helal diyebildim o heyecanla(K) (L)
mavinok.ta dedi ki:yaa uğraşmayın benlee %(