9.sınıfta Takdir getirsem Karne hediyesi ne isteyeyim ?

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595
Bu cevaplar ne ???
En iyisi buzdolabı içi abur cubur

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Ne istediğini sen iyi bilirsin.Çünkü herkes kendi istediğini söyler.
Bende Frankları ve Vizigotları da yenmek isterdim.Ama olmadı o kadarını geri katamadım Roma İmparatorluğuna.?

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Arkadaşlar konu belli sizce ne isteyeyim? 9.sınıfta takdir getir ne istersen alırız diyolar ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Takdir almışsın bir de ödül mü istiyorsun! Bu senin görevin onların bir yararına dokunuyor mu ? Bir de utanmadan soruyorsun ya. Daha yeni laptop aldırdın zor durumda bırakmak hoşuna gidiyor galiba.

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,538
Takdir almışsın bir de ödül mü istiyorsun! Bu senin görevin onların bir yararına dokunuyor mu ? Bir de utanmadan soruyorsun ya. Daha yeni laptop aldırdın zor durumda bırakmak hoşuna gidiyor galiba.
Ben söylemeye utanıyorum bir şey alın diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstesemde almazlar zaten?

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595
Çok doğru söylüyorsun fakat bana onlar söylüyor.
Bi bekle daha takdir almadım.
Almam imkansız 9.sınıfın 2. ünitesini tek biliyorum.
Neden sinirlendin anlamadım.
Sanki velim sensin :)

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,170
Ödül için mi getiriyorsun takdiri?

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595

Cortana

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Bir şey isteme, notlarını kendi hedeflerin için yüksek tut.
Ödül için değil.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Çok doğru söylüyorsun fakat bana onlar söylüyor.
Bi bekle daha takdir almadım.
Almam imkansız 9.sınıfın 2. ünitesini tek biliyorum.
Neden sinirlendin anlamadım.
Sanki velim sensin :)
Motive etmek için söylüyorlar anlasana.
Hediye demeseler takdir de almayacaksın yani.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Sonunda sakinleştin.
:)
Açgözlülük hoşuma gitmiyor. Elinde olanlarla yetinmeyi bilmelisin. Bazıları sırf ileride daha iyi şartlara sahip olabilmek için kendi çabasıyla gayretiyle çalışıp takdir getiriyor, ailesinden destek göremese bile bunun kendi iyiliği için olduğunu bilerek azimle çalışıyor. Sonra da hep çobanlar sınavlarda 1. oluyor diyorsunuz. Düşün ki elindeki laptop bile yok ve bu foruma hiçbir şekilde giremiyorsun. Bir şey kaçırmış olmazsın değil mi? Burada ayırılan zamanda ders çalışılınırsa çok faydalı şeyler olabilir. 12. sınıflar özellikle.

Reaksiyon puanı
220
Açgözlülük hoşuma gitmiyor. Elinde olanlarla yetinmeyi bilmelisin. Bazıları sırf ileride daha iyi şartlara sahip olabilmek için kendi çabasıyla gayretiyle çalışıp takdir getiriyor, ailesinden destek göremese bile bunun kendi iyiliği için olduğunu bilerek azimle çalışıyor. Sonra da hep çobanlar sınavlarda 1. oluyor diyorsunuz. Düşün ki elindeki laptop bile yok ve bu foruma hiçbir şekilde giremiyorsun. Bir şey kaçırmış olmazsın değil mi? Burada ayırılan zamanda ders çalışılınırsa çok faydalı şeyler olabilir. 12. sınıflar özellikle.
çocugun ailesi bunu ona demiş çocuk taktir alırsam ne istersem alın gibi bişe dememiş ailesi ne oda bize fikir soruyor kardeşim bence ailenden ihtiyacın olan bişe iste öyle zevki degil bi ihtiyacın yoksa da varlıgınız yeter de geç

1Enjoy

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Benim 1 istediğim 2 olmadı o yüzden sıkıntı yok 1. sınıftan beri madalyalarım var o yüzden genelde istediğim herşey geliyor

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
çocugun ailesi bunu ona demiş çocuk taktir alırsam ne istersem alın gibi bişe dememiş ailesi ne oda bize fikir soruyor kardeşim bence ailenden ihtiyacın olan bişe iste öyle zevki degil bi ihtiyacın yoksa da varlıgınız yeter de geç
Düşünsene sen de motive için aynısını demez misin? Hem de gelmiş buraya utanmadan soruyor siz de cevap veriyorsunuz. Ödül sistemiyle olan başarı boştur.