- Reaksiyon puanı
- 3,098
Buarada umarım laflarım yanlış anlaşılmıyordur. Amacım sadece şaka yapmak. Seni seviyorum.Banlancaz duralım
Buarada umarım laflarım yanlış anlaşılmıyordur. Amacım sadece şaka yapmak. Seni seviyorum.Banlancaz duralım
Oldu bitti boşverBuarada umarım laflarım yanlış anlaşılmıyordur. Amacım sadece şaka yapmak. Seni seviyorum.
Kesinlikle sallamıyorum ve 9 sezonda 2 robot savaşdı ve eventler sezon 3 de başladı 10. sezon bittiHocam sallıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
%100000000 eminmki sallıyor
Tek soru o kadar oynadıysan eminimki bilirsin.Fortniteda 9.sezon eventinde kimle kim savaştı (ytye bakıp cevap vericen kesin)
Halen oynuyorumBen bu kadar bilgiyi 1 saat oynasam da verebilirdim. Olsun güzel deneyim olmuş.
Daha açıklayıcı bir deneyim beklemiştim.Halen oynuyorum
Bekle sıradaki lol şuan kaç saat oynadığımı söylemeyeceğim sadece 1-2 hafta bekleyinDaha açıklayıcı bir deneyim beklemiştim.
Ne alakaMimar sinan olmuştur bu ya.
Bilmem, LoL hakkında 5 aydır oynayan benim bile sizden daha iyi deneyim vereceğime inanıyorum.Bekle sıradaki lol şuan kaç saat oynadığımı söylemeyeceğim sadece 1-2 hafta bekleyin
Ne alaka
BekleBilmem, LoL hakkında 5 aydır oynayan benim bile sizden daha iyi deneyim vereceğime inanıyorum.
Hocam sallıyorBilmem, LoL hakkında 5 aydır oynayan benim bile sizden daha iyi deneyim vereceğime inanıyorum.
Maşallah 5 basamaklı günleride görürsünüz inşallah ne diyeyim.Oyunun grafikleri renkli ve hızlı oynanış orta gerçekçilik 0 ve oyunda hile yok eşleştirme pubg gibi 50 dk sürmüyor sezon sonu eventleri aşırı güzel resmen görsel şören ve oyunda çok tempo var
Anladım zaten.Hocam sallıyor
Ben fortnitın sadece videosunu izleyerek bu bilgileri veririm
Aynı durumu yaşadım hocam.İçi büyük bir boşluk olan konu olmuş, bende bir heves ile girdim okurum bol bol dedim ama 2 satır bir boşluk.
Ayrıntılı konuyu açıyorumAynı durumu yaşadım hocam.
Başka hangi oyunlar gelicek?Ayrıntılı konuyu açıyorum
Sıradaki lolBaşka hangi oyunlar gelicek?
Ondan sonraSıradaki lol
R6 siegeOndan sonra
Tamam daha sormicam inş r3 laptop alrimda r6s oynarımR6 siege
İnşallahTamam daha sormicam inş r3 laptop alrimda r6s oynarım
Etiketlersen gelirim.İnşallah
Fortnite 6 yıl önce mi çıktı?%100 de bir milyon eminim ki sallıyor 5-6 yılda hergün en az 5 saat oynaması lazım ve pubde de 2000 saatim var diyor.yani 24 saatin en az 22 saati oyun oynaması lazım buda imkansız
Çıkalı 3 yıl oldu ve snin 5-6 yılda günde 5-6 saat bakman lazım bu saat için ama 3 yıl önce çıktı yani sen 3 yılda günde 22 saat bu oyunu oynaman laaımFortnite 6 yıl önce mi çıktı?
Sen hangi yılda yaşıyorsun pubg 3 yıl önce çıktı.Çıkalı 3 yıl oldu ve snin 5-6 yılda günde 5-6 saat bakman lazım bu saat için ama 3 yıl önce çıktı yani sen 3 yılda günde 22 saat bu oyunu oynaman laaım
Sen hangi yılda yaşıyorsun pubg 3 yıl önce çıktı.
Fortnite kaç yılında çıktı?Sen hangi yılda yaşıyorsun pubg 3 yıl önce çıktı.