8. Sınıfta kalmak varmı

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Arkadaşlar yarin başlıyor sinavlar , cuma gunune kadar, sonra bitiyor, pandemi doneminde derslerimi epey gevsettim, kalma varmi sizce kalirmiyim.

egle

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
917
motoru baya zorlaman lazım yani her yazılıdan 5 alsan sınıfta kalırsın

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
5 derken 5/100 mü yok 5/5 mi kastediyorsunuz
Zaten 2 yıl geç yazildim eğer kalirsam uzaktan okumam lazim, Matematik, seçmeli matematik uygulamalari, arapca,Türkçe, inkilap, seçmeli medya okuryazarlığı, bunlardan korkuyorum, din,kuran, peygamberimizin hayati, fen,ingilizce den 60 alsam tamam bence devamsizlik yokta sozluleri cok yuksek vereceklerini tahmin etmiyorum, hiçbir suçum kavgam vb. Olmamasina ragmen ogretmnler tarafindan sevilemiyorum

egle

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
917
Zaten 2 yıl geç yazildim eğer kalirsam uzaktan okumam lazim, Matematik, seçmeli matematik uygulamalari, arapca,Türkçe, inkilap, seçmeli medya okuryazarlığı, bunlardan korkuyorum, din,kuran, peygamberimizin hayati, fen,ingilizce den 60 alsam tamam bence devamsizlik yokta sozluleri cok yuksek vereceklerini tahmin etmiyorum, hiçbir suçum kavgam vb. Olmamasina ragmen ogretmnler tarafindan sevilemiyorum
derslerine çalışmıyorsunda ondan

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
derslerine çalışmıyorsunda ondan
Gerçekten çok güzel motive ettin yani ne yalan soylim bunu demesen moralim 0 di allah razi olsun, "Anlamıyorum, pandemi basinda dersleri aksattim çığ gibi büyüdü artik hic bise anlamiyorum."

egle

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
917
Gerçekten çok güzel motive ettin yani ne yalan soylim bunu demesen moralim 0 di allah razi olsun, "Anlamıyorum, pandemi basinda dersleri aksattim çığ gibi büyüdü artik hic bise anlamiyorum."
bende anlamıyorum ama azmedince oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben sınıfa ilk geldiğimde sonlardayım şimdi işe 4.sıralardayım azmetince oluyor hiçbirşey imkansız deyil herşeyi başarabilirsin çok ama çok daha uzun yazmak istiyorum ama zamanım yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

tek yapman gereken kitap oku paragraf çöz konu anlatım videoları dinle bu kadar

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Devamsızlığın yoksa kalmazsın. Ortaokulda herkes ŞÖK le geçiyor zaten.

ReznooW

Asistan
Reaksiyon puanı
366
ben 40-50 gün arası devamsızlıkla geçtim sınavlarımın hepside aşırı kötüydü

¹ ChamPoinT ¹

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
595
Bende 8. sınıfta matematikte 40 almıştım normalde 45 üstü alman lazım yani bir dersin ortalaması 45 üstü olması lazım diye biliyorum. Ama bizim hoca 46 diye girmişti :D Sözlüyle beraber falan.