- Reaksiyon puanı
- 3,278
Hiç bilmiyorum.
Ben zaten TTnet te kısıtlama yok demdim, vardır kullananlar bilir.Arkadaşlar az önce birkaç test yaptım ve kadiköyrap arkadaşın dediğini doğruluyorum. TTnet'in kıstılması sanırsam en mantıklısı. Benim yaşadığım sorun ping ile alakalı olduğu için ondan yola çıkarak yazdım. Az önce belirli programlarla ve 2 farklı vpn ile youtube testi yaptım ve bir fark göremedim. Uydunette herhani bir kısıtlama olduğunu düşünmüyorum bunu da belirteyim.![]()
Play store'un yavaş olduğuyla ilgili de konuları görmüşsünüzdür. Normal bağlantıda 100 150kb/s arası hızla uygulama indirirken Zenmate açarak bağlantının el verdiği son hızda indirme yapabiliyorum.bide 3 ay sonra ne yapcaz oda var
Nasıl bir kısıtlama google play store ve youtubeye özelmi ?
Gece 1'den sonra normale dönüyor. Bende sorun yok diyenler büyük ihtimalle gece deniyorlar.Bazen 3 Mbit ile 720p'yi akıcı seyrettiriyor, bazen 8 Mbit'le 240p'ye düşüyor. Yoğunluğa göre kısma yapıyorlar sanırım. Dün gece 2'de 720p'de tek bir takılma olmadı.
ttnet ise şanslısın o zamanGündüz de sorun yok bende
Tt netliyim [emoji2]ttnet ise şanslısın o zaman
Chrome a smartvideo for youtube eklentisini kurun vpn desteği ile keyif ile izleyin
Şaşırmana gerek yok hız 20 mbps olsada bu program gerekiyor cidden tamponlama için youtube taki takılma tt netten kaynaklı değil youtube tan kaynaklı her ülkeye dar bant veriyor belli saatlerde mecburen@barbo şaşırmıştım zaten ttnet ile sorun yaşamıyorum diyince, meğer eklenti kullanıyormuşsun.![]()
Şaşırmana gerek yok hız 20 mbps olsada bu program gerekiyor cidden tamponlama için youtube taki takılma tt netten kaynaklı değil youtube tan kaynaklı her ülkeye dar bant veriyor belli saatlerde mecburen
VPN nedir?Kardeşler bu vpn zenMAte denilen olayın espirisi tam olarak nerdir ve de root gerektirirmi telefon garantisinde her hangi bi sıkıntı çıkarır mı ? Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.