Belki Akşener bi' ihtimal olur diye düşünüyorum.Meral Akşener Cumhurbaşkanlığı için aday olmayacağını zaten açıklamıştı.
Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu gibi isimlerin olduğu bir masada, Kemal Kılıçdaroğlu'nun masanın desteğini alması çok zor bir ihtimal ki adaylığını kendi seçmeni bile desteklemiyor.
Son olarak Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu kalıyor.
Şahsen benim gönlüm Mansur Yavaş'dan yana olur ama kürtlerin desteğini almadan da iktidara gelmek çok zor. Bu yüzden en mantıklı isim Ekrem İmamoğlu ama İmamoğlu'nun da aday olması halinde belediye meclisi çoğunluğu AKP'de olduğu için İstanbul tekrar AKP'ye geçmiş olacak. Seçimlerde stratejik üstünlük sağlayabilecek bir yeri, teslim etmek ne kadar mantıklı bilemeyeceğim?
Kim aday olur, kim kazanır, kim kaybeder bilemem ama umarım günün sonunda ülkem adına hayırlısı olur...
Belki Akşener bi' ihtimal olur diye düşünüyorum.
Seçimden sonra görürüz aday olup olamayacağını. Siz olamaz derken bir bakmışsın balkon konuşması yapıyor. Bence muhalefet düzgün bir adayla yoluna devam etmeli. Kılıçdaroğlunun kazanması çok zor. Muhalefet iyi olsa hükümette kendini daha fazla geliştirmek zorunda kalır.boş yapma hukuken aday olamaz boş yapma.
hadi ordan öte de ağla.
Sosyal medya geyiklerini takip edip siyasetten anlamayan bireyin verdiği tepki bile başkalarından kopyalama olabiliyor. Az ötede ağla ekşi çöplük gibi sitelerde de sık karşılaşılabilen bir ifade.Söyleyecek söz bulamayınca kıvırma şeklim:
Boş mesaj atmak yerine fikrinizi yazabilirsiniz.hadi ordan.