• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Adı Bilinmeyen Erkekler!

iğrenç bunlar arkadaşlar yaa ööööğğğğğ geldi o.O

Tartarus' Alıntı:
Yahu kadın vücüdu gibi bir şahaser varken, erkeğe niye bakılır ki yaa, gereksiz buluyorum.
Kadın deyince ne biliyim işte... Kadın, bi başka.
:S o.O 3 seconds later :D ;D :D ;D

red-bird' Alıntı:
iğrenç bunlar arkadaşlar yaa ööööğğğğğ geldi o.O

yok kıss giyinik olanlar fena değil ;D

gönderen emu değilse bil ki yüzlerine bakılabilir o.O :D

Oha diyorum sadece (ilk sayfadakilere, gerisine bakmadım bile).

490899775_c405baa2c2_b.jpg

bu konu kilitlenmeye gebe gibi :* eklediğim fotolarda kurtarmıcak bu başlığı :P :D

kitlenmesin kanka fişe yasak koyalım girmesin bisey olmaz ozaman :D

115680579_a704d25699_o.jpg

Tartarus' Alıntı:
Yahu kadın vücüdu gibi bir şahaser varken, erkeğe niye bakılır ki yaa, gereksiz buluyorum.
Kadın deyince ne biliyim işte... Kadın, bi başka.
şu siteye üye olduğumdan beri kadın görmekten kusucam artık ııyyy biz görmek zornda mıyız ki ya istemiyoruz >X<

emuu beeee foto koycaksan bari doğru, düzgün yakışıklı birilerini koydaa gözz zevkimiz kaçmasınn

abi tanıyoruz bu herifi, yapma şimdi :S :D

konu başlığı ile alakalı olmadığı için fotoğraf silinmiştir.

ayy ben bunu bizim kapının önünde görmüştüüümmmm (S) (K) (K) (K) o günü bi daha unutamam zaten :$ (L)

Kenan İmirzalioğlu (L)

mavinok.ta' Alıntı:
ayy ben bunu bizim kapının önünde görmüştüüümmmm (S) (K) (K) (K) o günü bi daha unutamam zaten :$ (L)

Kenan İmirzalioğlu (L)
wayyy
ne arıyodu kıss sizin kapının önündeee:)

Arkadaşlar benim resimler ceza yedi :)
Napayım elin yabancı ve poz estetiği açısından biçimsiz erkeklerini görünce millet bir Türk Erkek i görsün demiştim :)
Neyse bende patrick i Banlarım olur biter :D

Hakan A. (beyaz_golge)' Alıntı:
Arkadaşlar benim resimler ceza yedi :)
Napayım elin yabancı ve poz estetiği açısından biçimsiz erkeklerini görünce millet bir Türk Erkek i görsün demiştim :)
Neyse bende patrick i Banlarım olur biter :D

BAN senin köpeeen olsun apiiii, yerim sen iste yeterki :P :D :D

konuya dönmek için evet yakışıklı erkeklermiş dicem, bu hiç olmıcak ahahahahaa.. ben çıkayım en iyisi burdan :#

buda benden olsunn(normalde paylaşmam gerçi...monitörlere renk gelsiinn (: )

mila12 sussana sen ya >X< ben nefes almadan baktığımı hatırlıyorum zaten başka bişi hatırlamıyorum he bi de öksürdü böyle göğsü doluydu belli grip ayyy helal helal diyebildim o heyecanla :D (K) (L)

mavinok.ta' Alıntı:
mila12 sussana sen ya >X< ben nefes almadan baktığımı hatırlıyorum zaten başka bişi hatırlamıyorum he bi de öksürdü böyle göğsü doluydu belli grip ayyy helal helal diyebildim o heyecanla :D (K) (L)

Bende onu diyodum zaten sen ona bakarken o senden kaçmaya çalışıyodu :D

yaa uğraşmayın benlee %(

konu dağılıyo hem pat uçurcak hepimizi :*

emu sende bir azim ve bu azim sonucu gelen bir başarı görüyorum :D