670 YTL boş kasa aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Sunucu olarak mı kullanacaksın acaba?

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
güvercin mi besleyecen bu kasanın içinde ?

Reaksiyon puanı
0
1.O ki o kadar biliyorsunuz ve bilgisayar öğretmenisiniz işimi öğretmeyin diyorsunuz neden buraya konu açıyorsunuz ki siz işi biliyorsunuz sonuçta.

2.Öneri konuları ürünü almadan önce açılır siz almışsınız parayıda ödemişsiniz bundan sonra size kimse bir öneride bulunamazki diğer mesajlardada söylenildiği gibi hava için açılmış bir konu.

3.Bir öğretmen herşeyden önce mütevazi olmalıdır.Yok senin kasada patlar o olur bu olur hiç yakışmıyor.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
1.O ki o kadar biliyorsunuz ve bilgisayar öğretmenisiniz işimi öğretmeyin diyorsunuz neden buraya konu açıyorsunuz ki siz işi biliyorsunuz sonuçta.

2.Öneri konuları ürünü almadan önce açılır siz almışsınız parayıda ödemişsiniz bundan sonra size kimse bir öneride bulunamazki diğer mesajlardada söylenildiği gibi hava için açılmış bir konu.

3.Bir öğretmen herşeyden önce mütevazi olmalıdır.Yok senin kasada patlar o olur bu olur hiç yakışmıyor.

şu anki öğretmen maaşlarıyla nasıl aldıysa o kasayı :laugh:

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
boş işler bunlar.hayırlı olsun

crx

Asistan
Reaksiyon puanı
8
5000 liralıkp parçası varsa 650 liralık kasa alması çokda anormal değil asıl anormal olan bir öğretmende bu para ne arıyor :) onunda peder beye kadar pek çok sebebi olabileceği ve bu bizi bağlamayacağından hayırlı olsun.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kasayı bu paraya aldıysa içindekileri de almak için 8 ay bunun için çalışması gerek. :yes:

allah bilir o parçaların hiçbirini almamıştır . hatta hayatında bile görmemiştir :laugh:

bide bilgisayar öğretmeniyim diye gerille gerile söylemiş.. ulen bilgisayar öğretmenlerini de biliyoruz, pek bişeyden haberleri olmuyor.. duyan da massachusetts institute of technology de Electrical Engineering and Computer Science okumuş sanar :laugh:

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
allah bilir o parçaların hiçbirini almamıştır . hatta hayatında bile görmemiştir :laugh:

bide bilgisayar öğretmeniyim diye gerille gerile söylemiş.. ulen bilgisayar öğretmenlerini de biliyoruz, pek bişeyden haberleri olmuyor.. duyan da massachusetts institute of technology de Electrical Engineering and Computer Science okumuş sanar :laugh:

Bizim bi bilgisayar hocası vardı.CD nin nasıl takılcağını bile bilmiyordu.CD nin parlak kısmı yukarı gelicek şekilde takmıştı cd yi.Dedim hocam nabıyosunuz :D Dedi ne oldu oglum.Öyle takılmaz cd dedim.Parlak kısmı alta gelıcek.Aaa öylemi dedi.Düzeltti sonra.O hocaya 1 yıl boyunca bilgisayar dersi verdım sonra :D (Hocada bayandı)

By-Chost

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Zengin çocuğu :D Benim Babamın emekli maaşı kadar :D

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bizim bi bilgisayar hocası vardı.CD nin nasıl takılcağını bile bilmiyordu.CD nin parlak kısmı yukarı gelicek şekilde takmıştı cd yi.Dedim hocam nabıyosunuz :D Dedi ne oldu oglum.Öyle takılmaz cd dedim.Parlak kısmı alta gelıcek.Aaa öylemi dedi.Düzeltti sonra.O hocaya 1 yıl boyunca bilgisayar dersi verdım sonra :D (Hocada bayandı)

hacı Türkiye'deki tüm halk eğitim merkezlerinde öğretmenlik yapan bayan bilgisayar öğretmenlerinin ortak özelliği o :D

geçtim bilgisayar öğretmenliğini, birçok bilgisayar mühendisi tanıyorum ama yok. iş yok adamlarda ne yaparsın. bazıları ticaret için iyi kullanıyor o kadar.
bilgisayar satarken filan biz bilgisayar mühendisiyiz bizden iyi kim bilecek filan.

Kasa'ya gelince de bence marka iyi seçim ama ben Armor öneririrdim açıkçası.
O daha estetik ve HDD ile ekran kartı için extra soğutucu takma yeri filan bile var.

