UnFrGvnG
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 989
Arkadaşlar yarin başlıyor sinavlar , cuma gunune kadar, sonra bitiyor, pandemi doneminde derslerimi epey gevsettim, kalma varmi sizce kalirmiyim.
Devamsizligim yoktur, matematik, turkce de sıkıntı var, 30-40 alsam kurtarirmjKalmak için baya zorlaman lazım.
Kurtarırsın diye tahmin ediyorum.Devamsizligim yoktur, matematik, turkce de sıkıntı var, 30-40 alsam kurtarirmj
İnşallah kalmam inşallahKurtarırsın diye tahmin ediyorum.
5 derken 5/100 mü yok 5/5 mi kastediyorsunuzmotoru baya zorlaman lazım yani her yazılıdan 5 alsan sınıfta kalırsın
100 üzerinden 55 derken 5/100 mü yok 5/5 mi kastediyorsunuz
Zaten 2 yıl geç yazildim eğer kalirsam uzaktan okumam lazim, Matematik, seçmeli matematik uygulamalari, arapca,Türkçe, inkilap, seçmeli medya okuryazarlığı, bunlardan korkuyorum, din,kuran, peygamberimizin hayati, fen,ingilizce den 60 alsam tamam bence devamsizlik yokta sozluleri cok yuksek vereceklerini tahmin etmiyorum, hiçbir suçum kavgam vb. Olmamasina ragmen ogretmnler tarafindan sevilemiyorum5 derken 5/100 mü yok 5/5 mi kastediyorsunuz
derslerine çalışmıyorsunda ondanZaten 2 yıl geç yazildim eğer kalirsam uzaktan okumam lazim, Matematik, seçmeli matematik uygulamalari, arapca,Türkçe, inkilap, seçmeli medya okuryazarlığı, bunlardan korkuyorum, din,kuran, peygamberimizin hayati, fen,ingilizce den 60 alsam tamam bence devamsizlik yokta sozluleri cok yuksek vereceklerini tahmin etmiyorum, hiçbir suçum kavgam vb. Olmamasina ragmen ogretmnler tarafindan sevilemiyorum
Gerçekten çok güzel motive ettin yani ne yalan soylim bunu demesen moralim 0 di allah razi olsun, "Anlamıyorum, pandemi basinda dersleri aksattim çığ gibi büyüdü artik hic bise anlamiyorum."derslerine çalışmıyorsunda ondan
bende anlamıyorum ama azmedince oluyorGerçekten çok güzel motive ettin yani ne yalan soylim bunu demesen moralim 0 di allah razi olsun, "Anlamıyorum, pandemi basinda dersleri aksattim çığ gibi büyüdü artik hic bise anlamiyorum."