7.43
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 332
Sunucu olarak mı kullanacaksın acaba?
Parana yazık
hava atmak için açılmış bir konu.
güvercin mi besleyecen bu kasanın içinde ?
1.O ki o kadar biliyorsunuz ve bilgisayar öğretmenisiniz işimi öğretmeyin diyorsunuz neden buraya konu açıyorsunuz ki siz işi biliyorsunuz sonuçta.
2.Öneri konuları ürünü almadan önce açılır siz almışsınız parayıda ödemişsiniz bundan sonra size kimse bir öneride bulunamazki diğer mesajlardada söylenildiği gibi hava için açılmış bir konu.
3.Bir öğretmen herşeyden önce mütevazi olmalıdır.Yok senin kasada patlar o olur bu olur hiç yakışmıyor.
şu anki öğretmen maaşlarıyla nasıl aldıysa o kasayı :laugh:
Kasayı bu paraya aldıysa içindekileri de almak için 8 ay bunun için çalışması gerek. :yes:
allah bilir o parçaların hiçbirini almamıştır . hatta hayatında bile görmemiştir :laugh:
bide bilgisayar öğretmeniyim diye gerille gerile söylemiş.. ulen bilgisayar öğretmenlerini de biliyoruz, pek bişeyden haberleri olmuyor.. duyan da massachusetts institute of technology de Electrical Engineering and Computer Science okumuş sanar :laugh:
Bizim bi bilgisayar hocası vardı.CD nin nasıl takılcağını bile bilmiyordu.CD nin parlak kısmı yukarı gelicek şekilde takmıştı cd yi.Dedim hocam nabıyosunuzDedi ne oldu oglum.Öyle takılmaz cd dedim.Parlak kısmı alta gelıcek.Aaa öylemi dedi.Düzeltti sonra.O hocaya 1 yıl boyunca bilgisayar dersi verdım sonra
(Hocada bayandı)
valla bu kadar parayı bu kasaya verdiysen helal olsun.
eğer derdin hdd takmak ise birde tb lerce dosyan varsa harici disk al.
eğer pc benim işimi görüyorsa soru yok demektir
eksiği olmasın bu yeterli.acaba server açmayı felan mı düşünüyorsun oyun serveri felan![]()
massachusetts institute of technology de Electrical Engineering and Computer Science
benim parcalarim senin dandik kasanda patlar ama 5000 ytlik parclar var vede ekstra olarak 7 tane 2 tb disk alacam acaaba senin o kasan kaldirirmi ?? Merak ediyorum bilip bilmeden yazmayin