Bunu bilmiyorum ama üst modeliyse bunda da olabilir. Ancak dediğim gibi öyle bile olsa estetik açıdan Armor'u daha çok beğendiğim için onu önerirdim.

xarax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu ülkede bir parça ekmeğe muhtaç insanda var, günlük harçlığı 1000 lira olan boğaz kesen canilerde var.istersen dünyayı al ama burada alacam aldım filan demesen daha iyi olurdu.yani pek hoş olmadı bu davranışın.

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Kasa değil sanki araba motoru.Bu arada yalnız mı yaşıyorsun tester benim bildiğim bilg. öğretmenleri yüksek bi maaş almazlar.Özel okulda filanmı çalışıyosun

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
bence bu adamın bilgisayarı pentium 2 olduğundan hırsını bizden çıkarıyo :D

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
valla bu kadar parayı bu kasaya verdiysen helal olsun.
eğer derdin hdd takmak ise birde tb lerce dosyan varsa harici disk al.
eğer pc benim işimi görüyorsa soru yok demektir :D
eksiği olmasın bu yeterli.acaba server açmayı felan mı düşünüyorsun oyun serveri felan :D

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
valla bu kadar parayı bu kasaya verdiysen helal olsun.
eğer derdin hdd takmak ise birde tb lerce dosyan varsa harici disk al.
eğer pc benim işimi görüyorsa soru yok demektir :D
eksiği olmasın bu yeterli.acaba server açmayı felan mı düşünüyorsun oyun serveri felan :D

yok rapidshare server'ı kuracakmış.. artık Telia Sonera gibi Tester server'ını da görürseniz şaşmayın.. :D

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Bari cama yakın bir yere koy da işe yarasın, kapaklı dolaplara sokma güzelim kasayı. :D

sinanyc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
benim parcalarim senin dandik kasanda patlar ama 5000 ytlik parclar var vede ekstra olarak 7 tane 2 tb disk alacam acaaba senin o kasan kaldirirmi ?? Merak ediyorum bilip bilmeden yazmayin

selam hocam hoş geldiniz bende pc manyağıyım ama bi türlü ekonomik krizi atlatamadım ama amerikadan birkaç kasa resimleri gördüm fiyatları 3000$
8000$ arası son fiyatları mart2009 liste fiyatı
senin istediğin 5 tb.lık hddlerden 25 tane takıyorsun ayrıca remleri çok değişik geldi bana birtane rem 10gb.lık ve üzerinde 16cm.lik fan var
işlemcisi ise prototip olduğundan açıklamamışlar kasa şuanda netlog diye bir sitenin serverliği için açık artıtmaya girecekmiş bir bak bulursan bunun üzerine bir kasa onuda al derim ;)
benim amacım dalga değil sadece görüş bildirmektir yaşımın önemi yok ama 70ler favorim belki anlarsın;)
burda kimseye kızma darılma ama çok acele davranmışsın ve sende birinden duyduğun kasaya parayı basmışsın asla duyduğuna kanma seni memnunedenebak
bana gelince 450 wat kasa kullanıyorum ama kasayı kendim dizayn edip
kafama göre işime yerıyacak şekilde yaptım 8 adet fan kullanıyorum ama bu havalarda yetmeyince birtanede vantilatör aldım iyimi kasa müsait neresine istersen tak çünki bir doç kamyonun ön pancurundan yaptım havalandırma bol ayrıca kasanın tam üzerinde kül tablası bile :) senin kasada varmı ?:lol: ha unutmadan tavanda asılı durduğundanda yerde ayağımın altında gezmiyor :) hemde ulaşması daha kolay monitör üzerine yakın sürücüleride kablo uzatarak monitörün kenarlarına tutturdum nasıl olduğunu anlatmam meslek sırrı
hadi selametle
:confused1::huh::closedeyes::closedeyes::closedeyes::closedeyes::closedeyes::yes: ama yinede bağandim kasan güzel hayırlı olsun
ben olsam o parayı bir barda yerdim :dil:

sinanyc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
yav söylemeden edemedim ben ce yazık herifin biri sistemine girerde 3 yada 5 kb.lık bir virüs atarsa ne kasadan hayır gelir nede tb. larca hdd den kaldır bas çöpe gitsin
hdd lere yazık olur unutma tester kardeş virüs diyorum hoplatırlar pc yi sonra yazık edersin kalpden gidersin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...