Rehber 2024 Yılında Çıkması Beklenen 3 Oyun Ve Benim Düşüncelerim!

Bu konuyu okuyanlar

Yiğit Ölmez

"Hayal Kurmak Cennetin Kapağını Aralamak Gibidir."
Katılım
23 Nisan 2023
Mesajlar
23
Reaksiyon puanı
8
Puanları
3
2024 yılında çıkması planlanan birçok oyun var ve bunların arasında benim en çok beklediklerim şunlar:

  • The Elder Scrolls VI: Bethesda’nın efsanevi rol yapma oyunu serisinin altıncı oyunu, 2011’de çıkan Skyrim’den sonra uzun zamandır bekleniyordu. Oyunun hangi bölgede geçeceği henüz açıklanmadı, ama bazı söylentilere göre High Rock veya Hammerfell olabilir. Benim beklentim, oyunun Skyrim’den daha geniş, daha canlı ve daha derin bir dünya sunması, grafiklerin ve oynanışın modern standartlara uygun olması ve hikayenin de ilgi çekici ve sürükleyici olması. Bethesda’nın son zamanlarda yaptığı hataları telafi edebileceğini umuyorum.
  • Grand Theft Auto VI: Rockstar Games’in kültür fenomeni haline gelen suç simülasyonu oyunu serisinin altıncı oyunu, 2013’te çıkan GTA V’ten sonra büyük bir merakla bekleniyor. Oyunun nerede ve ne zaman geçeceği henüz belli değil, ama bazı söylentilere göre Vice City veya Latin Amerika olabilir. Benim beklentim, oyunun GTA V’ten daha büyük, daha detaylı ve daha gerçekçi bir dünya sunması, karakterlerin ve hikayenin de daha çeşitli ve ilginç olması. Rockstar’ın oyunu çok uzun süre geliştirdiğini ve hayranları memnun edecek bir başyapıt ortaya çıkaracağını düşünüyorum.
  • Half-Life 3: Valve’ın devrim yaratan bilim kurgu oyunu serisinin üçüncü oyunu, 2007’de çıkan Half-Life 2: Episode Two’dan sonra neredeyse bir efsane haline geldi. Oyunun hiç çıkmayacağına dair birçok şaka yapıldı, ama Valve geçen yıl yaptığı bir açıklamada oyunun geliştirilmekte olduğunu duyurdu. Benim beklentim, oyunun Half-Life serisinin özünü koruması, ama aynı zamanda yeni teknolojilerden ve fikirlerden de yararlanması. Özellikle sanal gerçeklik desteğinin oyunu daha da etkileyici kılacağını umuyorum. Valve’ın oyun sektörüne yine damga vuracağına inanıyorum.
Bu oyunlar hakkındaki düşüncelerim bunlar. Tabii ki bunların dışında da birçok oyun var, ama benim en çok ilgimi çekenler bunlar. Siz de bu oyunları bekliyor musunuz? Yoksa başka oyunlar mı var gözünüzde?
 

Son mesajlar

Üst