¹ ChamPoinT ¹
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 595
Arkadaşlar konu belli sizce ne isteyeyim? 9.sınıfta takdir getir ne istersen alırız diyolar ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eti karam isteArkadaşlar konu belli sizce ne isteyeyim? 9.sınıfta takdir getir ne istersen alırız diyolar ?
Çok kötü ya , vezir olmak yani?Bi günlüğüne kral&vezir oynayın. Oyunun detaylarını bilmiyorsan örneklerle anlatabilirim
1 aylık erzak iste aösşallslaksksos sonra bodrum katta gömersinBu cevaplar ne ???
En iyisi buzdolabı içi abur cubur
Takdir almışsın bir de ödül mü istiyorsun! Bu senin görevin onların bir yararına dokunuyor mu ? Bir de utanmadan soruyorsun ya. Daha yeni laptop aldırdın zor durumda bırakmak hoşuna gidiyor galiba.Arkadaşlar konu belli sizce ne isteyeyim? 9.sınıfta takdir getir ne istersen alırız diyolar ?
Ben söylemeye utanıyorum bir şey alın diyeTakdir almışsın bir de ödül mü istiyorsun! Bu senin görevin onların bir yararına dokunuyor mu ? Bir de utanmadan soruyorsun ya. Daha yeni laptop aldırdın zor durumda bırakmak hoşuna gidiyor galiba.
Ben istesem alırlar ama istemiyorum.Ben söylemeye utanıyorum bir şey alın diye
İstesemde almazlar zaten?
Çok doğru söylüyorsun fakat bana onlar söylüyor.Takdir almışsın bir de ödül mü istiyorsun! Bu senin görevin onların bir yararına dokunuyor mu ? Bir de utanmadan soruyorsun ya. Daha yeni laptop aldırdın zor durumda bırakmak hoşuna gidiyor galiba.
Hayır.Ben istesem alırlar ama istemiyorum.
Bu konunun açılma sebebi ya AÇGÖZLÜLÜK ya da MESAJ KASMAK diye düşünüyorum şahsen ben.
Hayır, TabikideÖdül için mi getiriyorsun takdiri?
Ama yazdıklarından başa birşey anlaşııyorHayır.
Bu zamana kadar tek birşey aldılar.
O da Laptop.
Hayır, Tabikide
Motive etmek için söylüyorlar anlasana.Çok doğru söylüyorsun fakat bana onlar söylüyor.
Bi bekle daha takdir almadım.
Almam imkansız 9.sınıfın 2. ünitesini tek biliyorum.
Neden sinirlendin anlamadım.
Sanki velim sensin![]()
Sonunda sakinleştin.Motive etmek için söylüyorlar anlasana.
Hediye demeseler takdir de almayacaksın yani.
Açgözlülük hoşuma gitmiyor. Elinde olanlarla yetinmeyi bilmelisin. Bazıları sırf ileride daha iyi şartlara sahip olabilmek için kendi çabasıyla gayretiyle çalışıp takdir getiriyor, ailesinden destek göremese bile bunun kendi iyiliği için olduğunu bilerek azimle çalışıyor. Sonra da hep çobanlar sınavlarda 1. oluyor diyorsunuz. Düşün ki elindeki laptop bile yok ve bu foruma hiçbir şekilde giremiyorsun. Bir şey kaçırmış olmazsın değil mi? Burada ayırılan zamanda ders çalışılınırsa çok faydalı şeyler olabilir. 12. sınıflar özellikle.Sonunda sakinleştin.
![]()
2.400 Dolar eşittir 19.000 TL?Baktım fiyatına amazon'dan.?Valve index iste : d
çocugun ailesi bunu ona demiş çocuk taktir alırsam ne istersem alın gibi bişe dememiş ailesi ne oda bize fikir soruyor kardeşim bence ailenden ihtiyacın olan bişe iste öyle zevki degil bi ihtiyacın yoksa da varlıgınız yeter de geçAçgözlülük hoşuma gitmiyor. Elinde olanlarla yetinmeyi bilmelisin. Bazıları sırf ileride daha iyi şartlara sahip olabilmek için kendi çabasıyla gayretiyle çalışıp takdir getiriyor, ailesinden destek göremese bile bunun kendi iyiliği için olduğunu bilerek azimle çalışıyor. Sonra da hep çobanlar sınavlarda 1. oluyor diyorsunuz. Düşün ki elindeki laptop bile yok ve bu foruma hiçbir şekilde giremiyorsun. Bir şey kaçırmış olmazsın değil mi? Burada ayırılan zamanda ders çalışılınırsa çok faydalı şeyler olabilir. 12. sınıflar özellikle.
2.400 Dolar eşittir 19.000 TL?Baktım fiyatına amazon'dan.?
Takdir için ödül mü alınıyormuş ? Takdir almak normal bir şey değil mi ki ?Arkadaşlar konu belli sizce ne isteyeyim? 9.sınıfta takdir getir ne istersen alırız diyolar ?
Düşünsene sen de motive için aynısını demez misin? Hem de gelmiş buraya utanmadan soruyor siz de cevap veriyorsunuz. Ödül sistemiyle olan başarı boştur.çocugun ailesi bunu ona demiş çocuk taktir alırsam ne istersem alın gibi bişe dememiş ailesi ne oda bize fikir soruyor kardeşim bence ailenden ihtiyacın olan bişe iste öyle zevki degil bi ihtiyacın yoksa da varlıgınız yeter de geç