Ttnetten dolayı nasıl oluyor ki ?TTNet'ten dolayı.
VPN kullanacaksın, Zenmate 3 aylık Premium veriyordu, Get 3 Months of ZenMate Premium for Free.
Akıllı lokasyonlara googlevideo.com ekle sorun kalmaz.
Kısıtlıyorlar erişimi.Ttnetten dolayı nasıl oluyor ki ?
Tablete Zenmate indir tableti parçalamanın lüzmu yok bence. BTK'ya şikayet edebilirsin.Sırf bu kısıtlama yuzunden az önce tableti duvara fırlattım. Yokmu derdimizi anlatacağımız bir kurum kuruluş adres. Ulan eğlence için izlemeyiz tamamda ders videosu izlemek istiyoruz 20 kb/s hızda iniyor video. Sinirden catlaticaklar adami
Not: tablet çalışır durumda
Hız gayet normal yotubda rezillik yaşıyorum resmen... Ama Twitchde bir yayın izlerken maximum kalitede izliyorum. Çok garip.İnternet hız testinde kaç Mbit indirme hızı alıyorsun? Adil Kullanım Kotasına takılmış olma olasılığın var mı? Veya Youtube'den açıyorsan Türk Telekom'un sınırlaması nedeniyle olabilir.
3 aylık bedava premiumu aldım teşekkürler düzeldi şimdi ama neden düzeldiTTNet'ten dolayı.
VPN kullanacaksın, Zenmate 3 aylık Premium veriyordu, Get 3 Months of ZenMate Premium for Free.
Akıllı lokasyonlara googlevideo.com ekle sorun kalmaz.
3 ay sonra ttnetin bu durumu düzeltmesini umacağız.3 aylık bedava premiumu aldım teşekkürler düzeldi şimdi ama neden düzeldi
bide 3 ay sonra ne yapcaz oda var![]()
24mb indirme 2mb upload hızlı internetim var. İlk defa böyle bir sorun yaşıyorum. 720p video açamıyorum 360pde açıyor. (rezalet) Neler yapmam gerek düzelmesi için arkadaşlar ?
Beyler sorun belli uğraşmayın. İsterse 100 mbit bağlantınız olsun 2ms pinginiz olsun, sadece youtube değil ttnetin google play store gibi servislere de kısıtlaması var. Nettir yani bu olay.
Sizi bilmem, ttnet kullanan kimse 720p izleyemiyor normal yollarla.Ben uydunet kullanıyorum ttnet değil aynı olay bende de var.
Bir de googlevideo.com deneyin. Gerçi pingde sıkıntı olmayabilir direk dosya çekme hızı kısıtlı.Ben ping testi yaptım kayıp sıfır gözüküyor. (servis sağlayıcı Süperonline)
![]()
Bende durum çok garip 60 fps videolarda 480p üstü takılıyor. 30 fps videolarda 1080p rahat açıyor.Sizi bilmem, ttnet kullanan kimse 720p izleyemiyor normal yollarla.
Bunda da kayıp sıfır çıktı.Bir de googlevideo.com deneyin. Gerçi pingde sıkıntı olmayabilir direk dosya çekme hızı kısıtlı.
bide 3 ay sonra ne yapcaz oda var3 aylık bedava premiumu aldım teşekkürler düzeldi şimdi ama neden düzeldi![]()
Nasıl bir kısıtlama google play store ve youtubeye özelmi ?Beyler sorun belli uğraşmayın. İsterse 100 mbit bağlantınız olsun 2ms pinginiz olsun, sadece youtube değil ttnetin google play store gibi servislere de kısıtlaması var. Nettir yani bu olay.
Hocam inanki onla uğraşamam yeni internet sağlayıcısına türknete geçeceğim.TTNET'in YouTube kısıtlamasını BTK ya bildirdiniz mi?
Ttnetin burdaki çıkarı nedir hocamTTNET'in YouTube kısıtlamasını BTK ya bildirdiniz mi?