DarkWiThCeM
Profesör
Tabanca ile tek yiyen bneOyunda nasıl hile yok??
Tabanca ile tek yiyen bneOyunda nasıl hile yok??
Haytimda hiç oynamdim?Fortnite hile konusunda çok hassas bazı hileleri direk dava ediyor yada ıp ban atıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
O da bilmiyorki kontrolleri sallıyor
En son 2019 da oynadım onda da 2. Turdan hile geldi ;-;Fortnite hile konusunda çok hassas bazı hileleri direk dava ediyor yada ıp ban atıyor
O da bilmiyorki kontrolleri sallıyor
Yok alaka.Ne alaka
Sana lazim falakaYok alaka.
İmkansız oyunu s2 den beri oynuyom olmaması lazım bana hiç gelmediEn son 2019 da oynadım onda da 2. Turdan hile geldi ;-;
g300s alırsan daha iyi olur 100 tl daha biriktiripSana lazim falaka
Herkese hile kullanan gelecek diye kural yok -_-İmkansız oyunu s2 den beri oynuyom olmaması lazım bana hiç gelmedi
2ci maçtan gelmesi garip geldiHerkese hile kullanan gelecek diye kural yok -_-
Sana lazım beyinSana lazim falaka
Banlancaz duralımSana lazım beyin
Buarada umarım laflarım yanlış anlaşılmıyordur. Amacım sadece şaka yapmak. Seni seviyorum.Banlancaz duralım
Oldu bitti boşverBuarada umarım laflarım yanlış anlaşılmıyordur. Amacım sadece şaka yapmak. Seni seviyorum.![]()
Kesinlikle sallamıyorum ve 9 sezonda 2 robot savaşdı ve eventler sezon 3 de başladı 10. sezon bittiHocam sallıyor
%100000000 eminmki sallıyor
Tek soru o kadar oynadıysan eminimki bilirsin.Fortniteda 9.sezon eventinde kimle kim savaştı (ytye bakıp cevap vericen kesin)
Halen oynuyorumBen bu kadar bilgiyi 1 saat oynasam da verebilirdim. Olsun güzel deneyim olmuş.
Daha açıklayıcı bir deneyim beklemiştim.Halen oynuyorum
Bekle sıradaki lol şuan kaç saat oynadığımı söylemeyeceğim sadece 1-2 hafta bekleyinDaha açıklayıcı bir deneyim beklemiştim.
Ne alakaMimar sinan olmuştur bu ya.
Bilmem, LoL hakkında 5 aydır oynayan benim bile sizden daha iyi deneyim vereceğime inanıyorum.Bekle sıradaki lol şuan kaç saat oynadığımı söylemeyeceğim sadece 1-2 hafta bekleyin
Ne alaka
BekleBilmem, LoL hakkında 5 aydır oynayan benim bile sizden daha iyi deneyim vereceğime inanıyorum.