Berat yapıcı 88
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 867
Şuanki sistemi diyorum10k sistem nasıl çöp olm
Şuanki sistemi diyorum10k sistem nasıl çöp olm
açıkçası bilemiyorum ama denemekte fayda var koydum bi fiyata bekleyeceğim bi süreŞey olabilir mesela benim 2 hesap vardı birinde 250tl vardı diğer hesabımdan 10kuruşluk itemi 250ye koydum diğerinden de satın alfım onu para aktarmış oldum ama 15-25 tl zarar ettim
nedenini bilmiyorumKim neden 10k'ya bunları alıyor?
çekebilirsin,satıldıgında mesela diyelim 4000 tl oldu gidip csgo bıçagı alabilirsin sonra bynogamede satarak kartına aktarabilirsin basit bir yöntemSatsan bile steam hesabından para çekemezsin.
pek sanmıyorum 10000 tlye 25 tane item alınmış bir günde bunu 1 kişinin yapacagını düşünmüyorum ama dediğim gibi denemekte fayda varBöyle tradeler genelde hesaptan hesaba para aktarılırken yapılır. Elindeki itemi yüksek bir meblağa koyup, diğer hesabından çekersin. Ve parayı aktarmış olursun. Zaten gerçekten bu iteme ihtiyacı olan birine direkt olarak pazarda senin veya diğerlerinin koyduğu 5000 tl gibi meblağlar gösterilmez. En düşük fiyatlar sıralanır. İnsan salak değilse 30 kuruş vermek yerine de 5000 tl vermez. Umudunuzu kırmak istemem ama daha çok beklersiniz...